panos9553 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Στον Jimys2008 αναφερόμουν, φαίνεται στην υπογραφή του. Νομιζα οτι αναφεροσουν στον nemesikp..
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Εγω πάντως με drivers 12.6 και AMD_Catalyst_12.11_CAP2 έχω βρεί την υγειά μου σ όλα τα games(far cry3 /crysis 3/fifa 13/tomb raider κτλ)
συννεφάκι Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Το πατς λέει αποσύρθηκε γιατί είχε "issues".. Περιμένετε για το καινούριο.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δεν πρόλαβε να χτενιστεί καλά η TressFX Lara και το γύρισαν ε;
fearwhatnow Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Εγω πάντως με drivers 12.6 και AMD_Catalyst_12.11_CAP2 έχω βρεί την υγειά μου σ όλα τα games(far cry3 /crysis 3/fifa 13/tomb raider κτλ) Αν και ειμαι της αποψης "αν δουλευει κατι μην το πειραζεις", απο 12.11 εβαλα τον 13.2 beta 7 και ειδα μεγαλη αυξηση στις επιδοσεις αλλα και στην ποιοτητα εικονας στο Tomb Raider.
panther_512 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Aύριο μου έρχεται η 7970 GHz edition. Θα το δοκιμάσω και εγώ να δώ αυτά τα περίφημα μαλλιά, αν και στα βίντεο που είδα, σαν να προτιμώ το μαλλι χωρίς TressFX........... PS: Οι άλλες κάρτες θα βγούν στο σφυρί για όποιον ενδιαφέρεται.
fearwhatnow Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Βασικα πρεπει να διορθωσουν το γεγονος οτι τα camera effects (raindrops και lens) εμφανιζονται μονο σε windowed mode. Εμενα δεν μου πολυαρεσουν αυτα τα εφε (ειδικα τα raindrops στην camera) αλλα σε αρκετους αρεσουν.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Ούτε που το ήξερα αυτό...
OROKUSAKI Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 αυτοι βεβαια μιλουσαν για 1080p δε νομιζω οτι ειναι ετσι.. ειχε πολυ καιρο να αρεσει τοσο στο κοσμο ενα tomb raider ειναι καλο παιχνιδι και οσο πιο πολυ το προχωρας τοσο περισσοτερο το εκτιμας επισης χαιρομαι που βλεπω οτι στο metacritic ο κοσμος το εκτιμαει σε ολες τις πλατφορμες (χωρις βεβαια αυτο να σημαινει κατι ) Kαι αυτο ακριβως ειναι το προβλημα. Το benchmark εχει την 560 ti 1 gb ενω εγω εχω την 2 gb και της εχω κανει και 280 mhz οverlock. Γιατι λοιπον εχω τα ιδια fps με το benchmark και οχι παραπανω? Κατι δεν παει καλα εδω.
Jimys2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Μετα απο πολλες δοκιμες κατεληξα εδω. Και με Vsync -> triple buffer ειμαι σταθερα 40-45 fps.
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Aύριο μου έρχεται η 7970 GHz edition. Θα το δοκιμάσω και εγώ να δώ αυτά τα περίφημα μαλλιά, αν και στα βίντεο που είδα, σαν να προτιμώ το μαλλι χωρίς TressFX........... PS: Οι άλλες κάρτες θα βγούν στο σφυρί για όποιον ενδιαφέρεται. Καλά στην ανάλυση που παίζεις, θα πρέπει να ενεργοποιείς τέρμα τα φίλτρα σε όλα τα παιχνίδια για να μην έχεις μπουκάλι. 1
fearwhatnow Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Ούτε που το ήξερα αυτό... Δοκιμασε να απενεργοποιησεις το exclusive full screen και θα τα δεις ολα αυτα.
phanispal Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Kαι αυτο ακριβως ειναι το προβλημα. Το benchmark εχει την 560 ti 1 gb ενω εγω εχω την 2 gb και της εχω κανει και 280 mhz οverlock. Γιατι λοιπον εχω τα ιδια fps με το benchmark και οχι παραπανω? Κατι δεν παει καλα εδω. Τρως μπουκάλι μάλλον, κλόκαρε τον 2500Κ. Μετα απο πολλες δοκιμες κατεληξα εδω. Και με Vsync -> triple buffer ειμαι σταθερα 40-45 fps. Με τις ρυθμίσεις του VSync τι παίζει;
qsis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Τρως μπουκάλι μάλλον, κλόκαρε τον 2500Κ. Με τις ρυθμίσεις του VSync τι παίζει; +1 για κλοκαρισμα του 2500 σε στοκ μορφη πρεπει να αποδιδει χειροτερα και απο τον δικο μου και απο τη στιγμη που παιζει σε τοσο μικρη αναλυση ο επεξεργαστης παιζει πρωταρχικο ρολο οσο για το vsync κοιτα τι παιζει... το βαζεις στη πρωτη ρυθμιση , αλλα οταν το εβγαλα για το bench παρατηρησα 2 πραγματα 1) τα fps ηταν ακριβως ιδια με vsync ενεργοποιημενο 2) δεν υπηρχε σκισιμο , πραγμα που με εκανε να σκεφτω οτι μαλλον ειναι παντα ενεργοποιημενο ο,τι κι αν κανεις (βεβαια δε δοκιμασα να το κλεισω εκτος παιχνιδιου να δω διαφορα, αν και δε θα ηθελα να παιζω τετοιο παιχνιδι χωρις vsync ) βεβαια μπορει να μην υπηρχε σκισιμο γιατι ετσι κι αλλιως δεν ξεπερναω ποτε τα 60 fps και γενικα δεν παιζουν αποτομες αλλαγες της καμερα οπως σε ενα fps (με ρυθμισεις στο ultra)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα