Προς το περιεχόμενο

Tomb Raider

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρέπει να έχει θέμα ο δίσκος,

Πρόσφατα,πολύ πρόσφατα εγκατέστησα το Far Cry 3,και είχε κάνει install τσακ μπαμ.

ταχύτητα install: 1mb κάθε 3 δευτερόλεπτα.

ταχύτητα download: 1.4mb κάθε δευτερόλεπτο

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ξερεις ποια ειναι η βασικη διαφορα στα 2 bench που τρεχεις; οτι το hitman στο ultra σου βαζει (το εβαλες εσυ, δεν θυμαμαι..) το ΑΑ στο 8 και αντε γεια, ουτε κλοκαρισμενη 7950 δε το τρεχει ετσι καλα 

εγω δηλαδη δεν ειχα φιλτρα καν στο συγκεκριμενο παιχνιδι με 6950 και γενικα ηταν αρκετα ομαλο δεν ειχα θεμα (μπορει να ειχα ριξει και καμια σκια) 

στο tr  ο,τι και να βαλεις (ultra, ultimate ) το ΑΑ x4 που ειναι το μεγιστο πρεπει να το βαλεις ξεχωριστα (και σερνεται απιστευτα μη το δοκιμασεις καν.. )

εε 1)Δεν ειναι bench, αλλα οι ρυθμισεις κανονικα και screenshot in-game.

το ΤR maxed το εχω βαλει (εκτος απο TressFX) 6950 2gb, 45-50FPS @1680x1050

στο Hitman εκανα καποιες παραχωρησεις (στα φιλτρα κυριως) για να πιανει ~30FPS, στις εικονες απλα τα εβαλα ολα max για την συγκριση. Παντος, πιο πολυ με ενθουσιαζουν τα γραφικα του BF3 παρα του hitman (οπου και 'κει παιρνω διπλασια fps maxed out απ οτι στο hitman) αλλα ας μην κανουμε και συγκριση BF3-TR γιατι θα το πηδηξουμε τελειως

Δημοσ.

Ρε μλκες θαυμάστε τα βυζιά της Lara και χέστε μας με τα γραφικά, άμα πια.

Πάντως την έχει λυπηθεί η ψυχή μου ρε το ξύλο του αιώνα μιλάμε, για να μην πω για την φάση ποτάμι/αλεξίπτωτο, πόνος εκεί λεμεεεεε

• Like 3
Δημοσ.

Τι εννοείς δουλεύει ρολόι;

Εγώ πάντως δεν είχα πρόβλημα με crash όταν βγήκα απ' το cave, ούτε σε κάποιο άλλο σημείο.

Εγώ εχθές στο πρώτο μου run έφαγα crash, το παράτησα και έπεσα για υπνο. Τώρα που το ξαναέβαλα δεν είχα θέμα. Γι'αυτό ρωτάω...

Δημοσ.

Κάποια site αναφέρουν πως το παιχνίδι έχει προβλήματα περισσότερο με nvidia.

http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=49051185&postcount=927

Μάλλον θα βγάλουν patch και θα βγουν και άλλοι οδηγοί για tesselation και σωστότερες επιδόσεις TressFX.

Ε τι αλλο να  πουν για να παραδεχτουν οτι υπαρχει θεμα με καποιες gpu, επισημη ανακοινωση ζητωντας συγνωμη εβγαλαν. Θα βγει συντομα patch προφανως ψαχνονται ακομη..

Δημοσ.

ααααααααααααααααχ, απ'το μεσημέρι το "αγοράζω" κι'ακόμα να έρθει..!! 62% και οι υποτιθέμενοι 455 σιντερς άφαντοι,

μόνο από 2 το αγοράζω τοσες ώρες..  :-(  :cry:

δεν αντέχω άλλο!!!  :cry:

κι'όσο ακούω για το μαλλί, τόσο απογοητεύομαι με τα 4gb ram, που μέχρι χθες νόμιζα ότι ήταν αρκετά.. 

αν ξέρει κανείς κανα πιο γρήγορο 'κατάστημα', στείλτε μου κανα πμ πλιιιζζζ.. 

μόνο 2 έχω βρει, τι στο καλό..?  B)

Δημοσ.

Καλα το παιχνιδι ειναι απλα φοβερο..απο τα κλαυτερα που εχω παιξει........ :-D  :-D  :-D  :-D

Δημοσ.

Κάποια site αναφέρουν πως το παιχνίδι έχει προβλήματα περισσότερο με nvidia.

http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=49051185&postcount=927

Μάλλον θα βγάλουν patch και θα βγουν και άλλοι οδηγοί για tesselation και σωστότερες επιδόσεις TressFX.

Το προβλημα με το tasselation στις nvdia ειναι το οτι κολλαει στην σπηλια η εχει και αλλα προβληματα? Γενικα ομως διαβαζω οτι δεν εχει σοβαρα προβληματα που εχουν αλλα παιχνιδια οταν κυκλφορησουν.

Δημοσ.

αυτα ειναι τα δικα μου benchmarks με τους τελευταιους amd 13.2 beta 6 σε stock clocks ολα full με triple buffer και το AA off.

Tressfx on

tombraider2013030522433.jpg

Tressfx off

tombraider2013030522481.jpg

Δημοσ.

i7 920, 6GB DDR3 και gigabyte 7970Oc

1080p ultimate με FXAA και TressFX

Avg 54 fps

Χωρίς TressFX

Avg 78 fps

Μεγάλο το χιτ αλλά μια χαρά είναι με 54 fps.Με geforce 670 και 680 πως τα πάτε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...