dimi5 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Αν κάνει πάνω από 25€ όχι δεν είναι καλή. οχι ρε φιλε την εκλεψα την case δεν την αγορασα χαχαχαχχαχαχαχαχα:p:p:p:p:p:p:lol::lol::-D:lol::-D:lol::-D:mrgreen:
UpToDate_ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Αν κάνει πάνω από 25€ όχι δεν είναι καλή. Αφου αυτην εχει ρε Καλη ειναι.δεν μου απαντησες ομως.. Ποσο κενο εχει δηλαδη για την τοποθετηση ανεμιστηρα στα πλαγια; Ποιον cooler εχεις στον cpu; οχι ρε φιλε την εκλεψα την case δεν την αγορασα χαχαχαχχαχαχαχαχα:p:p:p:p:p:p:lol::lol::-D:lol::-D:lol::-D:mrgreen:
dimi5 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Αφου αυτην εχει ρεΚαλη ειναι.δεν μου απαντησες ομως.. νομιζω ρε φιλε αν μπορει να βαλω πρεπει να ειναι λεπτο ανεμιστηρακι και την να το βαλω να βαζει αερα η βγαζει αερα?
UpToDate_ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 νομιζω ρε φιλε αν μπορει να βαλω πρεπει να ειναι λεπτο ανεμιστηρακι και την να το βαλω να βαζει αερα η βγαζει αερα? Mπροστινος-βαζει αερα. Πλα'ι'νος-βαζει αερα. Πισω....βγαζει αερα.
dimi5 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Mπροστινος-βαζει αερα.Πλα'ι'νος-βαζει αερα. Πισω....βγαζει αερα. ελα να σου πω αν μπορεις να μου δειξεις κανενα λεπτο ανεμιστηρα να βαλω στο πλαϊ και απολυτος α8ορυβο?
UpToDate_ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 ελα να σου πω αν μπορεις να μου δειξεις κανενα λεπτο ανεμιστηρα να βαλω στο πλαϊ και απολυτος α8ορυβο? Aν δεν μου πεις ποσο περιθωριο εχεις για τον πλα'ίνο(εκατοστα) δεν κανουμε δουλεια.
dimi5 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Aν δεν μου πεις ποσο περιθωριο εχεις για τον πλα'ίνο(εκατοστα)δεν κανουμε δουλεια. φιλε δεν ξερω τη να σου πω ασε καλυτερα να μην βαλω και αγορασω και να μην ταιριαζει .....στην case που εχω ειναι 120 η 90mm?(το πισηνο ανεμιστηρακι]
UpToDate_ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 φιλε δεν ξερω τη να σου πω ασε καλυτερα να μην βαλω και αγορασω και να μην ταιριαζει .....στην case που εχω ειναι 120 η 90mm?(το πισηνο ανεμιστηρακι] Περνει τρεις 12αριδες το κουτι σου σου λεω. Επισης,μετρα ...για να δεις ποσο κενο μενει...
dimi5 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Περνει τρεις 12αριδες το κουτι σου σου λεω.Επισης,μετρα ...για να δεις ποσο κενο μενει... τι να μετρησω ρε φιλε??/ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:54 ---------- τι να μετρησω ρε φιλε??/ φιλε μετα απο πολλη προσπα8ια:p:p:p εχω βρει πιο ανεμιστηρα εχω στο cpu...http://www.eshopcy.com.cy/show_per.phtml?id=PER.650428 για πες πιστευεις να χωραει?
UpToDate_ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 τι να μετρησω ρε φιλε??/ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:54 ---------- φιλε μετα απο πολλη προσπα8ια:p:p:p εχω βρει πιο ανεμιστηρα εχω στο cpu...http://www.eshopcy.com.cy/show_per.phtml?id=PER.650428 για πες πιστευεις να χωραει? Koιτα να δεις ποσο δυσκολο ειναι. Βημα 1ο Περνουμε κατι με το οποιο να μπορουμε να μετρησουμε.... Βημα 2ο Μετραμε... Βημα 3ο Βλεπουμε ποσα εκατοστα ειναι στο σημειο που σου δειχνω... Στην περιπτωση αυτου του ανεμιστηρα : *Διαστάσεις: 120x120x25mm. Βημα 4ο Παραδειγμα Βρηκαμε οτι εχουμε 5 εκατοστα κενο χωρο ακομα; Τα αφαιρουμε με τα 2,5 εκατοστα που εχει παχος το ανεμιστηρι μας και βλεπουμε οτι χωραει και περισσευουν και 2,5 εκατοστα μαλισταααα. Τοσο δυσκολο!
dimi5 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Koιτα να δεις ποσο δυσκολο ειναι.Βημα 1ο Περνουμε κατι με το οποιο να μπορουμε να μετρησουμε.... Βημα 2ο Μετραμε... Βημα 3ο Βλεπουμε ποσα εκατοστα ειναι στο σημειο που σου δειχνω... Στην περιπτωση αυτου του ανεμιστηρα : *Διαστάσεις: 120x120x25mm. Βημα 4ο Παραδειγμα Βρηκαμε οτι εχουμε 5 εκατοστα κενο χωρο ακομα; Τα αφαιρουμε με τα 2,5 εκατοστα που εχει παχος το ανεμιστηρι μας και βλεπουμε οτι χωραει και περισσευουν και 2,5 εκατοστα μαλισταααα. Τοσο δυσκολο! χαχαχαχα καλο .....ρε φιλε στο πλαϊ ειναι αυτο που μου δειχνεις ????να σου πω εξεχει απο το ανεμιστηρα του cpu κατι 'σκατα'' ....:p:p ειναι μητερο ..http://www.eshopcy.com.cy/show_per.phtml?id=PER.650428 και 8α αγγιζει οταν βαλω ανεμιστηρα..... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:50 ---------- χαχαχαχα καλο .....ρε φιλε στο πλαϊ ειναι αυτο που μου δειχνεις ????να σου πω εξεχει απο το ανεμιστηρα του cpu κατι 'σκατα'' ....:p:p ειναι μητερο ..http://www.eshopcy.com.cy/show_per.phtml?id=PER.650428 και 8α αγγιζει οταν βαλω ανεμιστηρα..... ελα να σου τι ειναι καλυτερο να ενονετε το ανεμιστηρακι με τοι τροφοδοτικο η με την motherboard(μητρικη καρτα)........:lol::-D:p:p:p:cool: ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:52 ---------- χαχαχαχα καλο .....ρε φιλε στο πλαϊ ειναι αυτο που μου δειχνεις ????να σου πω εξεχει απο το ανεμιστηρα του cpu κατι 'σκατα'' ....:p:p ειναι μητερο ..http://www.eshopcy.com.cy/show_per.phtml?id=PER.650428 και 8α αγγιζει οταν βαλω ανεμιστηρα..... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:50 ---------- ελα να σου τι ειναι καλυτερο να ενονετε το ανεμιστηρακι με τοι τροφοδοτικο η με την motherboard(μητρικη καρτα)........:lol::-D:p:p:p:cool: ρε φιλε εχεις πολλες 'καβλες' τοσες φοτο πες μου ειναι δικες σου η τις κατεβασες απο το web?:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:-D:lol::lol::lol::lol::p:mrgreen:
melenegiorgo Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Koιτα να δεις ποσο δυσκολο ειναι.Βημα 1ο Περνουμε κατι με το οποιο να μπορουμε να μετρησουμε.... Βημα 2ο Μετραμε... Βημα 3ο Βλεπουμε ποσα εκατοστα ειναι στο σημειο που σου δειχνω... Στην περιπτωση αυτου του ανεμιστηρα : *Διαστάσεις: 120x120x25mm. Βημα 4ο Παραδειγμα Βρηκαμε οτι εχουμε 5 εκατοστα κενο χωρο ακομα; Τα αφαιρουμε με τα 2,5 εκατοστα που εχει παχος το ανεμιστηρι μας και βλεπουμε οτι χωραει και περισσευουν και 2,5 εκατοστα μαλισταααα. Τοσο δυσκολο! EPIC posting !!!!!:lol::lol::lol:
UpToDate_ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 ελα να σου τι ειναι καλυτερο να ενονετε το ανεμιστηρακι με τοι τροφοδοτικο η με την motherboard(μητρικη καρτα)........:lol::-D:p:p:p:cool: ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:52 ---------- ρε φιλε εχεις πολλες 'μπιμ' τοσες φοτο πες μου ειναι δικες σου η τις κατεβασες απο το web?:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:-D:lol::lol::lol::lol::p:mrgreen: 1.καλυτερα να ενονωντε τα ανεμιστηρια στην μητρικη γιατι ετσι μπορεις να βλεπεις και με ποσα rpm(rounds per minute)τρεχουν. Συνηθως ομως οι μητρικες εχουν μονο 2 εισοδους.Αρα οποιο παραπανω ανεμιστηρι παει απευθειας στο τροφοδοτικο. 2.Τετοια αριστουργηματα βλεπεις να τα κατεβασα απο το ιντερνετ;:p Εκτος απο την 3η φοτο...
dimi5 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 1.καλυτερα να ενονωντε τα ανεμιστηρια στην μητρικη γιατι ετσι μπορεις να βλεπεις και με ποσα rpm(rounds per minute)τρεχουν.Συνηθως ομως οι μητρικες εχουν μονο 2 εισοδους.Αρα οποιο παραπανω ανεμιστηρι παει απευθειας στο τροφοδοτικο. 2.Τετοια αριστουργηματα βλεπεις να τα κατεβασα απο το ιντερνετ;:p Εκτος απο την 3η φοτο... αριστουργηματα ???????????χαχαχαχαχαχαχαχασχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα:p:p:p:p:p:p:p:p:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: γελασαμε παλι σε καλο να μας βγει .......:p:p:p:p:p ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:26 ---------- αριστουργηματα ???????????χαχαχαχαχαχαχαχασχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα:p:p:p:p:p:p:p:p:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:γελασαμε παλι σε καλο να μας βγει .......:p:p:p:p:p αμαν βαλω ενα πισω και ενα στο πλαϊ ομως δεν 8α κανει την ταχητητα των ανεμιστηρων πιο αργη?
UpToDate_ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 αμαν βαλω ενα πισω και ενα στο πλαϊ ομως δεν 8α κανει την ταχητητα των ανεμιστηρων πιο αργη? Πες μου πως εβγαλες τετοιο αποτελεσμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.