Προς το περιεχόμενο

Tomb Raider

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν εχω δει ακομη το παιχνιδι, αλλα το open world το θεωρω δικοπο μαχαιρι σε ολα τα παιχνιδια. Προσωπικα το Skyrim με ξενερωσε οσο δεν παει μετα απο καποιο σημειο, πιο πολυ μου αρεσαν τα witcher και mass effect που δεν σου στερουν την αισθηση ελευθεριας αλλα σε απορροφουν ολοκληρωτικα στην ιστορια τους. Επισης γουσταρα πολυ ενα outsider, το game of thrones. Μετριο gameplay, σαν φτωχος συγγενης των dragon age, αλλα ατμοσφαιρα, σεναριο, πλοκη και διαλογοι που ομοιους του δεν εχω ξαναδει σε αλλο video-game.

Βεβαια αυτα ειναι rpg. Ελπιζω η υλοποιηση του open-world να ειναι αναλογη του sleeping dogs. 

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οφ τόπικ αλλά θέλω να πιστεύω ότι ο τρίτος γουίτσορας θα βάλει τα γυαλιά σε όλα τα δήθεν όπεν γουόρντ εκεί έξω.

Άσχετο, μπορεί κάποιος να μου πει πού υπάρχει κουμπάκι για σπόιλερ;

Δημοσ.

Το τελείωσα χθες.

Από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει. Ένα μεγάλο μπράβο στους δημιουργούς. Αριστούργημα!

Ήταν να τελειώσω το Crysis πρώτα, αλλά τελικά με κράτησε περισσότερο το Tomb Raider.

Παιδί ήμουν!

• Like 3
Δημοσ.

οφ τόπικ αλλά θέλω να πιστεύω ότι ο τρίτος γουίτσορας θα βάλει τα γυαλιά σε όλα τα δήθεν όπεν γουόρντ εκεί έξω.

Άσχετο, μπορεί κάποιος να μου πει πού υπάρχει κουμπάκι για σπόιλερ;

Κανε παράθεση ένα post με spoiler και θα δεις ;)

Δημοσ.

(νιώθω ήδη τραγικά που είμαι το μόνο κοριτσάκι εδώ μέσα, μην με λέτε και "φίλο"..!)

δεν εισαι μονη καλε!!

ειμαστε και εμεις εδω..εχω πηξει στις δουλειες και δεν προλαβαινω να το τελειωσω.ελπιζω σημερα αυριο να βρω καιρο.

καπου διαβασα δυσκολο στο χειρισμο.μπα αυτα τα αεροπλανικα που εκανε παλια η λαρα δεν τα κανει τωρα αρα το βρισκω ευκολο γενικα στο χειρισμο.

Πάντως

το ένα (και μοναδικό) παράπονο που είχα με το παιχνίδι αφορά τα

optional tombs - εκτός του μικρού τους αριθμού (7), όλα μα όλα

αποτελούνται απο ένα-δύο δωμάτια, ένα γρίφο (της πλάκας) και το ίδιο

carbon-copy chest στο τέλος. Θα προτιμούσα να συνδύαζαν τα tombs σε 2-3

ελαφρώς μεγαλύτερα και περισσότερο διαφοροποιημένα μεταξύ τους...

ειναι απλα γελοια.ελπιζω στο επομενο game να διορθωθεί αυτο..

μπορουν να συνυπαρξουν και κινηματογραφικη αισθηση και κανα γριφο της προκοπης.

Δημοσ.

Τον ηχο που κανει σαν το bullet fx εννοει αν καταλαβα καλα..

Η αληθεια ειναι οτι το παιχνιδι ειναι αρκετα εθιστικο το ψιλοαδικησα, μου αρεσει οτι δεν με κουραζει καθολου να ψαχνω για ολα τα items και εχει ωραια ροη το gameplay..

Επιμενω ομως οτι οι γριφοι ειναι απλα αστειοι, αν το παιχνιδι ειχε καλυτερους γριφους και περισσοτερα side missions θα ηταν παρα πολυ καλο, ισως εφαμιλλο σε playability του Far Cry 3,που απλα τα σπαει για μενα.

ειχε γρίφους το farcry  3?

συμφωνω με  GhostRiderLSOV .Εμεινα με την απορία για ποια κοπέλα το είπε

Δημοσ.

Το παιχνιδι ειναι φοβερο ,ειδικα το story του .Για μενα καλυτερο απο το far cry 3 παιδες ...Οταν το τελειωσω θα του βαλω και ενα βαθμο ενδεικτικα.

Δημοσ.

δεν εισαι μονη καλε!!

ειμαστε και εμεις εδω..εχω πηξει στις δουλειες και δεν προλαβαινω να το τελειωσω.ελπιζω σημερα αυριο να βρω καιρο.

καπου διαβασα δυσκολο στο χειρισμο.μπα αυτα τα αεροπλανικα που εκανε παλια η λαρα δεν τα κανει τωρα αρα το βρισκω ευκολο γενικα στο χειρισμο.

ειναι απλα γελοια.ελπιζω στο επομενο game να διορθωθεί αυτο..

μπορουν να συνυπαρξουν και κινηματογραφικη αισθηση και κανα γριφο της προκοπης.

Hallo gal! ;)

Μου χει λείψει πολύ σαν κίνηση το Roll που υπήρχε σε TRL/TRA/TRU, μου τη δίνει απλά να περπατάω χωρίς να 

κάνω και κανα ακροβατικό. Και δεν κουνιέται καθόλου όταν περπατάει και χαθηκαν και οι καμπύλες της,

σαν αγοροκόριτσο είναι.  :-(

Anyway, 60% μετά απο 800 μέρες, άτιμη δουλειά.. :P

Αναρωτιέμαι πόσο κοντά στο τέλος να είμαι.. 

Gatokoritso κάνει quote κορίτσι και δεν βάζει link του post να δούμε ποια είναι. :P

λολ

Δημοσ.

Μου χει λείψει πολύ σαν κίνηση το Roll που υπήρχε σε TRL/TRA/TRU, μου τη δίνει απλά να περπατάω χωρίς να 

κάνω και κανα ακροβατικό. Και δεν κουνιέται καθόλου όταν περπατάει και χαθηκαν και οι καμπύλες της,

σαν αγοροκόριτσο είναι.

Δεν είναι ακριβώς όπως των Legend/Anniversary, αλλά με διπλό πάτημα του Scramble key (στο gamepad ήταν το B, στο keyboard νομίζω... Shift;) κάνει ένα υποτυπώδες roll.

• Like 1
Δημοσ.

ειχε γρίφους το farcry  3?

Επιμενω ομως οτι οι γριφοι ειναι απλα αστειοι, αν το παιχνιδι ειχε

καλυτερους γριφους και περισσοτερα side missions θα ηταν παρα πολυ καλο,

ισως εφαμιλλο σε playability του Far Cry 3,που απλα τα σπαει για μενα.

Δεν μιλησα για γριφους στο FC3, ουτως ή αλλως δεν ηταν ποτε στο χαρακτηρα του παιχνιδιου οι γριφοι.

Δημοσ.

Δεν είναι ακριβώς όπως των Legend/Anniversary, αλλά με διπλό πάτημα του Scramble key (στο gamepad ήταν το B, στο keyboard νομίζω... Shift;) κάνει ένα υποτυπώδες roll.

υποτυπώδες, όπως το λες.. στο Legend, μέχρι και ασκήσεις εδάφους έκανε με το Roll!  :confused:

εδώ τίποτα.. λίγο αγύμναστη μας προέκυψε. :Ρ

Δημοσ.

Τότε ποιος ο λόγος να τα συγκρίνουμε; είναι δύο πολύ καλά, αλλά άσχετα παιχνίδια μεταξύ τους...

Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...