Προς το περιεχόμενο

Tomb Raider

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω μιλάμε για just released games, στις προσφορές όλοι παίρνουμε παιχνίδια που μας άρεσαν "κατεβασμένα", όταν βέβαια έχει ωραίες προσφορές όπως στο bioshock infinite που σου δίνει και το xcom δώρο τότε αξίζει το 50άρι

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς, πρέπει να το πάρεις launch day το παιχνίδι?

200€ το χρόνο για αναβάθμιση (που δεν είναι καν απαραίτητη) = ένα κάρο παιχνίδια στις προσφορές του Steam, και όχι μόνο

• Like 1
Δημοσ.

Τι να πω εγώ είμαι κατά της πειρατείας. Και θέλω να το παίξω πολύ το Tomb Raider,αλλά κρατιέμαι μέχρι να βγει επίσημα και να πάω να το αγοράσω.

Όχι ότι δεν έχω κατεβάσει ποτέ,αλλά αφορούσε τίτλους για τους οποίους είχα ακούσει ανάμικτα σχόλια και δεν είχα ξαναπαίξει ποτέ παιχνίδι της σειράς τους,και έτσι δεν ήμουν σίγουρος αν θα είναι κάτι που θα το παίξω μέχρι το τέλος ή θα το παρατήσω στα πρώτα 10-15 λεπτά.

Αυτό φυσικά θα μπορούσε να αποφευχθεί αν οι εταιρίες έβγαζαν demos...

Δημοσ.

200€ το χρόνο για αναβάθμιση (που δεν είναι καν απαραίτητη) = ένα κάρο παιχνίδια στις προσφορές του Steam, και όχι μόνο

πιστευω οτι απλα πρεπει να μετρας το συνολικο κοστος / χρονια χρησης

το οποιο φυσικα βγαινει αρκετα παραπανω απο 200 ευρω 

Δημοσ.

πιστευω οτι απλα πρεπει να μετρας το συνολικο κοστος / χρονια χρησης

το οποιο φυσικα βγαινει αρκετα παραπανω απο 200 ευρω 

Απο το '08 που έστεισα το PC, το πολύ να έχω χαλάσει 150€ μέχρι τώρα σε αναβαθμίσεις (CPU, 2η GPU, ΜΒ, RAM, PSU).

200€ το χρόνο είναι απλά υπερβολλή. Χαλαρά τραβάει μια GPU του '11 για παράδειγμα ακόμα και σήμερα.

Δημοσ.

Στα 200 ευρώ βάζω μέσα όχι μόνο gpu/ram αλλά οτιδήποτε μπορεί να χρειάζεται ένα pc, ακόμα και μια ψύκτρα σοβαρή να πάρεις ένα 50άρι το θες.

Μέχρι στιγμής στο pc με αλλαγή ψύκτρας, νέα ηχεία, ένα gamepad και ένα ποντίκι 200+ευρώ φύγανε ήδη και είμαστε ακόμη αρχές Μάρτη. Τα 200ευρώ δεν είναι πολλά αν βάλεις και την γενική συντήρηση του pc μέσα. Και γενικά προτειμώ να τα δώσω για το pc που το χρησιμοποιώ καθημερινά παρά για ένα λογισμικό που μπορεί να με κρατήσει ~30 ώρες (ξαναλέω άλλο πράγμα οι προσφορές, μαζί με τις αγορές games σε προσφορές το ποσό διπλασιάζεται τον χρόνο άνετα)

• Like 1
Δημοσ.

Χαλαρά τραβάει μια GPU του '11 για παράδειγμα ακόμα και σήμερα.

εμενα μου λες; :P φετος λεω να τη βγαλω πολυ light 

απλα οπως και να το κανουμε φευγουν τα λεφτα.. πολλες φορες σε αχρηστα πραγματα, αλλα φευγουν 

και μην κοροιδευομαστε ο pcας εχει και στο πισω μερος του μυαλου του οτι τα σκαει που τα σκαει, αλλα τουλαχιστον θα τα γλιτωσει απο τα παιχνιδια..

(και θα χει καλυτερα γραφικα απο τις κονσολες, ανωτερη φυλη κτλ.. ) 

καλως ή κακως ετσι ειναι.. 

• Like 1
Δημοσ.

εμενα μου λες; :P φετος λεω να τη βγαλω πολυ light 

απλα οπως και να το κανουμε φευγουν τα λεφτα.. πολλες φορες σε αχρηστα πραγματα, αλλα φευγουν 

και μην κοροιδευομαστε ο pcας εχει και στο πισω μερος του μυαλου του οτι τα σκαει που τα σκαει, αλλα τουλαχιστον θα τα γλιτωσει απο τα παιχνιδια..

καλως ή κακως ετσι ειναι.. 

την στιγμή που ο κονσολάς μια φορά σκάει τα φράγκα (που είναι και λίγα) για το μηχάνημά του και μετά δεν ξανασχολείται οπότε του μένουν λεφτά για παιχνίδια

Δημοσ.

Μ αρέσει που έχετε λεφτά για high end pc και τα παιχνίδια ζητάτε απ τον Θείο να σας τα κάνει δώρο!  :angry:

για να κανουμε αποσβεση

Δημοσ.

@qsis

Μια χαρά είσαι, τι να πώ κι εγώ. :P

Προσωπικά θα προτιμήσω να πάρω 2-3 παιχνίδια να προστεθούν στη συλλογή μου, παρά να αλλάξω CPU ή GPU.

Ναί, παιχνίδια για PC.

Δημοσ.

αν πηγαινες για αναβαθμισουλα με το συστημα που εχεις αντι να παρεις παιχνιδακια για καποιο καιρο, εγω προσωπικα δε θα σε κατεκρινα παντως.. 

καμια φορα ας κοιταμε λιγο και τη παρτη μας (δε θα πεινασουν τα μεγαλα studio μην ανησυχεις.. ) 

αν με ρωτησεις  απο ποιο σημειο και μετα ξεκιναει η καταχρηση και η πλεονεξια, δε ξερω να σου απαντησω.. δυσκολη ερωτηση  :rolleyes:

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...