Προς το περιεχόμενο

Νεα Καρτα Γραφικων

ksideras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Σοβαρευτειτε.......90 ευρω πανω θα χαλασει για να εχει πολυ λιγες διαφορες.......παρα πολυ λιγες...;;

Αλλα θα μου πειτε δικα σας ειναι τα χρηματα;:-(

Ξεχνάς την αντοχή στον χρόνο μιας 4890 σε σχέση με μια 4850...

Δημοσ.
Ξεχνάς την αντοχή στον χρόνο μιας 4890 σε σχέση με μια 4850...

GTS 250 πρωτεινα...:P

Ε αμα ειναι ν ατην κρατησει 2 χρονια απο εκι που θα την κρατουσε ενα... καλυτερα...βαζει στην ακρι τα 90 ευρω και περνει μια πολυ καλυτερη τοτε;)

Αρα....4890f053074bcce500fbd1e2327d49748a6d.gif..απο εμενα.

Σε 1280χ1024...

Δημοσ.
εγω να σας πω την αληθεια σκεφτομουν να παρω αυτη http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1312820&CHIPSET_TYPE=HD+4890&category=69977735&catalog=20 αλλα ειπα να ρωτισο εσας π το κατεχετε πιο πολυ:)

no way τα 2gb ούτε που θα σου φανούν χρήσιμα...πάρε τη φτηνότερη 4890 που είναι στα 179 στο πλαίσιο και είσαι μια χαρά...για μένα γενικά η vapor-x δεν αξίζει(όχι σαν κάρτα) αλλά απο άποψη τιμής μιας και μόνο για το διαφορετικό cooler θεωρώ αρκετά μεγάλη τη διαφορά των 40 ευρώ...στο κάτω-κάτω αν σε ενοχλεί μετά ο θόρυβος του cooler με αυτά τα λεφτά βάζεις ένα άλλο πάνω

Δημοσ.

δεν με ενδιαφερει και πολυ απλα θελω να εχω μια καλη καρτα γραφικων να πεζει ανετα τα πεχνιδια που εχουν βγει μεχρι σημερα

Δημοσ.

σεπτεμβριο -οκτωμβριο 8α παρς και μια οθονη απλα θελω μια καρτα γραφικων ποθ να πεζει ανετα τα καινουργια game να μιν κολαει καθολου..

Δημοσ.
no way τα 2gb ούτε που θα σου φανούν χρήσιμα...πάρε τη φτηνότερη 4890 που είναι στα 179 στο πλαίσιο και είσαι μια χαρά...για μένα γενικά η vapor-x δεν αξίζει(όχι σαν κάρτα) αλλά απο άποψη τιμής μιας και μόνο για το διαφορετικό cooler θεωρώ αρκετά μεγάλη τη διαφορά των 40 ευρώ...στο κάτω-κάτω αν σε ενοχλεί μετά ο θόρυβος του cooler με αυτά τα λεφτά βάζεις ένα άλλο πάνω

Αν και 40 ευρω ειναι πολλα,αν ηταν πιο φτηνη θα αξιζε,ειναι πραγματικα αθορυβη

Δημοσ.
σεπτεμβριο -οκτωμβριο 8α παρς και μια οθονη απλα θελω μια καρτα γραφικων ποθ να πεζει ανετα τα καινουργια game να μιν κολαει καθολου..

Εγω θα σου ελεγα να πας για την 250 ωστε να σου μεινουν και χρηματα στην ακρι για μετεπειτα...αλλα οπως θες...αφου τωρα εισαι σε 1280χ1024 θα ελεγα καλυτερα να πας για την 260(147ευρω)....αν καιγεσαι τοοοσο πολυ...πηγαινε για την 4890 η οποια ειναι στα 179 ευρω...

Δημοσ.

αν παρω αυτη Vapor-X HD4890 SVGA (PCI Express, 2GB) δεν θα μεινω ευχαρηστιμενος? ι να παρω αυτη που ειπες εσει 4890 SVGA (PCI-Express, 1G, GDDR5) με τα 179 ευρω?

Δημοσ.
αν παρω αυτη Vapor-X HD4890 SVGA (PCI Express, 2GB) δεν θα μεινω ευχαρηστιμενος? ι να παρω αυτη που ειπες εσει 4890 SVGA (PCI-Express, 1G, GDDR5) με τα 179 ευρω?

Αν καταληξεις εκι....και βεβαια αυτην στα 179.....

...με τα υπολοιπα πηγαινε για ψωνια.:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...