qsis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Wallpaper απο τη στιγμη που το παιχνιδι δεν εχει ασχετα πραγματα στην οθονη , μπορεις με καποιο προγραμμα στυλ fraps να τραβηξεις πολυ ωραια wallpaper μονος σου Απο τον θειο δουλευει κανονικα ή εχει προβληματα?Αν εχει να το παρω απο τον θειο του 360 απο οτι μου λενε οι πληροφοριες μου , γιατι εγω δε τα ξερω αυτα του διαβολου , κανονικα
SlackulatoR Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 απο τη στιγμη που το παιχνιδι δεν εχει ασχετα πραγματα στην οθονη , μπορεις με καποιο προγραμμα στυλ fraps να τραβηξεις πολυ ωραια wallpaper μονος σου Το γνωρίζω αλλά μου άρεσε με το background του menu, απλά έσβησα τις επιλογές.
qsis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 τυχαιο παραδειγμα (πλακα πλακα θα ψαξω βρω κανα καλο τοπιο να κανω φοντο) 1
OROKUSAKI Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Βρε orokusaki γιατι δεν αφηνεις το pc gaming αφου δεν το πολυ εχεις με τα pc και παρε καμια κονσολιτσα να παιζεις χωρις να μπλεκεις τα μπουτια σου.. Σε κανενα αλλο παιχνιδι δεν εχω αντιμετωπισει τετοιο προβλημα. Και ειμαι pc gamer απο το 1997 αν θες να ξερεις. Κονσολα χρησιμοποι μονο για να παιξω κανα παιχνιδι που δεν βγαινει σε pc αλλα με τοποτα δεν παραταω το pc gaming. Μετα απο τοσα χρονια που ειμαι pc gamer πρωτη φορα συμβαινει κατι τεοιο.
Greygore Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Σε κανενα αλλο παιχνιδι δεν εχω αντιμετωπισει τετοιο προβλημα. Και ειμαι pc gamer απο το 1997 αν θες να ξερεις. Κονσολα χρησιμοποι μονο για να παιξω κανα παιχνιδι που δεν βγαινει σε pc αλλα με τοποτα δεν παραταω το pc gaming. Μετα απο τοσα χρονια που ειμαι pc gamer πρωτη φορα συμβαινει κατι τεοιο. Δάκρυσα... 15
aekoupoli Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 μια χαρα παιζει.μπορει να σου εχει διαφορα προβληματα αλλα δν θα φταιει ο θειος.save παντως κανει 1
zeniath Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Την μαυρούλα θέλω να της περάσω ένα βέλος στον κρόταφο, γιατί να μην μπορώ ρε γαμώτο.... Reyes νομίζω την λένε;
SOCRATIS1000 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 μια χαρα παιζει.μπορει να σου εχει διαφορα προβληματα αλλα δν θα φταιει ο θειος.save παντως κανει ok,οποτε το τρεχω.
zeniath Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 απ'όλους εδώ μέσα θείος ή κανονικό, έχει κανένας άλλος πρόβλημα με saves πάντως
OROKUSAKI Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Σε οσες σελιδες θειων εχω μπει ολο και καποιοι εχουν προβλημα με τα saves αλλα δεν εχω δει κανεναν που να το εχει αυθεντικο και να εχει αυτο το προβλημα.
Federer Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Σε κανενα αλλο παιχνιδι δεν εχω αντιμετωπισει τετοιο προβλημα. Και ειμαι pc gamer απο το 1997 αν θες να ξερεις. Κονσολα χρησιμοποι μονο για να παιξω κανα παιχνιδι που δεν βγαινει σε pc αλλα με τοποτα δεν παραταω το pc gaming. Μετα απο τοσα χρονια που ειμαι pc gamer πρωτη φορα συμβαινει κατι τεοιο. Μην τα παρατας συντροφε...το pc gaming σε χρειαζεται 7
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 απ'όλους εδώ μέσα θείος ή κανονικό, έχει κανένας άλλος πρόβλημα με saves πάντωςμέχρι στιγμής μάλλον όχι... pebkac ftw?
SOADNICK Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Steam εγκατεστημενο απο ..θειο και δεν εχω κανενα προβλημα
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Σε οσες σελιδες θειων εχω μπει ολο και καποιοι εχουν προβλημα με τα saves αλλα δεν εχω δει κανεναν που να το εχει αυθεντικο και να εχει αυτο το προβλημα. νομίζω πρέπει να τους κράξουμε αυτούς που το έχουν originale.. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα