Προς το περιεχόμενο

Tomb Raider

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@qsis

Σίγουρα, απλά δεν κάνω ακόμα γιατί τραβάει, όσο παλιό και να είναι.

Το να ρίχνω τα details στο medium σε 5-6 παιχνίδια δεν με πειράζει, το προτιμώ απο το να "πανικοβάλλομαι" και να λέω πως θέλω αναβάθμιση σχεδόν κάθε χρόνο ( <- σου κάνει για κατάχρηση? ;) ).

Οταν βγεί η σειρά HD8, θα μπεί μια 8850-70 (δεν ξέρω ακόμα ποιά, θα δώ οταν βγούν) και θα είμαι κομπλέ.

@zeniath

Ναί, αλλά αν σου αρέσει και κατά την άποψή σου αξίζει, why not?

Ειδικά αν το βρείς για 10-20€ που είναι λογική τιμή.

Δημοσ.

Οταν βγεί η σειρά HD8

ποτε βγαινουν? Q2 2013 οπως συνηθως?

εμενα παντος με βλεπω για κανα χρονο+ ακομα με την 6950 εξαλλου σε 1050p καλα κραττει ακομα

Δημοσ.

μην μιλήσουμε για το θέμα του αν αξίζει ένας pcας να αγοράζει παιχνίδια που είναι port έτσι;

καλα δε σημαινει οτι επειδη κατι ειναι πορτ ειναι και κακο παιχνιδι , ή οτι εχει γινει κακο πορτ

οπως εγραφα και καπου αλλου αν δεν ειχαμε τις κονσολες να παιρνουμε καποια (οχι και λιγα) παιχνιδια, τα πραγματα θα ηταν χειροτερα στο κοσμο του pc

και συνηθως το οπτικο αποτελεσμα σε μας ειναι θεαματικα καλυτερο (το παρον παιχνιδι μαλλον θα ειναι χαρακτηριστικο παραδειγμα), οποτε γιατι οχι port ? 

Δημοσ.

@zeniath

Ναί, αλλά αν σου αρέσει και κατά την άποψή σου αξίζει, why not?

Ειδικά αν το βρείς για 10-20€ που είναι λογική τιμή.

Μα είπα ότι αν αξίζει θα το αγοράσω όταν το βρω σε προσφορά και ας το έχω τερματίσει, αυτό είναι το point πίσω από το να τα κατεβάζω, δε θέλω να αγοράζω στα τυφλά

καλα δε σημαινει οτι επειδη κατι ειναι πορτ ειναι και κακο παιχνιδι , ή οτι εχει γινει κακο πορτ

οπως εγραφα και καπου αλλου αν δεν ειχαμε τις κονσολες να παιρνουμε καποια (οχι και λιγα) παιχνιδια, τα πραγματα θα ηταν χειροτερα στο κοσμο του pc

και συνηθως το οπτικο αποτελεσμα σε μας ειναι θεαματικα καλυτερο (το παρον παιχνιδι μαλλον θα ειναι χαρακτηριστικο παραδειγμα), οποτε γιατι οχι port ? 

ναι σίγουρα ισχύει αυτό που λες, αλλά από την άλλη η κονσόλες είναι και ο λόγος που τα παιχνίδια έχουν τεράστια κάμψη στα γραφικά (ακολουθάνε hardware κονσόλας) και είναι και ο λόγος για τα dlcs οπότε οι κονσόλες είναι δίκοπο μαχαίρι που κατά την άποψή μου περισσότερο κακό έχουνε κάνει παρά καλό (αν βάλω μέσα και τα στυλ gameplay που υιοθετούν οι εταιρίες πλέον)

• Like 1
Δημοσ.

Απορω πως καταφεραν να το σπασουν τοσο γρηγορα. αλλα tomb raider ειναι αυτο!  Μεχρι αυριο το βραδυ η το αργοτερο μεθαυριο απογευμα θα το εχω σιγουρα.

Δημοσ.

πως γινεται και το εχουν πριν κυκλοφορησει? το δινει καποιος απ την εταιρια ?

δεν ειναι πριν, απλα στις αυστραλιες τωρα πρεπει να εχουν 5 του μηνα οποτε θα το παιζουν κανονικα εκει 

στις κονσολες παντως ειχε οντως κυκλοφορησει αρκετα πιο νωρις απο την επισημη ημερομηνια, ειχαν γινει τα review απο ολα τα σχετικα site γιατι προφανως θα τους ειχαν δωσει αντιγραφα απο τη square.. τωρα αν τα site και περιοδικα (ή καποιοι εργαζομενοι σε αυτα) που το πηραν για review το ανεβασαν και στο internet δε μπορω να ξερω.. 

μου κανει σα τη φαση με τα screener στις ταινιες την περιοδο πριν τα οσκαρ αυτο γιατι δε νομιζω να ειχαν στειλει σε αλλους αντιγραφα του παιχνιδιου , οπως επισης δεν εχω δει προωρο review απο κατι που εχει απλα διαρρευσει στο ιντερνετ (δε νομιζω δηλαδη και τα μεγαλα site να το κατεβασαν απο το ιντερνετ μολις ειδαν οτι διερρευσε, θα ειχαν θεμα με την εταιρεια αν επαιρναν και εκαναν review σε κατι τετοιο) 

απλα τους εστειλαν κοπιες για να γινουν γρηγορα τα review και στο launch να τρεξει ο κοσμος να αγορασει  και καποιοι (το ποιοι ειναι αγνωστο) τις διερρευσαν , αλλα λογικα απο αυτες της κοπιες εγινε η διαρροη

η εκδοση για pc ομως δεν ειχε διαρρευσει (δεν ειχε δοθει σε κανενα site/περιοδικο) για αυτο και κυκλοφορει απο την επισημη μερα κυκλοφοριας και φυσικα δεν εχουμε ακομα review συγκεκριμενα για pc 

Δημοσ.

οντως αυτο με την αυστραλια δεν το ειχα σκεφτει.

απλα το λεω γιατι θυμαμε πως το sleeping dogs το ειχε ο θειος 3-4μερες πριν την κυκλοφορια, οποτε θα ειχε γινει με κανα review οπως λες...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...