myst77 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 ρε παιδιά; πώς κατεβάζω το patch εγώ που το πήρα από έναν θείο μου;
Heatspreader Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δεν μπορούμε στο Forum να δίνουμε λύσεις για πειρατικό υλικό.
littlelouievegos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 ρε παιδιά; πώς κατεβάζω το patch εγώ που το πήρα από έναν θείο μου; Ο θειος τα εχει ολα ξανα ρωτα τον και θα στο φερει.
qsis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 παντως κοιτωντας τα release notes του patch ειδα ενα θεμα που διαπιστωσα σε φιλο μου , επαψε με το πρωτο Patch να παιζει βιντεο και οταν αρχισε το παιχνιδι δε του εδειξε την εισαγωγη απλα οι περισσοτεροι το ειχαμε ηδη ξεκινησει και δεν αντιμετωπισαμε το προβλημα
myst77 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 εντάξει τον ρώτησα ευχαριστώ δεν είναι για μένα, μη κράζετε
aekoupoli Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 εγω εχω βρει μερικα bugs παντως,επειδη προσπαθω να το κανω 100% κ δν μπορω,px σε μια περιοχη εχω βρει κ τα 2 campfire που εχει αλλα μου γραφει οτι εχω 1/2 κ ουτε στον χαρτη το δειχνει το 1,επισης ενα relic παταω να δω που ειναι κ μου δειχνει οπου να ναναι,μολις παω εκει που δειχνει αλλαζει κ μετα δειχνει οτι ειναι αλλου,κ παλι το ιδιο,κ δεν το εχω βρει ποτε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 δεν είναι για μένα, μη κράζετε φαντάζομαι να λες αυτή τη δικαιολογία στους μπάτσους/δικαστές για παρανομία της προκοπής και ΓΕΛΑΩ 1
OROKUSAKI Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Tωρα το τερματισα! Απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει!! Αξιζε τα λεφτα του! Θα το ξαναπαιξω αλλη μια φορα στο μελλον! Παιχνιδαρα!!!!!!
littlelouievegos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Παντως μπραβο στην nvidia που μας εδωσε driver οταν το τελειωσαμε ολοι σχεδον.. λολ j/k καλιο αργα παρα ποτε! 1
TEOKOS Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Λοιπόν επιβεβαιώνω και εγώ φοβερή βελτίωση με τον νέο οδηγό. Με όλα full (+TressFX + 2xSSAO κλπ) στα 1080p βγάζει 40+ fps in game με μια GTX580 με stock clocks. Άψογα. Βαστάει καλά η 580 Νικόλα ε; Απίστευτη αγορά είχες κάνει τότε σε τρελή τιμή . ( σε χάσαμε ρεεεε)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Παντως μπραβο στην nvidia που μας εδωσε driver οταν το τελειωσαμε ολοι σχεδον.. λολ j/k καλιο αργα παρα ποτε!εγώ περίμενα, trololol το triple buffer πάντως μου ρίχνει fps, ειδικά με Tressfx τα γαμάει όλα...
phanispal Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Tωρα το τερματισα! Απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει!! Αξιζε τα λεφτα του! Θα το ξαναπαιξω αλλη μια φορα στο μελλον! Παιχνιδαρα!!!!!! Πόσο σου κόστισε; 2
lionheart75 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Βαστάει καλά η 580 Νικόλα ε; Απίστευτη αγορά είχες κάνει τότε σε τρελή τιμή . ( σε χάσαμε ρεεεε) χαχα ναι Θοδωρή έτσι είναι, σκεφτόμουν να αναβαθμιστώ αλλά δεν αξίζει όσο ακόμα είμαι με αυτή την ανάλυση. (Χάθηκα όντως φίλε, υποχρεώσεις βλέπεις.)
Grey Warden Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Το τελείωσα κι εγώ (αν και θα επιστρέψω... στο νησί να το πάω 100 τοις 100)... Παιχνιδάρα... με ψήνει να το παίξω και στο hard και για να ξανατραβήξω screenshots...Εξαιρετικό παιχνίδι... action... πιστολίδι... εθιστικό...ατμοσφαιρικό... και το κυριότερο... θα βγει σίγουρα 2ο παιχνίδι με άλλη ιστορία. Έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά και ανυπομονώ για τον επόμενο τίτλο...
lionheart75 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Tελείωσε και εδώ στο 87% χωρίς να έχει χρησιμοποιηθεί fast travel (και ούτε πρόκειται). Πολύ καλό game, μπράβο στην square enix.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα