Προς το περιεχόμενο

Tomb Raider

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ultimate εκτός από:

TressFX -> Off

Anti-aliasing -> Off (αν και διαβάζω ότι στο FXAA δεν πέφτει η απόδοση, αλλά δεν το δοκίμασα ακόμα)

SSAO -> Normal

Ούτε με TressFX On δοκίμασα, φαντάζομαι θα πέφτει πολύ το framerate, αλλά για 2560*1440 είμαι μια χαρά προσωπικά.

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Tα FXAA/MLAA είναι τα χειρότερα ΑΑ modes που βγήκαν ποτέ.

Προσθέτουν θολούρα στα Textures για να σου βελτιώσουν λίγο τα jaggies, χίλιες φορές πεντακάθαρα Textures και λίγα jaggies παρά το πρώτο.

Δημοσ.

μηπως υπαρχει και amd απο πισω :P και εχουμε πλεον το αναποδο  του "the way it's meant to be played"

Το πιο ευκολο ειναι οι θεωριες συνομωσιας. Για ποιο λογο δηλαδη Nixxes και κατ'επεκταση η Square Enix να χαλασουν σχεσεις με την Nvidia? Δηλαδη δεν θα ξαναβγαλουν Tomb Raider ή αλλο παιχνιδι?Δεν θα στειλουν παλι final build? Δεν στεκουν αυτα που γραφετε.

Δημοσ.

Αυτά που γράφεις εσύ δεν στέκουν και σιγά τις θεωρίες συνομωσίας..Λολ

Είναι ξεκάθαρο ότι τα έσκασε η AMD για να τρέχει καλύτερα στις κάρτες της και για να είναι ακόμα μεγαλύτερη η διαφορά, δεν στέλνει την Final Build στην NV έγκαιρα..

Δημοσ.

Tα FXAA/MLAA είναι τα χειρότερα ΑΑ modes που βγήκαν ποτέ.

Προσθέτουν θολούρα στα Textures για να σου βελτιώσουν λίγο τα jaggies, χίλιες φορές πεντακάθαρα Textures και λίγα jaggies παρά το πρώτο.

Το FXAA μια χαρα ειναι οταν παιζεις σε σαλονι με αποσταση 2+ μετρα και ειδικα οταν δεν σου τρωει το παραμικρο frame. Οποτε οταν βρισκομαστε σε αποσταση και εχουμε την δυνατοτητα ειναι σαφως προτιμοτερο το FXAA απο το να εχουμε off το ΑΑ.

Δημοσ.

Έλα ντάξει, εσύ μην το χρησιμοποιείς αν δε θες.Εγώ το χρησιμοποιώ και δε με πειράζει και καθόλου.Είχα μυωπία και έκανα lasik.Ντάξει;Όταν σου λέει κάποιος κάτι μη γίνεσαι προκλητικά κομπλεξικός.Γούστο του και καπέλο του του καθενός, αμάν πια ρε σάικο.

Δημοσ.

Αυτά που γράφεις εσύ δεν στέκουν και σιγά τις θεωρίες συνομωσίας..Λολ

Είναι ξεκάθαρο ότι τα έσκασε η AMD για να τρέχει καλύτερα στις κάρτες της και για να είναι ακόμα μεγαλύτερη η διαφορά, δεν στέλνει την Final Build στην NV έγκαιρα..

Παραμυθια της χαλιμας. Αφου ουτως ή αλλως ειναι AMD optimized για ποιο λογο να μπουν και σε τετοια διαδικασια αντιπαραθεσης? Το πρωτο ή το τελευταιο παιχνιδι ειναι που ειναι NVIDIA ή AMD optimized? Αν θελανε να το κανουνε να σερνεται σε NVIDIA πιστευεις δεν ειχαν αλλους τροπους? Επομενως πιστευεις οτι θα κανουνε το ιδιο και στο Tomb Raider: Rise of The Boobs (The Foustanos Edition). Δεν θα στειλουνε final build στη NVIDIA..

Δημοσ.

Μα δεν γίνεται να προσθέτεις θολούρα στα ήδη άθλια Textures λόγω κονσόλας και να λες είναι οκ, έχεις πρόβλημα..

Παραμυθια της χαλιμας. Αφου ουτως ή αλλως ειναι AMD optimized για ποιο λογο να μπουν και σε τετοια διαδικασια αντιπαραθεσης? Το πρωτο ή το τελευταιο παιχνιδι ειναι που ειναι NVIDIA ή AMD optimized? Αν θελανε να το κανουνε να σερνεται σε NVIDIA πιστευεις δεν ειχαν αλλους τροπους? Επομενως πιστευεις οτι θα κανουνε το ιδιο και στο Tomb Raider: Rise of The Boobs (The Foustanos Edition). Δεν θα στειλουνε final build στη NVIDIA..

Όχι δεν θα είχαν, γιατί θα ήταν προκλητικό εκ μέρους τους και αυτοί δεν νοιάζονται τόσο για τις εταιρίες, αλλά για το τι πωλήσεις θα έχει το παιχνίδι.

Οπότε κάνουν τα κόλπα στο Launch για να ικανοποιηθεί η AMD και το φτιάχνουν αργότερα, όπως γίνεται και στην απέναντι μεριά.

Δημοσ.

Το FXAA μια χαρα ειναι οταν παιζεις σε σαλονι με αποσταση 2+ μετρα και ειδικα οταν δεν σου τρωει το παραμικρο frame. Οποτε οταν βρισκομαστε σε αποσταση και εχουμε την δυνατοτητα ειναι σαφως προτιμοτερο το FXAA απο το να εχουμε off το ΑΑ.

Ποιο είναι το ποσοστό των χρηστών που παίζουν PC games στο σαλόνι;

Δημοσ.

ρε παιδιά...

το patch κατεβαίνει αυτόματα ή το βρίσκουμε από κάπου;

ΥΓ μου έφερε το παιχνίδι ένας θείος μου, αν βαλω το patch θα παίζει μετά; :-)

Δημοσ.

Ποιο είναι το ποσοστό των χρηστών που παίζουν PC games στο σαλόνι;

Ιδεα δεν εχω. 10 περιπου φιλοι μου παντρεμενοι με παιδια στο σαλονι το εχουν, οπως και εγω. Με ενα γρηγορο ψαξιμο βρηκα αυτο: http://www.giantbomb.com/pc/3045-94/forums/do-you-have-a-pc-in-your-living-room-533285/

Μοιρασμενοι μου φαινονται με μια γρηγορη ματια. Παντως σιγουρα δεν ειναι συντριπτικο το ποσοστο αυτων που το εχουν κανονικα σε γραφειο. Υπαρχουν παρα πολλοι που εχουν συνδεσει στο σαλονι το pc και δεν επιστρεφουν σε αλλη κατασταση. Αναμεσα τους και εγω. Αν θελεις ανοιξε ενα poll για να δουμε εδω στο forum ποια ειναι η εικονα στο συγκεκριμενο θεμα.

• Like 2
Δημοσ.

Επιτελους ενα παιχνιδι που υποστιριζει cf.Σημερα το απογευμα ξεκιναμε. :-D

min fps:26

max:62.3

avg:49.8

Σε 1920χ1080.

Ειναι δυνατον εγω, με λιγο καλυτερο συστημα απο εσενα, και να παιζω μετα βίας σε normal γραφικα? Οτιδηποτε παραπανω με ριχνει max 30fps

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...