Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Το μόνο που χρειαζόμαστε τώρα είναι οδηγός από την nV.
johnnyman Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 επισης αμα βαλω το fxaa on δεν πεφτει ουτε ενα fps η αντε να πεσει 1 το πολυ!!
johnnyman Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 παντως διαφορα βλεπω αμα το εχω on.εαν και να σου πω το παιχνιδι το παιζω στο λαπτοπ 1080p σε 15.6 ιντσες οθονη οποτε το ΑΑ μου ειναι αχρηστο.
qsis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 επισης αμα βαλω το fxaa on δεν πεφτει ουτε ενα fps η αντε να πεσει 1 το πολυ!! το fxaa και πριν δεν ετρωγε τιποτα
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Τα καλά AA modes όπως το SSAA δυστυχώς τρώνε..
qsis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 ναι τρωνε το κωλο τους , εγω ουτε που τα πλησιαζω με ultra παντως οπως ειμαι τωρα κερδισα 1.5 ολοκληρο fps στο bench του παιχνιδιου (και πηγα στα 43) , το σημαντικο νεο ομως ειναι οτι τα min fps πλεον ειναι στα 36, οποτε ονειρευομαι ενα καλυτερο smoothness για το υπολοιπο που μου μενει γιατι πριν συμφωνα παντα με το bench επεφτα και στα 21 αν θυμαμαι καλα με tress fx εχω avg 27 και min 20 , οποτε συνεχιζω και το ξεχναω..
littlelouievegos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 To τελευταιο update εκανε μια γενναια αυξηση στο SLI σε 25x14 της ταξης του 30% περιπου. Δεν ειμαι ακομη σιγουρος αν ειναι ενταξει το θεμα με το tesselation γιατι δεν εχω προλαβει να παιξω ακομη πολυ, αλλα το θεμα με τα υπολοιπα fx σε full/exclusive screen εχει φτιαχτει και αυτο. Επιτελους φαινεται οτι αυτο το patch βοηθαει αν οχι σε ολους στους περισσοτερους τομεις. Εξακολουθω να εχω προβλημα με IQ oταν ενεργοποιω multisampling αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο που με απασχολει αυτη την στιγμη καθοτι το καθιστα unplayable σε 25x14 oυτως ή αλλως
Prospector8 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Ωραιο το update,πολυ ωραια τα εφε στην οθονη και κερδισαμε και 4 fps ,με fxaa ειχα 122fps και πλεων παιζουμε στα 126. Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2013 από Prospector8
panos0100 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 παιδια σε εμενα το παιχνιδι ουτε στα medioum δεν παει γιατι; μηπως θελει αλλη καρτα γραφικων; ειμαι με τους τελευταιους οδηγους της nvidia
TEOKOS Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Το μόνο που χρειαζόμαστε τώρα είναι οδηγός από την nV. Οποσδήποτε. Με όλα full η κάρτα κοιμάται στο 70% είτε στα 4000 ειτε στα 4500 η cpu.
moxalis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 παιδια σε εμενα το παιχνιδι ουτε στα medioum δεν παει γιατι; μηπως θελει αλλη καρτα γραφικων; ειμαι με τους τελευταιους οδηγους της nvidia Λογικά θα έπρεπε να πιάνεις τουλάχιστον medium-high. TressFX έχεις off; Τσέκαρε μήπως το τρέχει κανένα integrated gpu αν υπάρχει από το control panel της Nvidia.
panos0100 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 ολα τα φιλτρα τα εχω off επισης εχω ανοιχτο μονο το tessalation αλλα και να το κλεισω δεν εχει διαφορα απλα με το tessalasion ανοιχτο εχω πιξελς στα προσωπα των χαρακτιρων η καρτα μου ειναι η 550ti και ουτε medioum δεν παει δεν αποδιδει και δεν ξερω γιατι, οχι μονο σε αυτο το παιχνιδι αλλα και στο far cry 3 μηπως τωρα για το tomb raider εχει κανενα patch για τα γραφικα να πηγαινει καλυτερα;
moxalis Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 GPU usage έχεις τσεκάρει ενώ παίζεις; Κάνε και ένα καθαρό install των drivers από την αρχή για να είσαι σίγουρος.Patch έχει βγει αλλά αν έχεις τέτοιο θέμα δε θα βοηθήσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα