SOADNICK Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 αυτο στο 0:58 ελεγα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 γλυκια κοπελιτσα, δεν λεω αλλα στο παιχνιδι ειναι καλυτερη πιο πολυ μου θυμιζει αυτη http://www.imdb.com/name/nm2855957/?ref_=tt_cl_t2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 ήταν η νταντά του γιου του καράφλα στο Californication Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosd2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 season 5 episode 7 και 8 νομίζω, άντε τρέξτε και σε 720p ( γυμνή στην πισίνα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Κάτι πράγματα που μαθαίνεις στο Insomnia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosd2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Κάτι πράγματα που μαθαίνεις στο Insomnia. Εδώ οι άλλοι σκοτώνονται για το ποιος αγοράζει πειρατικά η όχι και γιατί, είπα να κάνω λίγο χαβαλέ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Μην ανησυχείς, δεν το είπα για κακία. Μου αρέσουν κάτι τέτοια "ενδιαφέροντα". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Εγώ πάλι νόμιζα ότι ήταν αυτή από το Californication αλλα με us προφορά... http://www.imdb.com/name/nm1789970/ Ψιλό απαρατήρητη πέρασε από όλες που πέρασαν tbh... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Κοντά στο τέλος. Μερικά screen για να υπάρχουν στο thread. Το παιχνίδι μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Να δούμε τώρα που τελειώνει (και τελειώσαμε και το dishonored) τι θα κάνουμε... σνίφ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
littlelouievegos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 ήταν η νταντά του γιου του καράφλα στο Californication Sure it was.. And what a BJ that was.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosd2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Μην ανησυχείς, δεν το είπα για κακία. Μου αρέσουν κάτι τέτοια "ενδιαφέροντα". Το κατάλαβα, άσε γιατί έχω ψηθεί να ξεκινήσω να βλέπω την σειρά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 season 5 episode 7 και 8 νομίζω, άντε τρέξτε και σε 720p ( γυμνή στην πισίνα ) download has started 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 ναι και αυτη ηταν μια πολυ κορυφαια στιγμη. Έτσι ακριβώς! Κι'εγώ νομίζω έλεγε "Thank you for completing this game", αλλά δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι ένιωσα ωραία όταν το διάβασα. Πόσο δίκιο έχεις, και πόσο τραγικό αυτό που είπε ο άλλος. Αν δεν αγοράζουμε, δεν θα υπάρχουν τέτοια παιχνίδια. Είναι αχαριστία να μην υποστηρίζεις τους ανθρώπους που δούλεψαν τόσο καιρό γι'αυτό. Εγώ θα το αγοράσω όταν θα έχω λεφτά, εξ'άλλου έχω όλα τα Tomb Raider γνήσια και καμαρώνω για τη συλλογή μου! Φοβερή η όλη αίσθηση. Μου άφησε αυτό που σου αφήνουν καλές ταινίες και καλά παιχνίδια όταν τελειώνουν. Ναι, θα πρέπει να αγοράζουμε τέτοια παιχνίδια, αλλά σε καμία περίπτωση στις τιμές που τα πουλάνε οι εταιρίες. 50 και 60 Ευρώ. Μέχρι 25Ευρώ δίνω και αυτό στα καταστήματα που έχουν τα Serials. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Μια χαρά είναι η γκόμενα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Ναι, θα πρέπει να αγοράζουμε τέτοια παιχνίδια, αλλά σε καμία περίπτωση στις τιμές που τα πουλάνε οι εταιρίες. 50 και 60 Ευρώ. Μέχρι 25Ευρώ δίνω και αυτό στα καταστήματα που έχουν τα Serials. το tr απο οσο θυμαμαι πωλειται ηδη αρκετα φθηνα και στα ελληνικα μαγαζια και αν θεωρησουμε οτι θα ακολουθησει το δρομο του hitman , δεν αποκλειται καθολου να το δουμε σε λιγο καιρο να ειναι στα 20 ευρω (σε φυσικη μορφη) που ειναι παραπανω απο δικαιη τιμη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα