BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Σε 2 ωριτσες θα το εχω στο pc. Εσυ περιμενε. Προλαβαινεις να αγορασεις και καινουρια καρτα. aaaaaaaaand its out απλά πλέον αναμονή για 10,6 gb ειναι link σε πμ και σε μένα αν έχετε την καλοσύνη
Alithinos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Μ αρέσει που έχετε λεφτά για high end pc και τα παιχνίδια ζητάτε απ τον Θείο να σας τα κάνει δώρο!
zeniath Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Ντάξει καθίστε πρώτα να το παίξουμε και μετά μιλάμε για γραφικά. Τα screenshots εμένα δε μου λένε κάτι ιδιαίτερο αν δεν δω στο pc μου πως είναι Και εδώ κανα pm παιδιά αν είναι δυνατόν με 2 ποστ στο φόρουμ; ντροπή ντροπή contribute first 1
JohnVani18 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 @Alithinos Get used to it.. Δεν το λέω με "υφάκι", απλά θα το δείς πολύ.. Δυστυχώς..
lionheart75 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Eνα pm με link και εδώ περικαλώ αν είναι εφικτό.
Alithinos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 @Alithinos Get used to it.. Δεν το λέω με "υφάκι", απλά θα το δείς πολύ.. Δυστυχώς.. ε τουλάχιστον κάπως πιο κεκαλυμμένα βρε παιδί μ! εξ,άλλου είναι απ τα πιο φθηνά παιχνίδια των τελευταίων ετών,29ε ενώ άλλα έχουν 45 και 50.
zeniath Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 η συγκάλυψη μας έφαγε σε αυτή τη χώρα, όχι ότι δεν έχουμε λεφτά να παίρνουμε τα παιχνίδια 50 ευρώ την φορά 1
kourt71724 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Ντάξει καθίστε πρώτα να το παίξουμε και μετά μιλάμε για γραφικά. Τα screenshots εμένα δε μου λένε κάτι ιδιαίτερο αν δεν δω στο pc μου πως είναι με 2 ποστ στο φόρουμ; ντροπή ντροπή contribute first Δεν είναι και τοσο δύσκολο. Δυστιχως σε σχεση με μερικούς δεν ειναι για ολους το ιδιο ευκολο να γραφουν.
Alithinos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 η συγκάλυψη μας έφαγε σε αυτή τη χώρα, όχι ότι δεν έχουμε λεφτά να παίρνουμε τα παιχνίδια 50 ευρώ την φορά Δυσκολεύομαι να πιστέψω πως κάποιος που έσκασε 1500-2000 ευρώ για ένα pc για να παίζει παιχνίδια έχει τόσο μεγάλο οικονομικό πρόβλημα που να μη μπορεί να αγοράσει αυθεντικά παιχνίδια. Να λεγα για κάνα παιδάκι που πήρε μεταχειρισμένη κονσόλα με 100 ευρώ λέγοντας τα κάλαντα τα Χριστουγέννα να πω εντάξει...
zeniath Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 το ότι κάποιος όμως μάζεψε λεφτά να πάρει ένα pc και με το ζόρι μπορεί να κάνει καμια αναβάθμιση 200 ευρό τον χρόνο και δε του μένουν 50ευρώ για κάθε παιχνίδι όμως το σκέφτηκες; χώρια ότι πλέον εγώ πρώτα κατεβάζω και μετά αγοράζω αν αξίζει
Millennium Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Μην βλεπεις αλλα ρε συ. Αφου πριν μερες εγραψα οτι ειναι πολυ καλο το παιχνιδι και αυτο παιζοντας την εκδοση για PS3. Αν δεν κανουν καμια πατατα στο porting ετοιμασου για μαραθωνιο 15ωρο διοτι θα κολλησεις. Το σταματησα στο 1/3 στο PS3 για να παιξω σημερα την pc εκδοση (ξεκλειδωνει σε λιγες ωρες με New Zealand vpn). Οπως ειχα γραψει ειναι σαφως ανωτερο του UC3 και καλυτερο σε μερικα σημεια απο το UC2 (shooting, cinematics, ατμοσφαιρα). Ασχετο : Φανταζομαι το παιχνιδι εχει χαρακτηριστει 18+ διοτι η αληθεια ειναι οτι εχει πολυ σκληρες σκηνες βιας και ειδικα θανατων. Δε σημαίνει οτι δε σε πιστεύω απλά ήθελα να δω και άλλα βιντεακια
zeniath Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 http://en.twitch.tv/directory/game/Tomb%20Raider υπάρχουν και streams παίδες
Alithinos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 το ότι κάποιος όμως μάζεψε λεφτά να πάρει ένα pc και με το ζόρι μπορεί να κάνει καμια αναβάθμιση 200 ευρό τον χρόνο και δε του μένουν 50ευρώ για κάθε παιχνίδι όμως το σκέφτηκες; χώρια ότι πλέον εγώ πρώτα κατεβάζω και μετά αγοράζω αν αξίζει Μα δεν είναι ανάγκη να αγοράζει 50 ευρώ παιχνίδια. Συνήθως μόνο τα παιχνίδια της EA έχουν τόσο. Της Bethesda retail έχουν 40ε, και το Tomb Raider 30ε. Άσε που υπάρχουν και τα Steam sales όπου κάποιος μέσα σε 5-6 μήνες μπορεί να αγοράσει ένα παιχνίδι και 50% φθηνότερα. Το Crysis 2 πλέον έχει μόνο 5 ευρώ. Τι είναι ? Ένα πακέτο τσιγάρα είναι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα