Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Μια μανία με τα τόξα στα τελευταία games βλέπω.
ikaruga24 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Guns are for pussies. Τα τοξα απο την αλλη ειναι το μεγιστο τεστ για mad skillz
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Guns are for pussies. Τα τοξα απο την αλλη ειναι το μεγιστο τεστ για mad skillz True, αλλά στα VGs δεν νομίζω ότι έχει μεγάλη διαφορά, εκτός από το να κρατάς πατημένο το κουμπί και να στοχεύεις πιο ψηλά (αν έχει gravity για το βέλος).
naruto14 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 True, αλλά στα VGs δεν νομίζω ότι έχει μεγάλη διαφορά, εκτός από το να κρατάς πατημένο το κουμπί και να στοχεύεις πιο ψηλά (αν έχει gravity για το βέλος). Εγώ προσωπικά πιο πολύ γουστάρω τα τόξα μερικές φορές.
FarCry Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 μαλλον το uncharted εχει παρει απο tomb raider κ ειδικα απο το legends ασε δε τα ξες καλα ολα βγηκαν απο το iphone
naruto14 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 http://www.gameover.gr/news/%CE%9D%CE%AD%CE%B5%CF%82-%CE%BB%CE%B5%CF%80%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-Tomb-Raider.19994.html
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Άψογο animation το παιχνίδι k η φωνή τις lara είναι πολύ καλή, κακός ο τυπάς που έπαιζε, και εκεί που τραβούσε καραμπίνα από το πουθενά στο ποτάμι λίγο μούφα. Επίσης ποτε θα καταλάβουν ότι όταν ρουφάς σφαίρες να μην βγάζει αίμα..
>-Nosakos<- Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Το βιντεάκι είναι απίστευτο.. Μόλις ανέβηκε στα top μου για την επόμενη χρονιά!
Athanasios2104 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=NFhLS7DmLlc εντάξει το ξεφτίλισαν το πράμα, ούτε ο Ίθαν στα MI δεν περνάει τέτοια (και να επιβιώνει από πάνω) !
ikaruga24 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Συμφωνω το γ@μησαν το θεμα. Υποτιθεται οτι μιλαμε για μια ποιο ρεαλιστικη Lara και τελικα καταφεραν να την κανουν ποιο απιστευτη απο την προηγουμενη η οποια ηταν αρκετα ρεαλιστικη τουλαχιστον απο αποψη gameplay.
Balourdos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Αυτο τωρα υποτιθεται οτι χρονολογειται πριν τα γεγονοτα των Tomb Raider που εχουμε παιξει? Γιατι αν τα συγκρινουμε με αυτα που τραβαει στο video, μετα στα λαγουμια και στους ταφους, την περνουσε ζαχαρη! Ασε πια την βιλλιτσα στα βορεια προαστεια!
mchls Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 “We’d done all that we could” with old Tomb Raider, says Crystal Dynamics Crystal Dynamics has said the reboot of Tomb Raider is a much needed one, saying all avenues from the old series were exhausted after the release of Tomb Raider: Underworld.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα