Προς το περιεχόμενο

Tomb Raider

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοιτα και το Hannibal the early years ειδα, αλλα φαινοταν ο αιμοδιψης ο αντρας που ρουφαει και το μεδουλι..

Στην Λαρα δεν μου βγαινει τι να κανουμε τωρα; :P

Παιδια εβαλα τους Drivers 13.2 beta 6 κ επαιξε

Ειχες θεμα και με ATI? Νομιζα οτι ειναι μονο με nvidia

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω κοντά στις τρεις ώρες gameplay και μπορω να πω ότι το game είναι πολυ δυνατό... Μόνο μείον είναι τρία τέσσερα random crash που μου έκανε, στο ένα μάλιστα έχασα και το save...

Δημοσ.

ναι μωρε απο αυτο ειναι , γιατι ειναι στα απλα upgrades και δεν ειχα εως τωρα  αρκετο salvage για να ασχοληθω με το πιστολι αλλα μονο για να κανω 2 αναβαθμισεις στο τοξο 

και τωρα που το θυμηθηκα ξεκαθαρα με το που το πηρα ειχε κουμπωμενο επανω το σιγαστηρα 

πες το έτσι ρε αδερφέ, δε γουστάρω να του βάλω σιγαστήρα, stealth with bow, shot dem in da face with pistol (το shotgun και το machine gun καθόλου δε τα χρησιμοποιώ αλλά τα έχω όλα full developed γιατί με τόσο salvage που κάνω μου μένουν πολλά έτσι κ αλλιώς)

Δημοσ.

Δε νομίζω να βγαίνουν τα attachments άπαξ και τα βάλεις, αλλά μπορεί να κάνω κ λάθος δε το έχω ψάξει κ πολύ το θέμα  

Δημοσ.

Πώς βγαίνει το silencer;

βγαίνει πάτα κάτω βελάκι (ή οποιο βελακι αντιστοιχει στο πιστολι) στο σταυρο του pad  μέχρι να μπει ή να βγει

• Moderators
Δημοσ.

βγαίνει πάτα κάτω βελάκι (ή οποιο βελακι αντιστοιχει στο πιστολι) στο σταυρο του pad  μέχρι να μπει ή να βγει

Dat Context. :lol: :lol:

(δεν μπορούσα να κρατηθώ :P)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...