qsis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 το 3 ήταν εφιαλτικό, θυμάμαι είχα δυσκολευτεί πάρα πολύ
chill Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Εχω δυσάρεστες αναμνήσεις από -Αίγυπτο -Βενετία Και κυρίως -από έναν γαμημένο ουρανοξύστη/ψηλό κτήριο με βροχή Σε οποίο tr ανήκει το τελευταιο που ανέφερα είναι και το μόνο που δεν έχω τερματίσει ( εχω την αίσθηση πως είναι το 3)
DJ_Duker Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Βενετία τρελός εκνευρισμός με πηδηματάκια από το ένα βραχάκι στο άλλο, πιάσιμο στον πολυέλαιο, λίγο πιο πέρα με τη βάρκα κτλ κτλ ξανά από την αρχή.
john2gr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Tomb Raider PC – TressFX will be fully playable on GTX680, Nixxes Working On Lara’s Hair Collisions
OROKUSAKI Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Tomb Raider PC – TressFX will be fully playable on GTX680, Nixxes Working On Lara’s Hair Collisions Δεν μπορουν να κανουν το Tressfx να τρεχει κανονικα και σε κατωτερες καρτες? Μονο σε gtx 680?? Για ρωτησε τους αν μπορουν να κανουν κατι.
littlelouievegos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Γιαννη μιας και περνεις ρωτα αν τρωει γλυκο κουταλιου ο Λακρουα για μεθαυριο που θα ερθουν σπιτι μην το φτιαξω τζαμπα!! 1
panos9553 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δεν μπορουν να κανουν το Tressfx να τρεχει κανονικα και σε κατωτερες καρτες? Μονο σε gtx 680?? Για ρωτησε τους αν μπορουν να κανουν κατι. Ας επαιρνες amd καρτουλα..χαχα
OROKUSAKI Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Ας επαιρνες amd καρτουλα..χαχα Ποτε δεν θα παρω AMD!!! ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!!!! Μονο nvdia καρτες παιρνω. Κ Δεν ξερεις τι τραβηξα στο προηγουμενο pc που ειχε athlon x2 επεξεργαστη! Ειμαι κατα της AMD. Απο επεξεργαστες μονο intel και απο καρτες μονο Nvdia !! Μακρια απο την amd!!1
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Ενώ η 7850/6950 που είναι η αντίστοιχη της 560Ti τρέχει TressFX ας πούμε.. Κάτσε μην τρέχει καλύτερα στις NV τώρα με το Driver + Patch και γελάνε και τα παρδαλά κατσίκια..
OROKUSAKI Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Θα το αγορασω το παιχνιδι. Μου χει σπασει τα νευρα ο θειος. 2 μερες τωρα και δεν μπορω να το παιξω γιατι δεν κανει save. Κοιτα να δεις τι εκαναν για να μας αναγκασουν να το αγορασουμε !
Greygore Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Κοιτα να δεις τι εκαναν για να μας αναγκασουν να το αγορασουμε ! Ντροπής πράματα το (edit: non-official και) τζάμπα να μην δουλεύει το ίδιο καλά με το πληρωμένο, τσκ τσκ... 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 τα λεφτά σου πίσω! 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Πώπω δράμα ρε Orokusaki, τι σου έκαναν οι κακοί devs... 1
OROKUSAKI Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Ε δεν παει αλλο. Ειπα να περιμενω λιγες μερες μηπως ο θειος το φτιαξει και κανει save αλλα εχει βγει εδω και 3 μερες και τιποτα ακομα. Ετοιμαζομαι τωρα να παω να το αγορασω.
Greygore Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 All drama aside, το multiplayer το'χει δοκιμάσει κανείς να πει γνώμες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα