gatokoritso Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 λοιπον, χθες ασχοληθηκα για κανα μισαωρο και εχω να πω τα εξης: γραφικα: παιζει ικανοποιητικα στη μπακατελα-αρχαιομπουρα υπολογιστη που εχω. ιστορια.εχει ενα ενδιαφερον το εχουν γυρισει σε λιγο horror και δεν ξερω αν μου αρεσει. για εμας τους παραδοσιακους παιζει μια χαρα με key-mouse.
phanispal Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Μα ο παραδοσιακός είναι αυτός που θα παίξει Tomb Raider με gamepad (βλ. 1996 - PSX) Παιχνιδάρα φαίνεται btw, αν και είμαι στην αρχή ακόμα. Πολύ γουστάρω αυτό το chanting μέχρι στιγμής.
OROKUSAKI Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Ο καθενας παιζει οπως του αρεσει. Αυτοι που θελουν να παιξουν πληκτρολογιο και ποντικι θα παιξουν με πληκτρολογιο και ποντικι. Και αυτοι που θελουν να παιξουν με gamepad παιζουν με το 360 controller. Τι παραδοσιακος και βλακειες λετε τωρα. Ειναι θεμα γουστου και συνηθειας.
qsis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Μα ο παραδοσιακός είναι αυτός που θα παίξει Tomb Raider με gamepad (βλ. 1996 - PSX) +saturn (βασικα πρωτα αυτο , ασχετα αν μετα εφαγε ακυρο και η σειρα ταυτιστηκε με το psx ) πού το θυμηθηκα τωρα το saturn
konstantinos77 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Εγώ σας έλεγα ότι θα είναι πολύ κατώτερο του Hitman, πίστεψαν της ηλίθιες δηλώσεις της Square Enix μερικοί, αφού ξέρετε ότι η ΜΟΝΗ εταιρία που κρατάει τους λόγους της είναι η CD Projekt. Λες πολλα ...Με μια λεξη ,κονσολια .
zeniath Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Και αυτοι που θελουν να παιξουν με gamepad παιζουν με το 360 controller. γιατί σώνει κ ντε 360 ρε, εμείς με τα rumblepads στο πηγάδι κατουρήσαμε;
konstantinos77 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δεν ξερω αν κατουρησαμε στο πηγαδι ,σιγουρα ομως αυτοι που φτιαχνουν τα pc games μας εχουν κατουρησει και χεσει μαζι .
qsis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 πλακα πλακα κι εγω θελω να σπασω το xbox controller μου, ποτε δε με βολεψε ιδιαιτερα (μου χει ξεμεινει απο τη κονσολα που καπου πιανει σκονη για αυτο το χρησιμοποιω) και ζαχαρωνα κατι logitech , αλλα δουλευει παντα καλα και δε σπαει κιολας για αυτο και το εχω κρατησει αλλα απο οτι ακουω και αλλα χειριστηρια εχουν το "firmware" να το πω ετσι.. του xbox και τα βλεπει το pc ως χειριστηρια xbox και δουλευουν αψογα Δεν ξερω αν κατουρησαμε στο πηγαδι ,σιγουρα ομως αυτοι που φτιαχνουν τα pc games μας εχουν κατουρησει και χεσει μαζι . αν μας κατουρουσαν και μας εχεζαν δε θα εβγαζαν αυτη τη παιχνιδαρα στα pc , τουλαχιστον η square μας αγαπαει και μας δινει μια χαρα παιχνιδακια (αυτο το hitman και το fc3 ειναι τα μονα αξιολογα παιχνιδια που ειχαμε το τελευταιο καιρο ) , οποτε μη γκρινιαζετε αδικα.. δειτε τι κανουν αλλες εταιρειες
konstantinos77 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Ποια παιχνιδαρα? Υποψη δεν το εχω παιξει ακομα ,αν το δω και μου αρεσει θα κανω κωλοτουμπα του κερατα .
qsis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 οκ αμα δεν ειναι του γουστου σου , πασο μετα απο τα σκουπιδια και τις μετριοτητες που ειχαμε (για τα δικα μου γουστα ) εμενα μου φαινεται λουκουμακι παντως 1
phanispal Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Εξαρτάται και με τι κριτήρια θα το αξιολογήσει. Αν δώσει κατά 90% έμφαση στα γραφικά και το συγκρίνει με τα Crysis, δε θα του αρέσει
konstantinos77 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Oχι ενταξει τα γραφικα του crysis ειναι φοβερα ,τωρα το τελειωνω .Δεν θα ειμαι ομως τοσο αυστηρος εξαλλου η ιστορια της lara ειναι που σε τραβαει .Παντως αν μου αρεσει θα ριξω μεγαλη κωλοτουμπα σας το λεω ...Θα ξεφτιλιστω δημοσιως δηλαδη . 1
gatokoritso Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 πωωωω οταν ελεγα παραδοσιακους εννοουσα για pc gaming..δεν αφηνετε τιποτα να πεσει δεν θα το πω ακομα παιχνιδαρα αλλα σιγουρα ενα απο τα καλα της χρονιας.ειναι αρχη βεβαια.. 1
konstantinos77 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Το σωστο παντως ειναι να τιμαμε τα ηθη τα εθιμα και τις παραδοσεις μας...
zeniath Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 μέχρι στιγμής είναι παιχνιδάρα, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την διάρκεια gameplay που θα έχει, μέχρι στιγμής όμως είναι όντως παιχνιδάρα. Για τα rumblepads πλάκα έκανα ρε, με το F510 παίζω και είναι τζιτζίκι. Τα γραφικά είναι πάρα πολύ όμορφα, μπορεί να μην είναι crysis αλλά όπως είπε και ο Qsis σε σχέση με άλλα σκουπίδια που μας δίνουν αυτό είναι top. Υ.Γ. Κωνσταντίνε, ετοιμάσου για δημόσιο ξεφτιλίκι όταν το παίξεις 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα