συννεφάκι Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Σ'εμένα πάιζει μια χαρά με απενεργοποιημένο το TressFX. Το να μην έχω φρεσκολουσμένο μαλλί δεν είναι πρόβλημα φίλε, το παιχνίδι τα σπάει! Δεν μπορώ να περιμένωωωω, τόσο καιρό περίμενα!!! Επιτέλους έφτασα κι'εγώ στο 25%
aekoupoli Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 εγω αυτο που κατεβασα ηταν 268 αλλα ειναι του θειου,παντως τρωω παλι crash αν μπω με tessalation στο παιχνιδι,αν το ανοιξω ingame δεν τρωω,camera effects ομως δουλευουν μια χαρα με το patch κ το tress fx εχει οντως λιγη βελτιωση στα frames,μην φανταστειτε τπτ σπουδαιο,περιμενω κ drivers απο nvidia
qsis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) camera effects ομως δουλευουν μια χαρα με το patch κ το tress fx εχει οντως λιγη βελτιωση στα frames,μην φανταστειτε τπτ σπουδαιο,περιμενω κ drivers απο nvidia ειδικά το πρώτο νομίζω ότι ήταν και το πιο βασικό γιατί τους επηρέαζε όλους τα προβλήματα των nvidia λογικά θα θέλουν και driver για να λυθούν τελείως Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2013 από qsis
konstantinos77 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 εγω αυτο που κατεβασα ηταν 268 αλλα ειναι του θειου,παντως τρωω παλι crash αν μπω με tessalation στο παιχνιδι,αν το ανοιξω ingame δεν τρωω,camera effects ομως δουλευουν μια χαρα με το patch κ το tress fx εχει οντως λιγη βελτιωση στα frames,μην φανταστειτε τπτ σπουδαιο,περιμενω κ drivers απο nvidia Kαλα και εγω του θειου εννοουσα.
johnnyman Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 πω με το patch παιδια το παιχνιδι παιζει πολυ καλυτερα.σπανια τωρα πεφτει σε stock clocks με το tressfx on και ολα ultra κατω απο 30 καρε.συνηθως ειναι 35-45 κ παει κ 50.αμα κλεισω το tressfx ολα ultra με fxxa on ειναι καρφωτο 60αρι αντε 50 αμα πεσει!!!
qsis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΤΡΕΛΟΠΑΤΣΑΡΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕΣ ΠΙΣΩ ΤΑ ΕΦΦΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ! (ευτυχως εχω αρκετο παιχνιδι ακομα)
johnnyman Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Πριν το patch benchmark! Tressfx on Tressfx off ενα ακομα benchmark μετα το patch ολα full με fxxa off. Tressfx on Tressfx off εδω ειναι overclocked η καρτα γραφικων 1000mhz core 1500mhz memory!! Tressfx on Tressfx off
johnnyman Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Έπεσε Optimization δηλαδή..ναι φιλε μου πολυ καλυτερα παει.ειδικα οπως βλεπεις να min fps ανεβηκαν παρα πολυ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα