Προς το περιεχόμενο

Tomb Raider

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οι φωτογραφίες μιλάνε μόνοες τους, τίγκα στο Low-res είναι..

tombraider2013030422331.jpg

προτιμας high res μαντραχαλαδες με nanosuit armour που να διαγραφονται οι κοιλιακοι τους  ή low res αυτο που μας δειχνεις τωρα; 

εγω προτιμω το δευτερο παντως (+ ενα πραγματικα καλο παιχνιδι ) 

Δημοσ.

Για οσους εχουν συνεχη κρασαρισματα να υπενθυμισουμε οτι πρεπει να βγει το tesselation για να σταματησουν.

στη προηγουμενη σελιδα νομιζω οτι διαβασα πως αν κλεισεις το tesselation κρασαρει, τι ισχυει τελικα; 

θα πρεπει να παιχτει χωρις tesselation ; δε μου αρεσει αυτη η προοπτικη 

Δημοσ.

καλα fix θα βγει , απλα αναρωτιεμαι πώς ακριβως εμφανιζεται αυτο το bug και αν εχει να κανει με το αν πειραζεις τις ρυθμισεις του παιχνιδιου μεσα απο το παιχνιδι ή απο το μενου πριν μπεις που απο οτι ειδα στα screenshot ακολουθει τη λογικη του hitman 

Δημοσ.

στη προηγουμενη σελιδα νομιζω οτι διαβασα πως αν κλεισεις το tesselation κρασαρει, τι ισχυει τελικα; 

θα πρεπει να παιχτει χωρις tesselation ; δε μου αρεσει αυτη η προοπτικη 

Turn OFF tesselation,αυτο λεω και εγω να βγει.Προσοχη αρχιζει να κρασαρει, μετα την εξοδο απο την σπηλια. Mεχρι εκει (ουσιαστικα ενα mini training) παιζει με tesselation κανονικα οποτε μην ξεγελαστειτε και νομιζετε οτι παιζει μια χαρα. Και εμενα μονο ετσι εφτιαξε. Βεβαια υπαρχει και ενα μικρο ποσοστο που ειπε οτι του επαιξε με tesselation ON αλλα ειχε corrupted gfx στα cutscenes.

Απο τι προερχεται δεν ξερω. Μου κανει πολυ κουλο στο alpha/beta testing να μην βρηκαν ενα τετοιο τεραστιο bug. Λενε οτι βγαινει patch παντως και συντομα αν δεν εχει βγει ηδη. Θα δουμε..

p.s Καλο θα ειναι αν καποιος το εχει αγορασμενο, να δοκιμασει και να μας πει αν ειναι θεμα crack ή οχι.

Δημοσ.

μια χαρά με tesselation on παίζω εγώ και είμαι στον δρόμο για το radio tower (δεν είναι σπόιλερ το είδαμε στα previews)

τώρα για την Lara... λατρεύω το voice acting της, σαν παιχνίδι μέχρι στιγμής αρκετά όμορφο και αρκετά instense, σε μπριζώνει στην αρχή.

Το tressfx είναι μια βλακεία που τρώει άπειρα fps χωρίς νόημα, χώρια ότι προτιμώ να βλέπω κολλημένα τα μαλλιά της Lara λόγω βροχής, παρά να ρίχνει καρέκλες και να είναι σαν να βγήκε μόλις από ισιωτική κρέμα.

ωραίο βυζάκι κιόλας, όχι μπαζούκες, όμορφο σφριγηλό χωρίς όμως να είναι ψεύτικο :lol: ναι μιλάω για τα βυζιά της Lara, Tomb Raider είναι εννοείται πως θα μιλήσω για τα βυζιά της, τα όμορφα σφριγηλά, ιδρωμένα, βρεγμένα, ΒΡΟΜΙΚΑ ΒΥΖΙΑ ΤΗΣ :D, ΑΛΛΑ ένα μεγάλο φάουλ, δεν φοράει σορτσάκι, έλεος δλδ, ελπίζω πιο μετά να σκιστεί το παντελόνι :P

• Like 2
Δημοσ.

αυτο το tressfx πολυ ωραιο ρε παιδι μου αλλα τρωει πολλα fps.χωρις αυτο ολα full χωρις AA το τρεχει με 60 καρε και μερικες φορες πεφτει στα 40.με το tressfx on πεφτουν στα 30-35 αντε 40.στα cutscenes πεφτουν κ στα 17-20 fps με το tressfx on.πιστευω να βγαλει νεους drivers η amd.παντως μεχρι στιγμης παιχνιδαρα με φοβερη ατμοσφαιρα κτλ!! :)

Δημοσ.

τα μαλλια της λαρας θελουν μετρημενα 15-20 ολοκληρα fps , αλλα ειναι θεικα 

για να ειμαι σε καλα fps (παντα μιλαμε για vsync) πρεπει να ριξω αρκετα πραγματα και να εχω τα φρεσκολουσμενα μαλλια της 

αντιθετως αν της βαλω απλυτες πολυγωνικες τζιβες μπορω να εχω καλα σχετικα νουμερα (κανα 43αρι αν θυμαμαι σωστα, θα το ξανακοιταξω , γιατι επαιζα με διαφορες ρυθμισεις ) με τα υπολοιπα στο προκαθορισμενο "ultimate" ή "ultra" απο οτι βλεπω.. το tressfx ειναι που κανει τη διαφορα αναμεσα στις 2 αυτες ρυθμισεις 

και το σκεφτομαι ειναι η αληθεια..

τώρα για την Lara... λατρεύω το voice acting της

βλεπεις californication;  :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...