CarbonFibre Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 καλα η 7770 πως αποδιδει περισσοτερα FPS απ την 6970 με το TressFX? Η σειρά 7xxx είναι πολύ πιο δυνατή σε compute power σε σχέση με τις radeon 6xxx και τις geforce 6xx.Σίγουρα κάποιο patch-driver μπορεί να βοηθήσει τις geforce αλλα αγνωστο πόσο. 1
Millennium Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Tomb Raider PC Is Seriously Bugged For All Nvidia Users
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Εδώ είναι για την Intel, πήγα να το τρέξω με το iGPU και εκτός του ότι έκανε Pauses ανά διαστήματα, έβγαζε και Artifacts, lol
qsis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Εδώ είναι για την Intel, πήγα να το τρέξω με το iGPU και εκτός του ότι έκανε Pauses ανά διαστήματα, έβγαζε και Artifacts, lol με εκνευριζει η Intel που αντι να χωσει πυρηνες στους επεξεργαστες της να γινει φαση καθεται και βαζει αυτες τις αθλιες καρτες.. ή τελοσπαντων καντο, αλλα οχι στα high end μοντελα , αυτοι εχουν καρτα! αλλα αυτη η μανια με τα soc θα μας φαει.. και αυτος ο "κανιβαλισμος" των ακριβοτερων μοντελων που ειχε γινει με το δικο μου επεξεργαστη δε θα ξαναγινει ποτε
naruto14 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Γνωρίζουμε αν το παιχνίδι είναι region free? Στο Αμερικάνικο amazon παίζει στα 34 euros. Γιατί δεν το αγοράζεις retail στα 30? Έχει κωδικό για ενεργοποίηση στο steam.
littlelouievegos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Tomb Raider PC Is Seriously Bugged For All Nvidia Users Οριστε και τα προβληματα με το SSAA που ειχα λεω και εγω ο μονος ειμαι που τα εχει; Παντως ομως εχουν δικιο.. Bad move Nixxes.. Σε ενα ολιγοπωλιο δεν θες να εχεις εχθρους.. Ποσο μαλλον την Nvidia..
qsis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Οριστε και τα προβληματα με το SSAA που ειχα λεω και εγω ο μονος ειμαι που τα εχει; Παντως ομως εχουν δικιο.. Bad move Nixxes.. Σε ενα ολιγοπωλιο δεν θες να εχεις εχθρους.. Ποσο μαλλον την Nvidia.. γιατι να εχουν εχθρο την nvidia και γιατι να φταιει απαραιτητα η square και οχι η nvidia που δε φροντισε να εχει driver που να δουλευει σωστα; @phyco να πανε να πνιγουν πες τους, μου κλεβουν 3 ολοκληρα fps (δηλαδη ενα 7.5% ) απο το πραγματικο μου average, εκτος αν ο 3770Κ ειναι τοσο μαπα πλεον
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Η Nvidia φταίει, αν διαβάσει κανείς το post του ManuelG, θα διαβάσει ότι η NV δεν είχε την τελική έκδοση του Tomb Raider από νωρίς ώστε να έχει έτοιμο οδηγό τώρα, οι λόγοι είναι άγνωστοι βέβαια.
littlelouievegos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 γιατι να εχουν εχθρο την nvidia και γιατι να φταιει απαραιτητα η square και οχι η nvidia που δε φροντισε να εχει driver που να δουλευει σωστα; We are aware of major performance and stability issues with GeForce GPUs running Tomb Raider with maximum settings. Unfortunately, NVIDIA didn’t receive final code until this past weekend which substantially decreased stability, image quality and performance over a build we were previously provided. (H σφηνα..) We are working closely with Crystal Dynamics to address and resolve all game issues as quickly as possible. (και η διπλωματια) Η Nvidia φταίει, αν διαβάσει κανείς το post του ManuelG, θα διαβάσει ότι η NV δεν είχε την τελική έκδοση του Tomb Raider από νωρίς ώστε να έχει έτοιμο οδηγό τώρα, οι λόγοι είναι άγνωστοι βέβαια. Τον τελικο κωδικα ενος παιχνιδιου τον παρεχει η κατασκευαστρια εταιρεια δεν τον περνει αυθαιρετα η Nvidia στα χερια της.. Το να κανεις optimize τον κωδικα σου με την ΑΤΙ ειναι ενα πραγμα, το να μην εχεις δωσει τον τελικο κωδικα στην Nvidia λιγες μερες πριν το launch του παιχνιδιου ειναι ενα αλλο.. Αν ισχυουν βεβαια οι ισχυρισμοι της Nvidia και δεν λεει παπαντζες..
qsis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 We are aware of major performance and stability issues with GeForce GPUs running Tomb Raider with maximum settings. Unfortunately, NVIDIA didn’t receive final code until this past weekend which substantially decreased stability, image quality and performance over a build we were previously provided. (H σφηνα..) We are working closely with Crystal Dynamics to address and resolve all game issues as quickly as possible. (και η διπλωματια) λογικο μου ακουγεται αν οντως ειναι ετσι (γιατι εχω trust issues με τη συγκεκριμενη εταιρεια )
Millennium Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Πάλι καλά που ο phanispal έχει amd αλλιώς ποιός τον άκουγε... 1
CarbonFibre Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Στο τελευταίο bench με 4xAA φαινεται να πέφτουν πολύ οι geforce 6xx.Μπορεί να ξεμένουν απο μνήμη;Μπορεί να τσεκάρει κάποιος την κατανάλωση μνήμης σε αυτές τις ρυθμίσεις;
qsis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Στο τελευταίο bench με 4xAA φαινεται να πέφτουν πολύ οι geforce 6xx.Μπορεί να ξεμένουν απο μνήμη;Μπορεί να τσεκάρει κάποιος την κατανάλωση μνήμης σε αυτές τις ρυθμίσεις; παιζει , παντως επιβεβαιωνω οτι με 4xAA ειναι σα να μου δειχνει η λαρα φωτογραφιες απο τις διακοπες της δεν το βαζεις ουτε για πλακα πηγαινε τοσο χαλια και ειχε κολλησει τοσο που εκλεισα το παιχνιδι απο το task manager και φυσικα δε προκειται να το ξαναζησω αυτο το πραγμα
littlelouievegos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 λογικο μου ακουγεται αν οντως ειναι ετσι (γιατι εχω trust issues με τη συγκεκριμενη εταιρεια ) Δεν εισαι ο μονος,εχει ενοχο παρελθον.. lol Στο τελευταίο bench με 4xAA φαινεται να πέφτουν πολύ οι geforce 6xx.Μπορεί να ξεμένουν απο μνήμη;Μπορεί να τσεκάρει κάποιος την κατανάλωση μνήμης σε αυτές τις ρυθμίσεις; Εμενα ειναι broken το SSAA ουτως ή αλλως δεν ειναι θεμα αποδοσης μονο αλλα και IQ οπως παραδεχεται και η nvidia,μονο το FXAA δουλευει σωστα με ελαχιστη διαφορα απο χωρις AA στην αποδοση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα