qsis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 μερικα screens (ultra, χωρις δηλαδη τα φοβερα μαλλια) το παιχνιδι δειχνει πανεμορφο θα ελεγα και ακομα δεν εχω δει και τιποτα
OROKUSAKI Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 @qsis βλεπω οτι εχεις παρομοια καρτα με την δικη μου και ομως λες οτι μπορεις να το παιξεις με ολα φουλ χωρς tressfx και aa? εκανες overclock στην καρτα η οχι? Ειναι playble χωρις καθολου κολληματα στο pc σου ?
Jamest Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Με το game αγορασμένο και κρασάρω στη σπηλιά με το που βγαίνω απο το νερό... tragic!
Alithinos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Ρε παίδες τόσο χάλια είναι τα textures ή υπερβάλει ο psycho? Ο Psycho έχει μια συνήθεια να παρατηρεί και να σχολιάζει και τη παραμικρότερη λεπτομέρεια,όπως το αν η άκρη μιας σκιάς σε ένα παιχνίδι κάνει κουκιδίτσες,κάτι που ίσως να γίνεται εμφανές σε 2mm συνολικά στην οθόνη! Εντάξει το παιχνίδι δεν είναι ούτε Crysis 3,ούτε Arma 3. Δεν είναι ένα νέο παιχνίδι που θα μας κάνει να πούμε ότι δεν έχουμε ξαναδεί καλύτερα γραφικά,έχουμε δει καλύτερα αλλού. Αλλά σε σύγκριση με άλλα ports που έχουμε συνηθίσει τελευταία,γιατί κακά τα ψέματα,port είναι το Tomb Raider και δεν φτιάχτηκε απ την αρχή ως PC game,είναι πολύ καλό και καλύτερο από ότι μας έχουν συνηθίσει ports του τύπου Skyrim,Dark Souls κτλπ. Από console ports έχει απ' τα καλύτερα γραφικά που έχουμε δει. Σαφώς και παιχνίδια που φτιάχτηκαν απ την αρχή ως PC games θα δείχνουν κάπως καλύτερα. Ελπίζω να σε κάλυψα. Με το game αγορασμένο και κρασάρω στη σπηλιά με το που βγαίνω απο το νερό... tragic! Έχω διαβάσει πολλούς να αναφέρουν αυτό το πρόβλημα. Λέγεται πως άμα βγάλεις τη ρύθμιση του tesselation φτιάχνει και σε αφήνει να βγεις.
littlelouievegos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Με το game αγορασμένο και κρασάρω στη σπηλιά με το που βγαίνω απο το νερό... tragic! Περιπλεκει το θεμα και ναι ειναι τραγικο τωρα που επιβεβαιωθηκε οτι το κανει και σε γνησια κατεβασμενη κοπια.. Ειχα ελπιδες οτι ειναι θεμα crack που δεν δουλευει σε καποιους αλλα μαλλον τπτ dll libraries θα φταινε.. :/ Οποτε εν αναμονη official patch, μεχρι τοτε παιξτο οπως και εγω βγαλε το tesselation απο τις ρυθμισεις και ολα οκ. p.s Παιζει να ειναι θεμα driver nvidia, κατεβαζω την χθεσινη beta να δω αν θα δουλεψει..
OROKUSAKI Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Θα πρεπει να απενεργοποιησουμε το tasselation μεχρι να βγουμε απο τη σπηλια και μετα μπορουμε να το ενεργοποιησουμε χωρις κολλησει το παιχνιδι? Να μην το βαλω απο την αρχη οταν ξεκινησω το παιχνιδι και να περιμενω ποτε θα βγω απο την σπληλια για να το ενεργοποιησω?
littlelouievegos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Θα πρεπει να απενεργοποιησουμε το tasselation μεχρι να βγουμε απο τη σπηλια και μετα μπορουμε να το ενεργοποιησουμε χωρις κολλησει το παιχνιδι? Να μην το βαλω απο την αρχη οταν ξεκινησω το παιχνιδι και να περιμενω ποτε θα βγω απο την σπληλια για να το ενεργοποιησω? Οοοχιιι ρε τρελλο αγορι, το αντιθετο! Οσο εισαι μεσα ολα οκ.. Βγαινεις και μετα το cutscene εξω βγαλτο γιατι εχει θεμα σε αρκετους χρηστες. Η δοκιμασε το μονος σου να δεις αν δουλευει πρωτα..
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Να το δοκιμάσω και 'γω με το iGPU του 3570 ? Χαχαχα
littlelouievegos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 http://teamcoco.com/video/clueless-gamer-conan-obrien-reviews-tomb-raider Θεουλης Κοναν
qsis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 @qsis βλεπω οτι εχεις παρομοια καρτα με την δικη μου και ομως λες οτι μπορεις να το παιξεις με ολα φουλ χωρς tressfx και aa? εκανες overclock στην καρτα η οχι? Ειναι playble χωρις καθολου κολληματα στο pc σου ? οχι τελειως maxed out, με ΑΑ στο θεο , ειπα με ultra.. τρεχεις το παιχνιδι , επιλεγεις ultra και παιζεις, καμια αλλη ρυθμιση και ultra χωρις να πειραξεις τιποτα σημαινει αυτο: ΥΓ γενικα παιζω με 45 fps και οχι δεν εχω κανει o/c γιατι η εκδοση της 6950 που εχω ειναι "κομμενη" σε διαφορους τομεις , οποτε δε σηκωνει σοβαρο ο/c για αυτο και την εχω αφησει στην ησυχια της εσυ στην αναλυση που παιζεις θα μπορεις να βαλεις και το μαλλι (δηλαδη ultimate = ultra + μαλλια ) Παιζει να ειναι θεμα driver nvidia, κατεβαζω την χθεσινη beta να δω αν θα δουλεψει.. αντε μια φορα να φταινε και οι drivers της nvidia , γιατι ολο της amd φταινε
zeniath Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 μια χαρά είναι οι drivers της nvidia απλά εσείς είστε γκαντέμηδες. Μπορεί να φταίει και ότι τα γραφικά τα άλλαξα μόνο in game και όχι από το εξωτερικό μενού
qsis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 εγω τα πειραζα και μεσα απο το παιχνιδι, επισης δεν ξερω αν αυτο εχει σημασια περασα και το directx ξανα κατα την εγκατασταση οταν με ρωτησε
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 μια χαρά είναι οι drivers της nvidia απλά εσείς είστε γκαντέμηδες. Μπορεί να φταίει και ότι τα γραφικά τα άλλαξα μόνο in game και όχι από το εξωτερικό μενού Τα "μπαλκόνια" της Lara βαραίνουν το game.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα