Προς το περιεχόμενο

Tomb Raider

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Guns are for pussies. Τα τοξα απο την αλλη ειναι το μεγιστο τεστ για mad skillz ^_^

True, αλλά στα VGs δεν νομίζω ότι έχει μεγάλη διαφορά, εκτός από το να κρατάς πατημένο το κουμπί και να στοχεύεις πιο ψηλά (αν έχει gravity για το βέλος). ;)

Δημοσ.

True, αλλά στα VGs δεν νομίζω ότι έχει μεγάλη διαφορά, εκτός από το να κρατάς πατημένο το κουμπί και να στοχεύεις πιο ψηλά (αν έχει gravity για το βέλος). ;)

Εγώ προσωπικά πιο πολύ γουστάρω τα τόξα μερικές φορές. :mrgreen:

Δημοσ.

μαλλον το uncharted εχει παρει απο tomb raider κ ειδικα απο το legends

ασε δε τα ξες καλα ολα βγηκαν απο το iphone :P

Δημοσ.

Άψογο animation το παιχνίδι k η φωνή τις lara είναι πολύ καλή, κακός ο τυπάς που έπαιζε, και εκεί που τραβούσε καραμπίνα από το πουθενά στο ποτάμι λίγο μούφα. Επίσης ποτε θα καταλάβουν ότι όταν ρουφάς σφαίρες να μην βγάζει αίμα.. -_-

Δημοσ.

Συμφωνω το γ@μησαν το θεμα. Υποτιθεται οτι μιλαμε για μια ποιο ρεαλιστικη Lara και τελικα καταφεραν να την κανουν ποιο απιστευτη απο την προηγουμενη η οποια ηταν αρκετα ρεαλιστικη τουλαχιστον απο αποψη gameplay.

Δημοσ.

Αυτο τωρα υποτιθεται οτι χρονολογειται πριν τα γεγονοτα των Tomb Raider που εχουμε παιξει?

Γιατι αν τα συγκρινουμε με αυτα που τραβαει στο video, μετα στα λαγουμια και στους ταφους, την περνουσε ζαχαρη! Ασε πια την βιλλιτσα στα βορεια προαστεια! :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...