phanispal Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Έχει γραφτεί ήδη από άλλους, εγώ δεν το έχω προχωρήσει ακόμα πολύ, μόλις βγήκα απ' το πρώτο optional tomb. Btw, έβαλα το Dual Shock 3 τελικά :Ρ
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Κι εμένα μου αρέσει κι ας μην το έχω προχωρήσει πολύ. Έχει κάποια ωραία πραγματάκια (και 2 semi-brutal deaths που έφαγα από μκίες ) και φυσικά την cute Lara.
johnnyman Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Και εγώ είμαι πολύ ευχαριστημενος από το παιχνίδι. Τέλεια γραφικά και πολύ καλή ατμόσφαιρα. Ελπίζω να μην μας ξενερώσει το story.
SOADNICK Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Λοιπον, επειδη κανενας σας δε το εκανε (ντροπη σας ρε ) βαζω συγκριση γραφικων Tomb Raider - Hitman. Και οι ρυθμισεις (οσο πιο πανω γινοταν για το καθε παιχνιδι) -1680χ1050 (δεν υποστηριζει η οθονη μου παραπανω)- για καποιο λογο φαινονται καπως θαμπες, στο TR ειχα γυρω στα 45-50FPS (TressFX off -οπως και στην εικονα/δειγμα) ενω στο HM 22 Συμπερασμα: πιο βαρυ το HM, καλυτερα γραφικα μου φαινεται πως εχει το hitman... 2
qsis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 εχει πιο ωραια γραφικα σιγουρα, αλλα και πιο βαρετα θα ελεγα τοπια.. μπορει δηλαδη να εμπαινες σε μια ακυρη αποθηκη και να ειχε φοβερη λετπομερεια, αλλα δεν επαυε να ειναι μια βαρετη αποθηκη βεβαια περα απο αυτα , το hitman ηταν ενα πολυ καλο παιχνιδι να παιζεις και εμενα αυτο κυριως μου εμεινε , μακαρι και το tr να αποδειχτει ετσι μεχρι το τελος
SOADNICK Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 εχει πιο ωραια γραφικα σιγουρα, αλλα και πιο βαρετα θα ελεγα τοπια.. μπορει δηλαδη να εμπαινες σε μια ακυρη αποθηκη και να ειχε φοβερη λετπομερεια, αλλα δεν επαυε να ειναι μια βαρετη αποθηκη βεβαια περα απο αυτα , το hitman ηταν ενα πολυ καλο παιχνιδι να παιζεις και εμενα αυτο κυριως μου εμεινε , μακαρι και το tr να αποδειχτει ετσι μεχρι το τελος ναι σωστα, καλυτερα να βλεπεις με ελαχιστα λιγοτερη λεπτομερεια εναν καταρακτη ή την ζουγκλα, παρα τα βιβλια σε μια βιβλιοθηκη σε αποσταση 20μ παντος, το hitman δεν εχει τοσο μεγαλη διαφορα στα γραφικα που να δικαιολογει τα 24FPS διαφορα...
Disappointment from Hellas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Ανυπομονώ για να το κατεβάσω φαίνεται πολύ ωραίο.Κρίμα που στο steam δεν δέχονται κάρτες maestro από την Εθνική
qsis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 ναι σωστα, καλυτερα να βλεπεις με ελαχιστα λιγοτερη λεπτομερεια εναν καταρακτη ή την ζουγκλα, παρα τα βιβλια σε μια βιβλιοθηκη σε αποσταση 20μ παντος, το hitman δεν εχει τοσο μεγαλη διαφορα στα γραφικα που να δικαιολογει τα 24FPS διαφορα... ξερεις ποια ειναι η βασικη διαφορα στα 2 bench που τρεχεις; οτι το hitman στο ultra σου βαζει (το εβαλες εσυ, δεν θυμαμαι..) το ΑΑ στο 8 και αντε γεια, ουτε κλοκαρισμενη 7950 δε το τρεχει ετσι καλα εγω δηλαδη δεν ειχα φιλτρα καν στο συγκεκριμενο παιχνιδι με 6950 και γενικα ηταν αρκετα ομαλο δεν ειχα θεμα (μπορει να ειχα ριξει και καμια σκια) στο tr ο,τι και να βαλεις (ultra, ultimate ) το ΑΑ x4 που ειναι το μεγιστο πρεπει να το βαλεις ξεχωριστα (και σερνεται απιστευτα μη το δοκιμασεις καν.. )
naruto14 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 To δοκίμασα σήμερα από τον θείο και επειδή είδα πως τρέχει αρκετά καλά στο PC μου, παρήγγειλα την συλλεκτική. 27 average fps σε: 1920x1080, Texture Quality: Ultra, Detail: Ultra, shadows off και όλα τα άλλα στο normal. Ικανοποιημένος έμεινα. Αν τα βάλω όλα full έχει average fps 19
moxalis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Θετικές οι πρώτες εντυπώσεις μέσα στην 1η ώρα και με καλό voice acting. Τα γραφικά όντως "κονσολίζουν" σε κάποια σημεία, αλλά καμία σχέση με κάτι άλλα εκτρώματα που έχουμε δει.Η 7970M σε 1080p και ultimate (όλα maxed + TressFX) με FXAA φτάνει στα 32 - 46 fps, γύρω στα 36 average (+ ~15-18 frames χωρίς tress).Όντως πολύ conditioner στο μαλλί πάντως και σε κάποιες φάσεις χτυπάει άσχημα που είναι τόσο floaty, άλλες φορές έχει ωραίο αποτέλεσμα.Όταν κάνει πολύ κοντινά η κάμερα όμως τα καρέ πέφτουν υπερβολικά.Κρασαρίσματα με tesselation δεν είχα.Μερικά screens κι από εμένα.http://imgur.com/a/SScR2 (κλικ πάνω δεξιά σε κάθε φώτο για full resolution)
Alithinos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Ανυπομονώ για να το κατεβάσω φαίνεται πολύ ωραίο.Κρίμα που στο steam δεν δέχονται κάρτες maestro από την Εθνική Πάρε μια paysafe card μωρέ. Και στο περίπτερο της γειτονιάς σου θα χουνε,και το χει σαν επιλογή τρόπου πληρωμής στο Steam. Όσα παιχνίδια έχω αγοράσει απ το STEAM έτσι τα πήρα. Παιδιά έχω ένα πρόβλημα,αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει: πήρα το παιχνίδι αυθεντικό σε δισκάκι από μαγαζί. Το dvd μέσα δεν έχει τυπικό installer,αλλά για να γίνει install πρέπει να γίνει μέσω του Steam. Έλα όμως ντε που ο installer του Steam ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΣ. Το install στον σκληρό μου δίσκο γίνεται ΠΙΟ ΑΡΓΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΜΑ ΚΑΤΕΒΑΖΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ !!! Ναι,σωστά διαβάσατε. Η ταχύτητα μεταφοράς mb από το dvd στο σκληρό είναι πιο αργή από τη ταχύτητα μεταφοράς από τους server του steam στο pc μου. Ο installer μου λέει πως το install θα κρατήσει 3 ώρες... Ενδεικτικά το Battlefield 3 που είναι 17.6gb μου πήρε γύρω στη 1 ώρα από δισκάκι. Τραγικά πράματα. 1
phanispal Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Για ποιον δίσκο μιλάμε και πόσο φορτωμένος είναι;
Alithinos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Για ποιον δίσκο μιλάμε και πόσο φορτωμένος είναι; ένας sata2 της seagate,με 30% ελεύθερο χώρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα