Προς το περιεχόμενο

Tomb Raider

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στις φώτο που το έχεις βάλει πάντα το έχουν ανοικτό και η παρτουζα γίνεται μόλις βάζουν ΑΑ x 4

Εκεί όντως είναι unplayable, αλλά αυτό το βάζεις εσύ χειροκίνητα οι ρυθμίσεις ultra & ultimate έχουν απλά fxaa

Δημοσ.

Τελικά ήταν ξεχωριστό αντικείμενο; Όχι, φαντάζομαι

upgrade ήταν απλά το βρίσκεις πιο μετά big spoiler ahead

τον ψόφο του Roth

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις τέλειωσε και εδώ. Στην αρχή ενώ τα γραφικά ήταν πολύ καλά είχα ξενερώσει με τη γραμμικότητά του. Αλλά στην πορεία και το story έφτιαξε και τα τοπία άνοιξαν και ήρθαν και οι γρίφοι όπως τα παλιά καλά tomb :)

Το ευχαριστήθηκα πολύ περισσότερο από όσο περίμενα.

• Like 1
Δημοσ.

τωρα το εγκατεστησα και ετρεξα και το benchmark. Με ολα φουλ εκτος απο το tress fx που το εχω απενεργοποιημενο και το antiliasing που το εχω σε FXAA εβγαλε 42.2 fps average και 48 fps max.  Ειναι περιπου οσο λεει και το benchmark του pc hardware. Θα το ξεκινησω αυριο .

Δημοσ.

Τι ειναι αυτο το tress fx παλι,βγαλανε καινουριο εφε για να πουλανε καρτες οι απατεωνες χαχα?

Eδώ δεν αγοράσαμε κάρτες για το Crysis 3 για το Τomb Raider θα αγοράζαμε! :devil:

Όταν δεν θα μπορώ ούτε στiς low ρυθμήσεις να παίξω ένα παιχνίδι τοτε θα αγοράσω καινούρια κάρτα. :-D

• Like 1
Δημοσ.

παντος παιδια σε εμενα δεν παιζει ουτε στα high  με την 550ti   αλλα με το tress on  εχει και καποια πιξελακια  τελος παντων

φανταστικο παιχνιδακι  και καλα γραφικα, αυτα τα γραφικα σου δινουνε μια ωθηση για μια καινουρια καρτουλα γραφικων

Δημοσ.

Λοιπον. Για οσους εχουν προβλημα και θελουν να παιξουν με tesselation εχω ενα καλο και ενα κακο νεο.

Το καλο νεο ειναι οτι οι παλιοι 310.90 δουλευουν μια χαρα με tesselation ON.

Το κακο νεο ειναι οτι τα avg fps ειναι 35-40% κατω... :P

Οποτε no thanx δεν θα παρω προτιμω τους τελευταιους beta εστω και χωρις tesselation, μεχρι να βγει official patch..

Να πω και εγω την μακακια μου μιας που το προχωρησα λιγο και εχω μια Α αποψη.

Οκ ομορφο παιχνιδι δρασης με συμπαθητικα γραφικα και πολυ καλα cinematics που δενουν με την δραση και την πλοκη αλλα..

Χαθηκε ο κοσμος να το πουνε Μαρια; Γεωργια; Lara's emo sister?

Αν αυτη ειναι η Λαρα που ολοι γνωρισαμε και αγαπησαμε εγω ειμαι ο Κουδας.. Οκ ξυλο εχει βαλει και στις τσεπες, αλλα ρε φιλε πολυ κλαμα. Σχεδον σε καθε φαση φοβαται,μυξοκλαιει πως θα τα καταφερει τωρα και καλα, οι κραυγες πονου και αγωνιας ειναι αλλου για αλλου και γενικα δεν θυμιζουν σε τιποτα (περα απο τα φυσικα προσοντα) την παλια Λαρα που αγαπησαμε. Δηλαδη φωνη γεματη αυτοπεποιθηση και ας εχει ερθει η συντελεια του κοσμου,γεματη τσαμπουκα και σεξυ με την bitchy εννοια.. ifuknowhatimean..

Εμενα προσωπικα με χαλαει που αυτο το παιχνιδι θεωρειται remake του original.. Ειπαμε να προσθεσουμε νεα στοιχεια αλλα εδω εχει χαθει τελειως η προσωπικοτητα του κυριου ηρωα και προσωπικα εγω αυτο οχι απλα δεν το θεωρησα ενα θετικο νεωτεριστικο στοιχειο, αλλα ενα τεραστιο μειον για τους λογους που προανεφερα.

Ειναι παντως ενα πολυ ομορφο παιχνιδι δρασης αρκετα διαφορετικο και στον τροπο που το παιζεις.. Δηλαδη λιγοτεροι γριφοι και platform action, και περισσοτερο uncharted,max payne φαση δηλαδη 3rd person λιγο απο ολα..

Καθε περσι και καλυτερα δηλαδη .... -_-

Δημοσ.

τωρα το εγκατεστησα και ετρεξα και το benchmark. Με ολα φουλ εκτος απο το tress fx που το εχω απενεργοποιημενο και το antiliasing που το εχω σε FXAA εβγαλε 42.2 fps average και 48 fps max.  Ειναι περιπου οσο λεει και το benchmark του pc hardware. Θα το ξεκινησω αυριο .

αυτοι βεβαια μιλουσαν για 1080p 

Καθε περσι και καλυτερα δηλαδη .... -_-

δε νομιζω οτι ειναι ετσι.. ειχε πολυ καιρο να αρεσει τοσο στο κοσμο ενα tomb raider 

ειναι καλο παιχνιδι και οσο πιο πολυ το προχωρας τοσο περισσοτερο το εκτιμας 

επισης χαιρομαι που βλεπω οτι στο metacritic ο κοσμος το εκτιμαει σε ολες τις πλατφορμες (χωρις βεβαια αυτο να σημαινει κατι ) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...