nickarmy Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 το προγραμμα gps χαρτες κτλ όχι ''ανυγνευτικο''
geomos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Μα και εσυ iphone σε ανοικτη τσεπη? Και εγω θα στο βουταγα! Στην παραλια μονο κινητο 3ετιας!!!!
poihths Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Αν βαλεις ενα τετοιο προγραμμα λογικα ναι. Το ΙΜΕΙ νομιζω ειναι 15 ψηφια. στα νοκια ειναι 15 στα σονυ 17 ψηφία ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:33 ---------- ρε παιδες επειδη με ενδιαφερει το θεμα με τις κλοπες παω στρατο σε ενα μηνα. πως ειναι τα πραγματα εκει? πρεπει να κουβαλαω και λουκέτο στο σακο μου? μου προτείνεται να παρω φθηνο κινητο μαζι μου? ή αυτο που κανω χρηση τωρα(το οποιο και παλι δεν ειναι ιδιαιτερα ακριβο 200Ε τοχω παρει αλλα... θα το κλαψω αν το χασω :Ρ)
Merdock Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δεν έχω πάει στρατό οπότε δε ξέρω τι παίζει αλλά καλού κακού τουλάχιστον στην αρχή πάρε να έχεις μαζί σου ένα φτηνό κινητό.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Φεύγουμε εκτός θέματος, αλλά: Δεν έχεις ΚΑΝΕΝΑ λόγο να πάρεις μαζί σου ακριβό κινητό. Δίνεις στόχο και στο στρατό το τελευταίο πράγμα που θέλεις είναι αυτό. Ακόμη κι αν δε βρεθεί κάποιος ελαφροχέρης να δοκιμάσει την τεχνική του πάνω στο τηλέφωνό σου, σταμπάρεσαι για πλουσιόπαιδο ή δήθεν, ακόμη κι αν έκανες αιματηρές οικονομίες για να αποκτήσεις ένα καλό τηλέφωνο. Συν του ότι ένα φτηνό τηλέφωνο ρισκάρεις να το έχεις μαζί σου κι αν πάθει κάτι δεν τρέχει τίποτε. Επίσης, τον καιρό που υπηρέτησα (εδώ και 12 χρόνια...) υπήρχαν σειρές που αποφασίστηκε να τους πάρουν τα κινητά και να τους τα δώσουν με την άδεια ορκωμοσίας. Πιθανόν αυτά να μη συμβαίνουν πλέον, αλλά γιατί να το ρισκάρεις;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 To iPhone, με την έκδοση 3.0 του λογισμικού του, έχει ενσωματωμένη λειτουργία για να βρείτε το κινητό έτσι και το χάσετε ή σας το κλέψουν. Προφανώς, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει τη λειτουργία πριν το χάσετε. Η λειτουργία αυτή ενεργεί τριπλά: 1. Με τον ενσωματωμένο δέκτη GPS, σας δείχνει ακριβώς πού βρίσκεται το τηλέφωνό σας. 2. Στέλνει μήνυμα στην οθόνη του κινητού με ό,τι κείμενο επιθυμείτε (εάν το έχετε χάσει και το βρει κάποιος που θέλει να το επιστρέψει, του στέλνετε έναν αριθμό τηλεφώνου να σας καλέσει). 3. Διαγράφει όλα τα δεδομένα στο κινητό έτσι ώστε κανείς να μην μπορέσει να δει τηλέφωνα, διευθύνσεις και άλλα προσωπικά στοιχεία σας. Ρίξτε μια ματιά εδώ: http://www.engadget.com/2009/06/09/find-my-iphone-is-live-totally-found-our-iphone/
mimidon Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 ρε παιδες επειδη με ενδιαφερει το θεμα με τις κλοπες παω στρατο σε ενα μηνα. πως ειναι τα πραγματα εκει? πρεπει να κουβαλαω και λουκέτο στο σακο μου? μου προτείνεται να παρω φθηνο κινητο μαζι μου? ή αυτο που κανω χρηση τωρα(το οποιο και παλι δεν ειναι ιδιαιτερα ακριβο 200Ε τοχω παρει αλλα... θα το κλαψω αν το χασω :Ρ) Επειδή πήγα στρατό το 2002, είναι λίγο δύσκολο να σου την κάνουν με κλοπή... 2 φορές έγινε περιστατικό, μία στο κέντρο και βρέθηκε μέσα σε 3 ώρες, καθώς δεν θα έπαιρνε κανένας άδεια ή έξοδο μέχρι να βρεθεί! Το ίδιο έγινε και στη μονάδα, μόνο που εκεί "βρέθηκε" σε χρόνο μηδέν, καθώς τα πράγματα είναι πιο ελεχγόμενα (ξέραμε όλοι πάνω κάτω τι κουμάσια ήμασταν)... Βέβαια, όταν πήγα νοσοκομείο (στρατός πάντα), μου το έκλεψαν μέσα από το δωάτιο όταν έφυγα για 3 λεπτά το πρωί.. Στο δωμάτιο ήμουν υποχρεωτικά μόνος, λόγω επικινδυνότητας και όταν γύρναγα είδα 2 ρωσοπόντιους να βγαίνουν από εκεί (ένα Samsung ήταν με χαλασμένη οθόνη)... Η απόφαση δική σου..
alexzzz Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Εγώ πάλι που πήγα το 2004 είχαμε αρκετά περιστατικά και κανένα δεν βρέθηκε
wert Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Εγώ όταν πήγα στο στρατό δεν υπήρχαν κινητά και έτσι δεν είχαμε άγχος αν μας κλέψουν. Και τι να κλέψουν άλλωστε. Όταν έπαιρνες έξοδο πήγαινες στο κατα τόπο μέγαρο του οτε , έμπαινες στην σειρά και όταν ερχόταν η σειρά σου πήγαινες σε ένα θάλαμο και άααααν ήσουν τυχερός μετά από καμιά εικοσαριά προσπάθειες ίσως να έπιανες γραμμή και να μιλούσες με τους δικούς σου. Οι άτυχοι ξαναπροσπαθούσαν στις επόμενες εξόδους...
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Οχι καλο κινητο στον στρατο, η θα στο κλεψουν η θα στο παρουν μπαινοντας να παρουσιαστεις, η θα το σπασεις σε καμια εκπαιδευση. Οκ η τιποτα απο τα παραπανω, αλλα αξιζει το ρισκο? Και εννοειται λουκετα και οχι μονο ενα. Οφτοπικ παρεμπιπτοντως.
Tenshi Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Οχι καλο κινητο στον στρατο, η θα στο κλεψουν η θα στο παρουν μπαινοντας να παρουσιαστεις, η θα το σπασεις σε καμια εκπαιδευση. Οκ η τιποτα απο τα παραπανω, αλλα αξιζει το ρισκο? Και εννοειται λουκετα και οχι μονο ενα. Οφτοπικ παρεμπιπτοντως. +1. Ειχα πάρει μαζί μου το ολοκαίνουριο (τότε) SE W810i.Την δεύτερη μέρα,με το καλημέρα σας, έκανε καταδρομική πτώση γιατι πήρα κρεβάτι σε ρετιρέ. Την πρώτη μέρα στο στίβο μάχης γρατσουνίστηκε η οθόνη απο άκρη σε άκρη ελέω πρόσκρουσης σε τοίχο 2*το ύψος μου (και 3*μή σου πώ). Στο πρώτο πύρ και κίνηση έσπασε το προστατευτικό πλαστικό του φακού με αποτέλεσμα όλες οι μετέπειτα φωτογραφίες να έχουν υποστεί εικαστική παρέμβαση.Και να φανταστεί κανείς οτι το είχα σε πλαϊνή τσέπη για τον φόβο τον Ιουδαίων... Εν τέλη απεβίωσε λίγες μέρες μετά την απόλυση.Πρίν σβήσει παίζει να μου έγραψε στην οθόνη "Απολύομαι και διαλύομαι...":-D
juliahna12 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 χαχα καλο. Ρε παιδια, και μια ερωτηση. Πες οτι με αυτη την υπηρεσία gps βρίσκεις το iphone κ σου λεει οτι ειναι σε ενα σοκακι στο κεντρο της Αθηνας η κάπου πολύ χειροτερα η καλυτερα... Τι κανεις?
patentapc Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 +1.Εν τέλη απεβίωσε λίγες μέρες μετά την απόλυση.Πρίν σβήσει παίζει να μου έγραψε στην οθόνη "Απολύομαι και διαλύομαι...":-D Τέλειός! Λοιπόν όπως είπατε όλοι έχουμε ξεφύγει αλλά : θα χρειαστείς ενα λουκέτο για το όπλο, 1: για τα αρβύλια, 1: για το ντουλαπάκι σου, τρία για το σάκο τον στρατιωτικό (για το λουκάνικο σου δίνουν αυτοί), καί όσα φερμουαρ έχει ο σάκος ο προσωπικός σου! Α και θα χρειαστείς και ένα ακόμα για τις μπουκάλες αν πας στα ΟΥΚ! πλάκα κάνω εκεί μια φορά κλέψαν και ο κλέφτης έκλαψε στο τέλος! χαχα καλο. Ρε παιδια, και μια ερωτηση. Πες οτι με αυτη την υπηρεσία gps βρίσκεις το iphone κ σου λεει οτι ειναι σε ενα σοκακι στο κεντρο της Αθηνας η κάπου πολύ χειροτερα η καλυτερα... Τι κανεις? Παίρνεις ένα ρόπαλο κάτω από την καμπαρντίνα και πηγαίνεις!!!! Ας μας πεί κάποιος τον τρόπο ή το πρόγραμμα για να περάσουμε στο κινιτο η στο pda πριν μας το φάνε φια να τους φάμε μετά λάχανο!!!
Heatspreader Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 παιδια χθες οπως πηγαινα στην παραλια μου εκλεψαν το κιν. το i phone που το πηρα με τοσες οικονομιες πριν λιγο καιρο :devil: πραγματικα γινεται ενα μπαχαλο. . .με τοσους πακιστανους και αλβανους που εχουμε γεμισει!!!δεν ξαναπαω για μπανιο στην αθηνα γιατι νομιζω οτι ειμαι σ αλλη χωρα. . .δεν υπαρχει αυτο. . .τσπ...επειδη δεν εχω ιδεα ΜΗΠΩΣ υπαρχει τροπος να βρεθει??? Γίνεται μπάχαλο επίσης και με τους Έλληνες, οι οποίοι κλέβουν από κινητά έως σε κλέβουν σε παροχή υπηρεσιών, απλά το τελευταίο είναι νόμιμο... Με λίγα λόγια ας ξεφύγουμε λίγο από την αντίληψη οι Πακιστανοί και οι Αλβανοί τα κλέβουν όλα και δούμε λίγο και τα δικά μας χάλια. Μπορεί να είσαι σίγουρος ότι στο έκλεψε Πακιστανός ή Αλβανός, αλλά αν στο έκλεβε Έλληνας, τι θα έλεγες? To iPhone, με την έκδοση 3.0 του λογισμικού του, έχει ενσωματωμένη λειτουργία για να βρείτε το κινητό έτσι και το χάσετε ή σας το κλέψουν. Προφανώς, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει τη λειτουργία πριν το χάσετε. Η λειτουργία αυτή ενεργεί τριπλά: 1. Με τον ενσωματωμένο δέκτη GPS, σας δείχνει ακριβώς πού βρίσκεται το τηλέφωνό σας. 2. Στέλνει μήνυμα στην οθόνη του κινητού με ό,τι κείμενο επιθυμείτε (εάν το έχετε χάσει και το βρει κάποιος που θέλει να το επιστρέψει, του στέλνετε έναν αριθμό τηλεφώνου να σας καλέσει). 3. Διαγράφει όλα τα δεδομένα στο κινητό έτσι ώστε κανείς να μην μπορέσει να δει τηλέφωνα, διευθύνσεις και άλλα προσωπικά στοιχεία σας. Ρίξτε μια ματιά εδώ: http://www.engadget.com/2009/06/09/find-my-iphone-is-live-totally-found-our-iphone/ 1. Πως μου το δείχνει? Στην οθόνη του υπολογιστή μου? 2. Καλά αυτό δεν νομίζω να γίνει... Εκτός και αν είναι πολύ εντάξει αυτός που θα το βρει. Όλα τα παραπάνω και ειδικά το πρώτο, χρειάζεται φαντάζομαι να λειτουργεί το κινητό έτσι? Με λίγα λόγια να έχει μπαταρία. Φιλικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.