Προς το περιεχόμενο

Tomb Raider

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παίζει κανείς με Logitech Rumblepad 2 ή κάποιο άλλο gamepad;

Δε μπορώ να γυρίσω την κάμερα, ούτε βλέπω κάποια επιλογή.

εγω παιζω φιλε μου με το wireless gamepad του xbox360 και παιζει απροβληματιστα!! :)
Δημοσ.

Παίζει κανείς με Logitech Rumblepad 2 ή κάποιο άλλο gamepad;

Δε μπορώ να γυρίσω την κάμερα, ούτε βλέπω κάποια επιλογή.

με Xbox controller κανονικά, αν και η κάμερα γυρνάει πολύ αργά θα ψάξω καμιά ρύθμιση για το sensitivity μόλις παίξω ξανά
Δημοσ.

παίζω με το F510 παίζω κανονικά και γυρνάω την κάμερα με το δεξί stick οπότε κάποιο θέμα έχει το δικό σου? μήπως δεν το έχεις στο X αλλά στο D ?

Δημοσ.

Δεν έχω αλλάξει τίποτα από ρυθμίσεις, απλά συνέδεσα το gamepad και ξεκίνησα το παιχνίδι.

Έχω και ένα Dual Shock 3, να βάλω το motionjoy και να το προτιμήσω;

Δεν έχω Xbox controller κι ούτε θέλω :Ρ

Δημοσ.

Ας βοηθήσει κάποιος. Πρέπει να το έχω προσπαθήσει περισσότερες από 100 φορές, στο τέλος θα σπάσω κάτι από τα νεύρα.

Στην αρχή ακόμη

τη 2η φορά που σου επιτίθεται κάποιος που σε κυνηγάει, σου βγάζει να πατήσεις γρήγορα <Α> και <D> όπως και την 1η φορά που τον συνάντησες και μετά ένα κύκλο που αρχίσει και συγκλίνει προς έναν μικρότερο.

Τι ακριβώς πρέπει να κάνεις εκεί; Να πατήσεις το LMB την ώρα που ενώνονται οι 2 κύκλοι ή κάτι άλλο; :mad:

Δημοσ.

Πάντως παιδιά ''τρώμε γερό δούλεμα'' με τα γραφικά έλεος πιά περιμέναμε τόσο καιρό να δούμε το νέο TR και νομίζω πώς παίζω παιχνίδι 5ετίας και βάλε (όυτε καν το συζητάμε για σύγκριση με τα γραφικά του Hitman) ίσως μετα την κυκλοφορία των νεων κονσολών

να δούμε κάποια ουσιώδη αλλαγή στα γραφικά των PC.

Δημοσ.

Εγώ σας έλεγα ότι θα είναι πολύ κατώτερο του Hitman, πίστεψαν της ηλίθιες δηλώσεις της Square Enix μερικοί, αφού ξέρετε ότι η ΜΟΝΗ εταιρία που κρατάει τους λόγους της είναι η CD Projekt.

• Like 1
Δημοσ.

Πριν κλείσει ο κύκλος πατάς F.

Με όλα full παίζει άνετα 40-60 fps και φυσικά το tressFX κλειστό γιατί κανένα κούρεμα δεν αξίζει 16 fps. Άμα στην αρχή κρεμόντουσαν και τα μπροστινά τότε ίσος. Κανένα πρόβλημα με "tessalation".

Μέχρι στιγμής είναι πολύ όμορφο το game, το animation είναι άψογο (το άπλωμα του χεριού στον τοίχο, και ότι σκοντάφτει τα έσπασε) το voice acting και sounds πολύ καλα. Δεν είδα ακόμα combat αλλα παίζεται μια χαρά με keyboard και χαίρομαι ιδιαιτερα.

p.s.Μονο παράπονο μερικά textures είναι αρκετά low res και θα προτιμούσα τα textures της Lara λίγο μεγαλύτερα ειδικά στα χερια.

Δημοσ.

@manos

Είναι το F. Δε θυμάμαι σε τι action αντιστοιχεί. Είδα το κόκκινο στρογγυλό εικονίδιο που πετάει και μπήκα στα settings να δω τι πρέπει να πατήσω

Δημοσ.

Πάντως παιδιά ''τρώμε γερό δούλεμα'' με τα γραφικά έλεος πιά περιμέναμε τόσο καιρό να δούμε το νέο TR και νομίζω πώς παίζω παιχνίδι 5ετίας και βάλε (όυτε καν το συζητάμε για σύγκριση με τα γραφικά του Hitman) ίσως μετα την κυκλοφορία των νεων κονσολών

να δούμε κάποια ουσιώδη αλλαγή στα γραφικά των PC.

Πριν 5 χρόνια υπήρχαν πολλά παιχνίδια με εξίσου καλά γραφικά;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...