Προς το περιεχόμενο

8ερμοκρασιες υπολογιστη για να δω τη ξερετε.......

dimi5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αν κάνει πάνω από 25€ όχι δεν είναι καλή.:P

οχι ρε φιλε την εκλεψα την case δεν την αγορασα χαχαχαχχαχαχαχαχα:P:p:p:p:p:p:p:lol::lol::lol::-D:-D:lol::lol::-D:-D:lol::lol::-D:-D:mrgreen:

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αν κάνει πάνω από 25€ όχι δεν είναι καλή.:P

Αφου αυτην εχει ρε:lol:

Καλη ειναι.δεν μου απαντησες ομως..

Ποσο κενο εχει δηλαδη για την τοποθετηση ανεμιστηρα στα πλαγια;

Ποιον cooler εχεις στον cpu;

οχι ρε φιλε την εκλεψα την case δεν την αγορασα χαχαχαχχαχαχαχαχα:P:p:p:p:p:p:p:lol::lol::lol::-D:-D:lol::lol::-D:-D:lol::lol::-D:-D:mrgreen:

holy_cow_cat.jpg

Δημοσ.
Αφου αυτην εχει ρε:lol:

Καλη ειναι.δεν μου απαντησες ομως..

νομιζω ρε φιλε αν μπορει να βαλω πρεπει να ειναι λεπτο ανεμιστηρακι και την να το βαλω να βαζει αερα η βγαζει αερα?

Δημοσ.
νομιζω ρε φιλε αν μπορει να βαλω πρεπει να ειναι λεπτο ανεμιστηρακι και την να το βαλω να βαζει αερα η βγαζει αερα?

Mπροστινος-βαζει αερα.

Πλα'ι'νος-βαζει αερα.

Πισω....βγαζει αερα.

Δημοσ.
Mπροστινος-βαζει αερα.

Πλα'ι'νος-βαζει αερα.

Πισω....βγαζει αερα.

ελα να σου πω αν μπορεις να μου δειξεις κανενα λεπτο ανεμιστηρα να βαλω στο πλαϊ και απολυτος α8ορυβο?

Δημοσ.
ελα να σου πω αν μπορεις να μου δειξεις κανενα λεπτο ανεμιστηρα να βαλω στο πλαϊ και απολυτος α8ορυβο?

Aν δεν μου πεις ποσο περιθωριο εχεις για τον πλα'ίνο(εκατοστα)

δεν κανουμε δουλεια.

Δημοσ.
Aν δεν μου πεις ποσο περιθωριο εχεις για τον πλα'ίνο(εκατοστα)

δεν κανουμε δουλεια.

φιλε δεν ξερω τη να σου πω ασε καλυτερα να μην βαλω και αγορασω και να μην ταιριαζει .....στην case που εχω ειναι 120 η 90mm?(το πισηνο ανεμιστηρακι]

Δημοσ.
φιλε δεν ξερω τη να σου πω ασε καλυτερα να μην βαλω και αγορασω και να μην ταιριαζει .....στην case που εχω ειναι 120 η 90mm?(το πισηνο ανεμιστηρακι]

Περνει τρεις 12αριδες το κουτι σου σου λεω.

Επισης,μετρα ...για να δεις ποσο κενο μενει...;)

Δημοσ.
Περνει τρεις 12αριδες το κουτι σου σου λεω.

Επισης,μετρα ...για να δεις ποσο κενο μενει...;)

τι να μετρησω ρε φιλε??/

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:54 ----------

τι να μετρησω ρε φιλε??/

φιλε μετα απο πολλη προσπα8ια:P:p:p:p εχω βρει πιο ανεμιστηρα εχω στο cpu...http://www.eshopcy.com.cy/show_per.phtml?id=PER.650428

για πες πιστευεις να χωραει?

Δημοσ.
τι να μετρησω ρε φιλε??/

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:54 ----------

φιλε μετα απο πολλη προσπα8ια:P:p:p:p εχω βρει πιο ανεμιστηρα εχω στο cpu...http://www.eshopcy.com.cy/show_per.phtml?id=PER.650428

για πες πιστευεις να χωραει?

Koιτα να δεις ποσο δυσκολο ειναι.

Βημα 1ο

Περνουμε κατι με το οποιο να μπορουμε να μετρησουμε....:P

dsc01914g.jpg

Βημα 2ο

Μετραμε...

dsc01910hyp.jpg

Βημα 3ο

Βλεπουμε ποσα εκατοστα ειναι στο σημειο που σου δειχνω...

Στην περιπτωση αυτου του ανεμιστηρα :

*Διαστάσεις: 120x120x25mm.per806685.jpg

Βημα 4ο

Παραδειγμα

Βρηκαμε οτι εχουμε 5 εκατοστα κενο χωρο ακομα;

Τα αφαιρουμε με τα 2,5 εκατοστα που εχει παχος το ανεμιστηρι μας και βλεπουμε οτι χωραει και περισσευουν και 2,5 εκατοστα μαλισταααα.:P

Τοσο δυσκολο!:-)

:lol:

Δημοσ.

Βημα 1ο

dsc01914g.jpg

Βημα 2ο

Μετραμε...

dsc01910hyp.jpg

Βημα 3ο

Βημα 4ο

Παραδειγμα

Τα αφαιρουμε με τα 2,5 εκατοστα που εχει παχος το ανεμιστηρι μας και βλεπουμε οτι χωραει και περισσευουν και 2,5 εκατοστα μαλισταααα.:P

χαχαχαχα καλο .....ρε φιλε στο πλαϊ ειναι αυτο που μου δειχνεις ????να σου πω εξεχει απο το ανεμιστηρα του cpu κατι 'σκατα'' ....:P:p:p ειναι μητερο ..http://www.eshopcy.com.cy/show_per.phtml?id=PER.650428 και 8α αγγιζει οταν βαλω ανεμιστηρα.....

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:50 ----------

χαχαχαχα καλο .....ρε φιλε στο πλαϊ ειναι αυτο που μου δειχνεις ????να σου πω εξεχει απο το ανεμιστηρα του cpu κατι 'σκατα'' ....:P:p:p ειναι μητερο ..http://www.eshopcy.com.cy/show_per.phtml?id=PER.650428 και 8α αγγιζει οταν βαλω ανεμιστηρα.....

ελα να σου τι ειναι καλυτερο να ενονετε το ανεμιστηρακι με τοι τροφοδοτικο η με την motherboard(μητρικη καρτα)........:lol::lol::lol::-D:-D:p:p:p:cool:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:52 ----------

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:50 ----------

ελα να σου τι ειναι καλυτερο να ενονετε το ανεμιστηρακι με τοι τροφοδοτικο η με την motherboard(μητρικη καρτα)........:lol::lol::lol::-D:-D:p:p:p:cool:

ρε φιλε εχεις πολλες 'καβλες' τοσες φοτο πες μου ειναι δικες σου η τις κατεβασες απο το web?:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:-D:lol::lol::-D:lol::-D:lol::-D:lol::P:p:mrgreen:

Δημοσ.

Βημα 1ο

dsc01914g.jpg

Βημα 2ο

Μετραμε...

dsc01910hyp.jpg

Βημα 3ο

Βημα 4ο

Παραδειγμα

EPIC posting !!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:52 ----------

ρε φιλε εχεις πολλες 'μπιμ' τοσες φοτο πες μου ειναι δικες σου η τις κατεβασες απο το web?:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:-D:lol::lol::-D:lol::-D:lol::-D:lol::P:p:mrgreen:

1.καλυτερα να ενονωντε τα ανεμιστηρια στην μητρικη γιατι ετσι μπορεις να βλεπεις και με ποσα rpm(rounds per minute)τρεχουν.

Συνηθως ομως οι μητρικες εχουν μονο 2 εισοδους.Αρα οποιο παραπανω ανεμιστηρι παει απευθειας στο τροφοδοτικο.

2.Τετοια αριστουργηματα βλεπεις να τα κατεβασα απο το ιντερνετ;:P:p

Εκτος απο την 3η φοτο...

Δημοσ.
1.καλυτερα να ενονωντε τα ανεμιστηρια στην μητρικη γιατι ετσι μπορεις να βλεπεις και με ποσα rpm(rounds per minute)τρεχουν.

Συνηθως ομως οι μητρικες εχουν μονο 2 εισοδους.Αρα οποιο παραπανω ανεμιστηρι παει απευθειας στο τροφοδοτικο.

2.Τετοια αριστουργηματα βλεπεις να τα κατεβασα απο το ιντερνετ;:P:p

Εκτος απο την 3η φοτο...

αριστουργηματα ???????????χαχαχαχαχαχαχαχασχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα:P:p:p:p:p:p:p:p:p:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::mrgreen:

γελασαμε παλι σε καλο να μας βγει .......:P:p:p:p:p:p

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:26 ----------

αριστουργηματα ???????????χαχαχαχαχαχαχαχασχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα:P:p:p:p:p:p:p:p:p:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::mrgreen:

γελασαμε παλι σε καλο να μας βγει .......:P:p:p:p:p:p

αμαν βαλω ενα πισω και ενα στο πλαϊ ομως δεν 8α κανει την ταχητητα των ανεμιστηρων πιο αργη?

Δημοσ.

αμαν βαλω ενα πισω και ενα στο πλαϊ ομως δεν 8α κανει την ταχητητα των ανεμιστηρων πιο αργη?

Πες μου πως εβγαλες τετοιο αποτελεσμα...:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...