Προς το περιεχόμενο

κλοπη i phone. . .

iLiaC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
Γίνεται μπάχαλο επίσης και με τους Έλληνες, οι οποίοι κλέβουν από κινητά έως σε κλέβουν σε παροχή υπηρεσιών, απλά το τελευταίο είναι νόμιμο...

Με λίγα λόγια ας ξεφύγουμε λίγο από την αντίληψη οι Πακιστανοί και οι Αλβανοί τα κλέβουν όλα και δούμε λίγο και τα δικά μας χάλια.

Μπορεί να είσαι σίγουρος ότι στο έκλεψε Πακιστανός ή Αλβανός, αλλά αν στο έκλεβε Έλληνας, τι θα έλεγες?

1. Πως μου το δείχνει? Στην οθόνη του υπολογιστή μου?

2. Καλά αυτό δεν νομίζω να γίνει... Εκτός και αν είναι πολύ εντάξει αυτός που θα το βρει.

Όλα τα παραπάνω και ειδικά το πρώτο, χρειάζεται φαντάζομαι να λειτουργεί το κινητό έτσι? Με λίγα λόγια να έχει μπαταρία.

Φιλικά :-)

1. Μιλωντας για τα προγραμματα που λειτουργουν σε συμπιαν περιβαλλον, σου στελνει μηνυμα με τις συντεταγμενες του.

2. Εννοειται ΛΟΛ.

Καποια στιγμη θα λειτουργησει και τοτε λαμβανεις δραση. Οπως ειπα και πιο πανω θεωρω το πιο σημαντικο προσον αυτων των προγραμματων την διαγραφη των δεδομενων που εχεις στην συσκευη σου, πραγμα το οποιο γινεται αμεσα.

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.
1. Σου στέλνει μήνυμα σε κάποιο κινητό που του έχεις ορίσει εσύ από πριν?

Ναι. Επισης δεχεται εντολη μονο απο αυτο. Κατσε να ψαξω να βρω το ονομα του προγραμματος και θα το ποσταρω...

EDIT: Οριστε μερικα.

1. Ultimate Theft Alert

2. WebGate Advanced Device Locks Pro

3. SecureMe

4. SymbianGuru.Phone.Guardian (αυτο ειχα εγω. Βεβαια δεν το εχω δοκιμασει (ευτυχως) στην πραξη)

Δημοσ.

Εγω εχασα/μου κλεψανε (δεν καταλαβα ημουν παραλια) ενα touch πριν λιγο καιρο επειδη δεν εχει gps ,εστειλα ενα mail στο inbox μου και ελεγα οτι το χασα κλπ, λογικα αν μπει καποιος internet και παει να φτιαξει λογαριασμο θα το δει το mail.Αλλα το θεωρω χαμενο για παντα..Γενικα σε αυτες τις περιπτωσεις ξεκινα να μαζευεις παλι λεφτα και αμα γινει κατι εγινε..

Δημοσ.
Εγω εχασα/μου κλεψανε (δεν καταλαβα ημουν παραλια) ενα touch πριν λιγο καιρο επειδη δεν εχει gps ,εστειλα ενα mail στο inbox μου και ελεγα οτι το χασα κλπ, λογικα αν μπει καποιος internet και παει να φτιαξει λογαριασμο θα το δει το mail.Αλλα το θεωρω χαμενο για παντα..Γενικα σε αυτες τις περιπτωσεις ξεκινα να μαζευεις παλι λεφτα και αμα γινει κατι εγινε..

συμφωνω...εγω παντως αμα τ βρω. . .ξερω γω να τυχει να τ δω το κινητο μ σε κανεναν γτ θ το γνωρισω θα τον πλακωσω στο ξυλο πραγματικα...δεν θλω να τ παιξω καποιος αλλα μονο τν ταλαιπωρια που μου δημιουργησε και τα χρηματα που μαζευα για να τ παρω θα τον ελιωνα τον @@@@@@@ ....!!!!:devil:

Δημοσ.
Ναι. Επισης δεχεται εντολη μονο απο αυτο. Κατσε να ψαξω να βρω το ονομα του προγραμματος και θα το ποσταρω...

EDIT: Οριστε μερικα.

1. Ultimate Theft Alert

2. WebGate Advanced Device Locks Pro

3. SecureMe

4. SymbianGuru.Phone.Guardian (αυτο ειχα εγω. Βεβαια δεν το εχω δοκιμασει (ευτυχως) στην πραξη)

κατι μηπως για sony ericsson λογισμικο υπαρχει?

• Moderators
Δημοσ.
κατι μηπως για sony ericsson λογισμικο υπαρχει?

Χλωμό. Απ'όσο γνωρίζω τα ερικσον τρέχουν java εφαρμογές οπότε δεν μου φαίνεται πιθανό. Αλλά επειδή μπορεί να κάνω λάθος ας απαντήσει κάποιος με ερικσον.

Δημοσ.
Χλωμό. Απ'όσο γνωρίζω τα ερικσον τρέχουν java εφαρμογές οπότε δεν μου φαίνεται πιθανό. Αλλά επειδή μπορεί να κάνω λάθος ας απαντήσει κάποιος με ερικσον.

ναι java τρεχουν...:-( εκτος αν καπιος καταφερε να φτιαξει κατι που να επιρεασει τον κωδικα του λειτουργικου τους....δεν ξερω με τι κριτηρια να ψαξω για αυτο ρωταω...

Δημοσ.
εκτός και αν σε έχει πιάσει μια καλοκαιρινή βαρεμάρα... μην το ψάχνεις δεν θα βρεις.

θα αρκεστω σε αυτο για το pocket pc λοιπον...

Δημοσ.

παιδια!!!!!!!θυμαστε που σας ελεγα για το i phone???πηρα το Ν78!!!και την 2 μερα...εφυγε απο πρεζακια με μαχαιρι δλδ σημερα πριν1 ωρα....τι να πω...μασ εχουν γαμησει. . .ετσι

δεν το πιστευω δλδ. . .

Δημοσ.

καλα στο San Andreas μενεις?

πολυ γκαντεμια,συλλυπητήρια

πηγαινε στην αστυνομια να αναφερεις το περιστατικο αν δεν το εχεις κανει ηδη

Δημοσ.

ρε φιλε οταν το κλεψαν ειπα να παρω αμεσως αστυνομια γτ μπορουσα...αλλα βοφηθηκα μν μπλεξω μετα...λεσ να κανα βλακεια. . .

Δημοσ.
παιδια!!!!!!!θυμαστε που σας ελεγα για το i phone???πηρα το Ν78!!!και την 2 μερα...εφυγε απο πρεζακια με μαχαιρι δλδ σημερα πριν1 ωρα....τι να πω...μασ εχουν γαμησει. . .ετσι

δεν το πιστευω δλδ. . .

Ελληνας ο πρεζακιας?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...