qsis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Εμενα προσωπικα με χαλαει που αυτο το παιχνιδι θεωρειται remake του original.. απο πού κι ως πού θεωρειται remake του original ; στο πρωτο παιχνιδι η λαρα ηταν φτασμενη BAMF , οχι τσικο οπως σε αυτο που παιζουμε τωρα στο 10κατι % που εχω παιξει μου αρεσει ο τροπος που παρουσιαζεται η μεταμορφωση της απο αθωο geek σε δολοφονικη μηχανη , ισως οντως γινεται λιγο αποτομα οπως ειχε ειπωθει και σε μερικα review οπως και να χει θα ελεγα οτι ειναι επιτυχημενος γενικα
littlelouievegos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Φερστ εξπεντισιον κ μλκιες.. η εισαι η δεν εισαι, η το εχεις η οχι, αυτη για να γινει η Λαρα που ξερουμε πρεπει να ερθουν τα πανω κατω.. ασε που θα επρεπε να ειχε χαζεψει απο το ξυλο πουωεχει φαει.. 1
qsis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 μολις πηρε το πιστολινο παντως φανηκε να το εχει μια χαρα.. του παιρνει αμεσως τον αερα και αρχιζουν οι σκοτωμοι (το πιστολι με σιγαστηρα να πουμε εδω οτι κανει αχρηστο καπως το τοξο, θα δω πώς θα εξελιχθει αυτο το θεμα.. ) για αυτο και οπως ειπα φαινεται να ξεπερναει πολυ γρηγορα τις φοβιες , ενοχες κτλ θα μπορουσε καποιος να πει βεβαια οτι "το εχει" , για αυτο και μεταμορφωνεται τοσο γρηγορα αν τη παρουσιαζαν αβγαλτη τελειως να τα ξερει ολα και να γ@μαει και να δερνει θα ηταν πιο υπερβολικο και απο τα πεντακαθαρα μεταξενια μαλλια της που λουστηκαν με tress fx οπως και να το κανουμε εχει και το ενδιαφερον του να δουμε πώς ξεκινησε και εγινε αυτη που εγινε , υποθετω οτι το παιχνιδι δε θα παραμεινει στη κλαψα, οχι για κανενα αλλο λογο , αλλα για να φανει η αντιθεση
zeniath Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 qsis ο Roth είπε και κάτι στην αρχή (σχετικά) που στην ουσία της λέει ότι το έχει μέσα της you are a Croft after all on another note κατάρα σε σένα και στην Lara σου ρε να ψοφάς 20 φορές για κάθε σημείο, μου το χάλασες περίμενα να βρω κανά σιγαστήρα well done ρε well done ---------- Then and now
qsis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 σορρυ απλα τον ειχα με το που πηρα το πιστολι , οποτε νομιζα οτι ηταν πακετακι δεν ειχα καταλαβει οτι ειμαι τοσο γαματος gamer και ειχα ηδη βρει το part (τα part ? ) για να εχω σιγαστηρα μαλλον καλα κανω και χτενιζω ολες τις περιοχες
moxalis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δίνει σιγαστήρα μαζί με τα preorder bonuses αν δεν κάνω λάθος οπότε ίσως παίζει κι αυτό. Κι εμένα μου εμφανίστηκε και το άφησα ως έχει το όπλο για το "challenge".
qsis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δίνει σιγαστήρα μαζί με τα preorder bonuses αν δεν κάνω λάθος οπότε ίσως παίζει κι αυτό. Κι εμένα μου εμφανίστηκε και το άφησα ως έχει το όπλο για το "challenge". ναι μωρε απο αυτο ειναι , γιατι ειναι στα απλα upgrades και δεν ειχα εως τωρα αρκετο salvage για να ασχοληθω με το πιστολι αλλα μονο για να κανω 2 αναβαθμισεις στο τοξο και τωρα που το θυμηθηκα ξεκαθαρα με το που το πηρα ειχε κουμπωμενο επανω το σιγαστηρα
Donacgreece Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Εμένα πάντως χθες έχει ξεσκίστει να κρασαρει και να κλείνει... Fx 8350 2x 7950 Windows 8 Drivers 13.2 beta 6 Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App 1
συννεφάκι Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δε μας λες το υπόλοιπο σύστημα όμως... Εγώ πριν που το τσέκαρα είχα ~6GB RAM usage, αλλά από μόνο του αυτό δε λέει τίποτα, αφού μετά τα ΧΡ και ειδικά στα 7, η μνήμη έχει την τάση να «απλώνει» (όσο περισσότερη έχεις). Το θέμα είναι να έχεις πρώτα δυνατή κάρτα γραφικών, και μετά δυνατό επεξεργαστή. Intel Core i5, 4gb RAM, GeForce GT 540M με 2gb αυτόνομη έχω τρελαθεί, έχει κατεβει κι'εγώ πρέπει να πάω δουλειά..! θα σας δω μετά boyz!!
zax21 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Παιδια συνεχεια stop working κατα την εκκινηση τι να κανω :'(
littlelouievegos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δεν είναι remake αλλά reboot. Σωστος χρησιμοποιησα ακυρη λεξη.. Τι να πω ρε παιδια εμενα μου εκατσε λιγο στραβα η ολη φαση αλλα μπορει επειδη δεν το εχω προχωρησει πολυ να ειναι ετσι οπως το λεει ο qsis και να φτιαχνει το θεμα στην συνεχεια.. Ειδωμεν..
phanispal Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Μα και πάλι πρέπει να αντιμετωπιστεί διαφορετικά και όχι να συγκρίνεται άμεσα με τα υπόλοιπα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα