zeniath Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Done, ωραίο παιχνίδι τελικά όπως φαινόταν στην αρχή, αν και θα ήθελα λίγους γρίφους περισσότερους να μου θυμίσει περισσότερο Tomb Raider. Παρ'όλα αυτά το αποτέλεσμα είναι καλό και σύμφωνα με τα δεδομένα των καιρών πέτυχε πιστεύω να ευχαριστήσει και παλιούς λάτρεις της Lara και καινούρια νοομπίδια που νομίζουν ότι η Lara Croft είναι η Τζολί. And again, loved the voice acting. Μου άρεσε το ταξίδι από την αθωότητα στο ξέσκισμα το κανονικό και την βλαστήμια που έριχνε 1
evoracing Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δεν μπορω να το βαλω full sreen ουτε με Alt+Entrer...
OROKUSAKI Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Το αγορασα και τωρα μολις εγκατασταθηκε και κανει update! Αρα βγηκε το patch. Για να δουμε αν διορθωνει το προβλημα με το tressfx.
nodas_21greek Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δεν μπορω να το βαλω full sreen ουτε με Alt+Entrer... Χωρίς να το έχω παίξει, μήπως έχεις ανοιχτό το teamviewer? Παλαιά μου έκαναν το ίδιο κάποια παιχνίδια και έπρεπε να το κλείσω (και από το tray) για να παίξουν FS
evoracing Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Χωρίς να το έχω παίξει, μήπως έχεις ανοιχτό το teamviewer? Παλαιά μου έκαναν το ίδιο κάποια παιχνίδια και έπρεπε να το κλείσω (και από το tray) για να παίξουν FS Μπα....
t3llis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Την μαυρούλα θέλω να της περάσω ένα βέλος στον κρόταφο, γιατί να μην μπορώ ρε γαμώτο.... Reyes νομίζω την λένε; Πραγματικα πιο biach πεθαινει....
OROKUSAKI Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 με το patch ανεβηκαν τα fps. τωρα με ολα φουλ εκτος απο tress fx εχω 35 fps minimum 45 fps average και 52 fps max ενω πριν το patch ειχα 48 fps max και 42 average!! Kαι κανει και save! Ειδατε λοιπον? Καλα το λεγα οτι το προβλημα ηταν το οτι το ειχα απο θειο .
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Θες και κάρτα, με 35FPS σε 1280*1024 δεν πας πουθενά
Merdock Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Γαμώτο γιατί να μην μπορείς να παίξεις και στη βίλα της όπως στα παλιά. Ήταν το αγαπημένο μου κομμάτι όταν τα έπαιζα μικρός 3
phanispal Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Θες και κάρτα, με 35FPS σε 1280*1024 δεν πας πουθενά Και σε 1080p τα ίδια θα έβγαζε :Ρ
f1vettel Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 τυχαιο παραδειγμα (πλακα πλακα θα ψαξω βρω κανα καλο τοπιο να κανω φοντο) Την εχω ηδη βαλει φοντο.Μπραβο! 1
OROKUSAKI Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δεν θελω καρτα προς το παρον. 45 fps average ειναι fully playble το παιχνιδι. Δοκιμασα και με Tressfx και πιανει μονο 29 fps average. Οποτε θα το παιξω χωρις tress fx εκτος και αν βγαλουν driver για να μην πεφτουν τα fps.
phanispal Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Monitor θες αλλά πότε θα το πάρεις χαμπάρι... 2
OROKUSAKI Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Ουτε monitor θελω. Μετα απο πολλα πολλα χρονια ισως και μετα απο δεκαετιες τοτε μπορει και να παρω καινουργια οθονη αλλα καινουργιο pc παιρνω καθε 3-4 χρονια αναλογα με τις απαιτησεις των παιχνιδιων. :-D
phanispal Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου, χωρίς πλάκα. Το κάνεις λάθος. 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα