21century Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Aλήθεια με το σύστημα Τέτρα στο αεροδρόμιο τι συνε΄βηκ αι τι ξεχάσαμε ξαφνικά ωρε παιδιά? Η σελιδα παντως ειναι χρησιμη αλλα χρειαζεται περισσοτερη ενισχυση...
nickarmy Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 σαν ιστοσελιδα ωραια φενεται κατα τη γνωμη μου απλη ωστε να μπορει να μπει και αυτος που δεν εχει ιδαια τωρα για την αποσταση και τη ταχυτητα ακομα δεν ξερω γιατι ακομα δεν με βρησκει
k_dinos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Εμενα λεει οτι σηκωνει 16-24Μbps ενω πιανω κοντα στα 7,5 με HOL. Να κανω φασαρια ή ειναι τσαμπα κοπος?
nick#18 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 τσαμπα...το λεει κιολας οτι μπορει να διαφερουν κατα πολυ οι πραγματικες ταχυτητες....
k_dinos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Nαι, αλλα λεει οτι μπορει να υπαρχει διαφορα μεχρι και 30%. Εγω εχω πανω απο 50%. Και βαση νομου δεν μπορει να σου προσφερει το λιγοτερο απο το 1/3 της ονομαστικης ταχυτητας, δηλαδη απο τα 24 που εχω τα 8.. Αν ειναι πιο κατω ριχνουν το μπαλακι στον ΟΤΕ και λενε οτι φταιει αυτος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα