dimi5 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Ναι,επισης δεν παιρνεις χ3 τα ανεμιστηρακια αυτα(τα φτηνα-7,5ε) για να βαλεις και εναν μπροστα για τον σκληρο,διοτι βλεπω να σου κανει τον δυσκολο σε λιγο καιρο; 3 χ αυτους. μισο ρε φιλε αυτο της coolmaster δεν ειναι καλος?
UpToDate_ Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 μισο ρε φιλε αυτο της coolmaster δεν ειναι καλος? Παρε οποιον απο τους δυο θες,ειτε Collermaster-ειτε Akasa. Καλοι ειναι και οι 2.
dimi5 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Παρε οποιον απο τους δυο θες,ειτε Collermaster-ειτε Akasa. Καλοι ειναι και οι 2. κοιταξε 8α η8ελα να βαλω λιγο χρωμα.....so..... και ο αλλος της akasa δεν εχει χρωμα ετσι?
UpToDate_ Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 κοιταξε 8α η8ελα να βαλω λιγο χρωμα.....so.....και ο αλλος της akasa δεν εχει χρωμα ετσι? Ωραια,παρε 3 απο τους αλλους τοτε.
dimi5 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Ωραια,παρε 3 απο τους αλλους τοτε. ρε φιλε η ταχητητα τους ειναι 1200 δλδ ειναι αργη 8α μου κανουν προβλημα με τις 8ερμοκρασιες?
UpToDate_ Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 ρε φιλε η ταχητητα τους ειναι 1200 δλδ ειναι αργη 8α μου κανουν προβλημα με τις 8ερμοκρασιες? Λεει και απο διπλα +/-10%... Με λιγα λογια οι 2 που εχω εγω επανω στην μητρικη και βλεπω ποσο τρεχουν,χτυπανε 1290ρπμ-1150ρπμ...αρα μπορει να τυχεις σε 10% παραπανω επιδοσεις απο οτι λεει...αρα μπορει και σε -10% επιδοσεις απο οτι λεει. Και οχι δεν θα εχεις προβλημα με τις θερμοκρασιες,οπως ειναι λογικο. Πριν ειχες εναν επανω και τωρα με 3 θα εισαι χειροτερα;
dimi5 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Λεει και απο διπλα +/-10%...Με λιγα λογια οι 2 που εχω εγω επανω στην μητρικη και βλεπω ποσο τρεχουν,χτυπανε 1290ρπμ-1150ρπμ...αρα μπορει να τυχεις σε 10% παραπανω επιδοσεις απο οτι λεει...αρα μπορει και σε -10% επιδοσεις απο οτι λεει. Και οχι δεν θα εχεις προβλημα με τις θερμοκρασιες,οπως ειναι λογικο. Πριν ειχες εναν επανω και τωρα με 3 θα εισαι χειροτερα; εχω βρει ρε φιλε αυτον http://www.eshopcy.com.cy/show_per.phtml?id=PER.650625'>http://www.eshopcy.com.cy/show_per.phtml?id=PER.650625 ειναι λιγο ακριβος ομως ....τι λες? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:39 ---------- εχω βρει ρε φιλε αυτον http://www.eshopcy.com.cy/show_per.phtml?id=PER.650625ειναι λιγο ακριβος ομως ....τι λες? που κανουμε check για την ταχητητα των ανεμιστηριων?
BaNcU Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Γιατί δεν αγοράζεις τα ανεμιστηράκια να τελειώνεις.... Μην φοβάσαι δεν θα εκραγεί ο υπολογιστής σου...
dimi5 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Γιατί δεν αγοράζεις τα ανεμιστηράκια να τελειώνεις.... Μην φοβάσαι δεν θα εκραγεί ο υπολογιστής σου... εγω ρε φιλε 8ελω να ειμαι σιγουρος πως ειναι καλο αυτο που 8α αγορασω... και δεν φοβαμαι χαχα ακου φοβαμαι μυριζει καμενο κατι πηγαινε δες μπας και εκρουσε κατι απο το pc σου......
BaNcU Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 θέλεις να είσαι σίγουρος άμα θα αγοράσεις καλά ανεμιστηράκια ( case fans ) .. ? Πίστεψε εγώ που ξόδεψα 1 ώρα για να βρώ τι θα πάρω και άλλα 40 λεπτά για να τον φτιάξω δεν βγάζει καπνούς...
dimi5 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 θέλεις να είσαι σίγουρος άμα θα αγοράσεις καλά ανεμιστηράκια ( case fans ) .. ? Πίστεψε εγώ που ξόδεψα 1 ώρα για να βρώ τι θα πάρω και άλλα 40 λεπτά για να τον φτιάξω δεν βγάζει καπνούς... κοιταξε ρε φιλε εγω 8α δωσω λεφτα για καλυτερη ψηξη και για αυτο .... εχω ιποψην τι 8α αγορασω αλλα 8ελω και μια δευτερη γνωμη και η δικη σου ειναι η καλυτερη που τις βρισκεις αυτες τες ιδες εβγε εβγε..........:rolleyes:
UpToDate_ Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 εχω βρει ρε φιλε αυτον http://www.eshopcy.com.cy/show_per.phtml?id=PER.650625ειναι λιγο ακριβος ομως ....τι λες? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:39 ---------- που κανουμε check για την ταχητητα των ανεμιστηριων? OXI αυτον. Τον Ακασα να παρεις. Παρε 3 κιολας για να βαλεις εναν μπροστα-πλαι-πισω. Την ταχυτητα θα μπορεις να την βλεπεις μονο απο τα 2 ανεμιστηρια,διοτι η μητρικη σου επανω εχει μονο 2 θεσεις για εξωτερικα ανεμιστηρια. Αφ'οτου εγκαταστησεις τα 2 ανεμιστηρια στην μητρικη και βαλεις το τριτο απευθειας στο τροφοδοτικο,κατεβαζεις το Speedfan(ετσι λεγεται το προγραμμα,γραψτο στο google).Ετσι μεσα απο αυτο το προγραμμα θα μπορεις να βλεπεις την ταχυτητα των 2 που ειναι επανω στην μητρικη. Κοντευουμε να φτασουμε τα 100 ποστ για 3 ανεμιστηρακια,φαντασου να αλλαζες pc τι ειχε να γινει.
dimi5 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 OXI αυτον.Τον Ακασα να παρεις. Παρε 3 κιολας για να βαλεις εναν μπροστα-πλαι-πισω. Την ταχυτητα θα μπορεις να την βλεπεις μονο απο τα 2 ανεμιστηρια,διοτι η μητρικη σου επανω εχει μονο 2 θεσεις για εξωτερικα ανεμιστηρια. Αφ'οτου εγκαταστησεις τα 2 ανεμιστηρια στην μητρικη και βαλεις το τριτο απευθειας στο τροφοδοτικο,κατεβαζεις το Speedfan(ετσι λεγεται το προγραμμα,γραψτο στο google).Ετσι μεσα απο αυτο το προγραμμα θα μπορεις να βλεπεις την ταχυτητα των 2 που ειναι επανω στην μητρικη. Κοντευουμε να φτασουμε τα 100 ποστ για 3 ανεμιστηρακια,φαντασου να αλλαζες pc τι ειχε να γινει. κοιταξε ρε φιλε ετσι ειναι....:lol::lol::lol::lol::-D γιατι το τριτο να το βαλω στο τροφοδοτικο? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:15 ---------- κοιταξε ρε φιλε ετσι ειναι....:lol::lol::lol::lol::-Dγιατι το τριτο να το βαλω στο τροφοδοτικο? οταν αλλαξω pc 8α γραφει ολο το forum για το νεο pc χαχαχαχαχχαχαχ αστιο γελασαμε παλι:lol::lol::lol::lol::lol::lol::-D:-D:p:mrgreen:
UpToDate_ Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 κοιταξε ρε φιλε ετσι ειναι....:lol::lol::lol::lol::-Dγιατι το τριτο να το βαλω στο τροφοδοτικο? Γιατι προφανως δεν θα εχει αλλη θεση στην μητρικη.
dimi5 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Γιατι προφανως δεν θα εχει αλλη θεση στην μητρικη. φιλε μου σε πιανω αδιεβαστο η μιτρικη μου εχει 5 8ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΕΜΙΣΤΙΡΑΚΙΑ τι μου λες τωρα αφου ειπαμε εχω την asus p5q DELUXE:p:p:cool:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.