littlelouievegos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 τι βαρύ κι ασήκωτο είναι τούτο, με Thoreal τρέχει χειρότερα κι από Crysis 3... Η αληθεια ειναι οτι ειναι αδικαιολογητα βαρυ για τα gfx του.. Θα μπορουσες να το πεις και The Bug Raider. The FPS killer
Heatspreader Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Η αληθεια ειναι οτι ειναι αδικαιολογητα βαρυ για τα gfx του.. Θα μπορουσες να το πεις και The Bug Raider. The FPS killerΕγώ δεν θα έλεγα ότι είναι βαρύ. Το Crysis είναι ελαφρύ. Για το οπτικό αποτέλεσμα που προσφέρει το Crysis, δεν ζηταει τίποτα. Το Tomb Raider, είναι εντυπωσιακό, σαφώς με χειρότερα γραφικά από το Crysis.
littlelouievegos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Εγώ δεν θα έλεγα ότι είναι βαρύ. Το Crysis είναι ελαφρύ. Για το οπτικό αποτέλεσμα που προσφέρει το Crysis, δεν ζηταει τίποτα. Το Tomb Raider, είναι εντυπωσιακό, σαφώς με χειρότερα γραφικά από το Crysis. Ειναι και αυτος ενας τροπος να το δεις.. Αλλα το Crysis ηταν "unoptimized" πως γινεται αυτο;
t3llis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Το τελειωσα κι εγω....φοβερη πλοκη......λετε να βγαλουν και αλλο? μακαρι......
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Σιγά που δεν θα βγάλουν και δεύτερο, στο 56% χαλαρά "lootaro" τα πάντα ως σωστός survivor...να είναι καλά το Lost... Και εγώ να πω την αλήθεια θα ήθελα πιο δύσκολους γρίφους αλλα το ότι έστω υπάρχουν και αυτοί οι λίγοι καλά είναι...παίζει να ήμουνα κάνα 20 ορώ στο ναό του Σολομώντα στο 1
Donacgreece Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Μόλις τελείωσε... :-/ Μου άρεσε πάρα πολύ... Σε κανα δύο χρονάκια περιμένουμε συνέχεια! Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App 1
Prospector8 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 TressFX Off TressFX On 4x OGSSAA+TressFX Μαλιστα for the records,με 7950 Overclocked σε 1080p εχουμε: FxAA FxAA+TressFX 4xMsaa 4xMsAA+TressFX Χρυση Τομη Για μενα : 2xΜsAA Συμπερασματα: Με 4xMsaa ειναι ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ βαρυ το παιχνιδι,εχουμε λιγοτερα fps και απο Far Cry 3 max out 4xMsAA.. Καλο το tressfx αλλα δεν χωραει με καποιο ΜsAA (με 2x ειχα 43Fps),αν καποιος εχει 7950/670 και πανω και θελει και tressfx τοτε μονο με FxAA. Οποτε 2xMsAA χωρις Conditioner και θα ειμαστε μια χαρα. (μονο εγω παρατηρησα οτι στο FxAA+TressFx απεχω απο την TITAN, 5 fps??? )
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Μια χαρά θα παίξει με τα πάντα όλα όταν βγούνε οδηγοί + patch.
Millennium Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Βάλε κανά spoiler αν μπορείς ρε τρελέ. Θα καλυτερέψει με οδηγούς το tressfx οκ.
Prospector8 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Ναι αυτο με το spoiler πρεπει να το εφαρμοσω,σορυ. Βγηκε καινουργιο working patch?? Απορια δικια μου,τετοια τεχνολογια για τα μαλλια δεν εχει και η Nvidia?? Γιατι δεν την βγαζει και αυτη στα games?
chill Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Και ο βιντάλ σασούν το wash n go Δεν μου έχει έρθει ακόμα ο κολλεκτορας απο το amazon, την Δευτέρα έρχεται το Starcraft και γω δεν εχω χρόνο . . . . . Ούτε και δυνατό pc Κανένα tomb raider δεν μου πέρασε αδιάφορο, ούτε καν το angel of darkness....Και προτιμω που έχει uncharted λογική γιατι τα παλιά tr ήταν απάλευτα από πλευράς απαιτήσης χρόνου. Οk δεν είχαμε net τότε ούτε και άμεση βοήθεια αλλά έχω φάει κάτι ξεγυρισμενα σκαλωματα στα 3 πρώτα για ώρες αν όχι μέρες που δεν θέλω να τα ξανά ζήσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα