qsis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Μετα απο πολλες δοκιμες κατεληξα εδω. Και με Vsync -> triple buffer ειμαι σταθερα 40-45 fps. δε θεωρω οτι εχει νοημα το triple buffer , τσαμπα επιβαρυνεις τη καρτα σου με αυτο αυτο που με ενδιαφερει περισσοτερο ειναι το tesselation , δε γινεται με τιποτα να το ενεργοποιησεις και να ειναι playable χανει πολυ το παιχνιδι χωρις tesselation ..
qsis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Παιζει σε εμενα ή τριχες? σχεδον σε οποιοδηποτε μηχανημα παιζει , αν εξαιρεσεις τις nvidia και το θεμα που εχουν πιστευω οτι εχουν κανει πολυ καλη δουλεια και να τρεχει σε πολλα μηχανηματα , αλλα και να εχει πολυ καλα γραφικα σε δυνατοτερα μετα απο αυτο το παιχνιδι εγω αποφασισα ξανα οτι θα περιμενω τις 8αρες amd και θα μεινω αλλο ενα χρονο με τη δικη μου : P
phanispal Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 αυτο που με ενδιαφερει περισσοτερο ειναι το tesselation , δε γινεται με τιποτα να το ενεργοποιησεις και να ειναι playable χανει πολυ το παιχνιδι χωρις tesselation .. Κάτσε ρα, εγώ το έχω Οn.
gatokoritso Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 καλα fear αν δεν το ελεγες ουτε που θα το προσεχα..εδω εχει καποια παραδειγματα: http://steamcommunity.com/app/203160/discussions/0/846947231090179422/
qsis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Κάτσε ρα, εγώ το έχω Οn. για το screen του jimmy λεω που εχει βαλει triple buffer στο vsync και εχει κλεισει το tesselation
tidus666 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Εμένα με nvidia gt630m γιατί τρέχει χωρίς κανένα πρόβλημα; Επειδή έχω tesselation off; Αν το ανοίξω θα έχω πρόβλημα;
panther_512 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Καλά στην ανάλυση που παίζεις, θα πρέπει να ενεργοποιείς τέρμα τα φίλτρα σε όλα τα παιχνίδια για να μην έχεις μπουκάλι. Γιατί, με τις 2 6950 τί νομίζεις ότι κάνω?
qsis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 καλα fear αν δεν το ελεγες ουτε που θα το προσεχα..εδω εχει καποια παραδειγματα: http://steamcommunity.com/app/203160/discussions/0/846947231090179422/ εχει δοκιμασει κανεις να παιξει με τη ρυθμιση exclusive fullscreen , μηπως αυτη κανει τη διαφορα..
phanispal Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 εχει δοκιμασει κανεις να παιξει με τη ρυθμιση exclusive fullscreen , μηπως αυτη κανει τη διαφορα.. Απ' την αρχή ενεργοποιημένη την έχω, δε δοκίμασα να την απενεργοποιήσω.
qsis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 κι εγω , αλλα διαβαζοντας τις διαφορες της με την απλη fullscreen.. edit βρηκα αυτο Fullscreen is a borderless windowed mode. Exclusive fullscreen is regular fullscreen from other games. αν καποιος κανει το κοπο να μας πει αν υπαρχει διαφορα , επειδη δεν ειμαι στο pc και θα αργησω να παιξω σημερα, θα του ημουν υποχρεος
fearwhatnow Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Απ' την αρχή ενεργοποιημένη την έχω, δε δοκίμασα να την απενεργοποιήσω. Δεν εχει σημασια.Σε full screen δεν βγαζει τα camera effects. Θα βγει patch. (Βγει δεν βγει χεστηκε η φοραδα στο αλωνι.Οι περισσοτεροι το τελειωσαν ηδη το παιχνιδι)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα