Προς το περιεχόμενο

Tomb Raider

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μετα απο πολλες δοκιμες κατεληξα εδω. Και με Vsync -> triple buffer ειμαι σταθερα 40-45 fps. 

δε θεωρω οτι εχει νοημα το triple buffer , τσαμπα επιβαρυνεις τη καρτα σου με αυτο

αυτο που με ενδιαφερει περισσοτερο ειναι το tesselation , δε γινεται με τιποτα να το ενεργοποιησεις και να ειναι playable

χανει πολυ το παιχνιδι χωρις tesselation .. 

Δημοσ.

Παιζει σε εμενα ή τριχες?

σχεδον σε οποιοδηποτε μηχανημα παιζει , αν εξαιρεσεις τις nvidia και το θεμα που εχουν  πιστευω οτι εχουν κανει πολυ καλη δουλεια και να τρεχει σε πολλα μηχανηματα , αλλα και να εχει πολυ  καλα γραφικα σε δυνατοτερα 

μετα απο αυτο το παιχνιδι εγω αποφασισα ξανα οτι θα περιμενω τις 8αρες amd και θα μεινω αλλο ενα χρονο με τη δικη μου : P 

Δημοσ.

αυτο που με ενδιαφερει περισσοτερο ειναι το tesselation , δε γινεται με τιποτα να το ενεργοποιησεις και να ειναι playable

χανει πολυ το παιχνιδι χωρις tesselation .. 

Κάτσε ρα, εγώ το έχω Οn.

Δημοσ.

Κάτσε ρα, εγώ το έχω Οn.

για το screen του jimmy λεω που εχει βαλει triple buffer στο vsync και εχει κλεισει το tesselation 

Δημοσ.

Εμένα με nvidia gt630m γιατί τρέχει χωρίς κανένα πρόβλημα; Επειδή έχω tesselation off; Αν το ανοίξω θα έχω πρόβλημα;

Δημοσ.

Καλά στην ανάλυση που παίζεις, θα πρέπει να ενεργοποιείς τέρμα τα φίλτρα σε όλα τα παιχνίδια για να μην έχεις μπουκάλι.

Γιατί, με τις 2 6950 τί νομίζεις ότι κάνω? B)

Δημοσ.

εχει δοκιμασει κανεις να παιξει με τη ρυθμιση exclusive fullscreen , μηπως αυτη κανει τη διαφορα.. 

Απ' την αρχή ενεργοποιημένη την έχω, δε δοκίμασα να την απενεργοποιήσω.

Δημοσ.

κι εγω , αλλα διαβαζοντας τις διαφορες της με την απλη fullscreen..

edit  βρηκα αυτο 

Fullscreen is a borderless windowed mode. Exclusive fullscreen is regular fullscreen from other games.

αν καποιος κανει το κοπο να μας πει αν υπαρχει διαφορα , επειδη δεν ειμαι στο pc και θα αργησω να παιξω σημερα, θα του ημουν υποχρεος :P

Δημοσ.

Απ' την αρχή ενεργοποιημένη την έχω, δε δοκίμασα να την απενεργοποιήσω.

Δεν εχει σημασια.Σε full screen δεν βγαζει τα camera effects. Θα βγει patch. (Βγει δεν βγει χεστηκε η φοραδα στο αλωνι.Οι περισσοτεροι το τελειωσαν ηδη το παιχνιδι)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...