iznodur Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 πολύ σωστά λες για το ΙΜΕΙ αλλα νομιζω πως δεν μπορει να λειτουργήσει στο συγκεκριμένο δίκτυο σε άλλα θα λειτουργεί κανονικά .....
Mika Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 τι εννοεις θα λειτουργει κανονικα; κλησεις δεν θα μπορει να κανει σε κανενα δικτυο, οι γκρι/μαυρες λιστες ειναι κοινες σε ολους τους παροχους edit: εδω (αν και wikipedia) λεει για την ενιαια βαση δεδομενων: http://en.wikipedia.org/wiki/Central_Equipment_Identity_Register
iznodur Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 αν και δεν ειμαι 100% σίγουρος το τονιζω, καταρχην θα πρέπει να γίνει δήλωση στην αστυνομία για την κλοπη της συσκευής και μετα με την απόδειξη να πας στην εταιρία στην εταιρία τον πάροχο δλδ για να μπλοκαρουν το ιμει, εαν μπλοκάρουν το ΙΜΕΙ μπορεί αν ο κλέφτης βάλει άλλη sim(άλλου παρόχου είτε αν φύγει στο εξωτερικό) να λειτουργεί κανονικά η συσκευή (τα έχω διαβάσει απο εμπειρίες άλλων σε άλλλα φορουμ) βέβαια δεν χάνεις κάτι να ρωτήσεις και τον παροχέα σου για να είσαι 100% σίγουρος , απο πρωσοπική εμπειρία όταν είχαν κλέψει ένα νόκια του αδερφού μου το οποίο ήταν και με σύνδεση η κοσμοτέ μας είπε δεν μπορούν να το εντοπίσουν παρα μόνο με ένταλμα και μονο εαν συντρέχει σοβαρός λόγος οπως δολοφονία εξαφάνιση κλπ κλπ....
Mika Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 (τα έχω διαβάσει απο εμπειρίες άλλων σε άλλλα φορουμ) αν δεν σου κανει κωπο γραψε που το διαβασες φιλε μου γιατι μου κανει πολλη εντυπωση αυτο που λες
Dimitris1948 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 αν και δεν ειμαι 100% σίγουρος το τονιζω, καταρχην θα πρέπει να γίνει δήλωση στην αστυνομία για την κλοπη της συσκευής και μετα με την απόδειξη να πας στην εταιρία στην εταιρία τον πάροχο δλδ για να μπλοκαρουν το ιμει, εαν μπλοκάρουν το ΙΜΕΙ μπορεί αν ο κλέφτης βάλει άλλη sim(άλλου παρόχου είτε αν φύγει στο εξωτερικό) να λειτουργεί κανονικά η συσκευή (τα έχω διαβάσει απο εμπειρίες άλλων σε άλλλα φορουμ) βέβαια δεν χάνεις κάτι να ρωτήσεις και τον παροχέα σου για να είσαι 100% σίγουρος , απο πρωσοπική εμπειρία όταν είχαν κλέψει ένα νόκια του αδερφού μου το οποίο ήταν και με σύνδεση η κοσμοτέ μας είπε δεν μπορούν να το εντοπίσουν παρα μόνο με ένταλμα και μονο εαν συντρέχει σοβαρός λόγος οπως δολοφονία εξαφάνιση κλπ κλπ.... το imei δεν έχει σχέση με τι sim με το κινητό έχει σχέση, δεν νομίζω να ισχύει αυτό που λες^^
iznodur Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 αν δεν σου κανει κωπο γραψε που το διαβασες φιλε μου γιατι μου κανει πολλη εντυπωση αυτο που λες στο myphone απο αντοιστοιχο thread για κλοπη iphone....
iLiaC Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 δλδ εγω τωρα που εχω το ΙΜΕΙ τι μπορω να κανω?πηγα στο καταστημα που το πηρα και μου λεει ρε φιλε τι να σ πω εγω δν ειμαι αστυνομια. . .
patentapc Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 πηγα στο καταστημα που το πηρα και μου λεει ρε φιλε τι να σ πω εγω δν ειμαι αστυνομια. . . Έλεος είναι και αυτοί!!!! Πάντος αν υπάρχει κάποιος τρόπος για να προλάβουμε καταστάσεις να μας το πει κάποιος! Επίσης έχω ένα htc p3300, μπορώ να βάλω κάποιο προγραμματάκι για να το βρώ αργότερα αν μου το φάνε? Αν γίνεται θα αφήνω το κιν στην μηχανή οπότε αν μου την φάνε να την βρω
jamespr Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Παιδιά καλημέρα σε όλους. Φίλε IliaC λυπάμαι για το κινητό σου. Ο ΙΜΕΙ είναι ένας μοναδικός αριθμός που έχει κάθε κινητό και το συνοδεύει σε κάθε κλήση μαζί με τον αριθμό της καρτας SIM. Στο εξωτερικό με μία απλή δήλωση στην εταιρία από όπου αγόρασες το κινητό σου δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Εδώ ακόμα δεν ισχύει κάτι τέτοιο δυστυχώς. Μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω. Να περνάς καλά
ghostgr_a_n Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Φιλε μου δες αν στο κουτι του iPhone σου εχει τον imei(λογικα θα τον εχει) Νομιζω οτι αν πας με την αποδειξη του κινητου στην ετερεια και τους δωσεις τον imei θα αχρηστεψουν την συσκευη. Λιγο δυσκολο να παρεις πισω το κινητο σου αλλα τουλαχιστον δεν θα μπορουν να το πουλησουν(ουτε να το χρησημοποιησουν) Αν το καναμε ολοι κανενας δεν θα εκλεβε κινητα. Παντος πολυ μλκια να σου κλεβουν το κινητο....
patentapc Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Επίσης για να δείτε το ιμει του κινητού σας πατήστε *#06#.
ghostgr_a_n Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Επίσης για να δείτε το ιμει του κινητού σας πατήστε *#06#. Σωστος. Οσοι εχουν κινητο καλο ειναι να τον γραψουν καπου σε περιπτοση που χρειαστει.
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Έλεος είναι και αυτοί!!!!Πάντος αν υπάρχει κάποιος τρόπος για να προλάβουμε καταστάσεις να μας το πει κάποιος! Επίσης έχω ένα htc p3300, μπορώ να βάλω κάποιο προγραμματάκι για να το βρώ αργότερα αν μου το φάνε? Αν γίνεται θα αφήνω το κιν στην μηχανή οπότε αν μου την φάνε να την βρω Στα symbian γινεται 100%. Οποτε υποθετω πως στανταρ θα γινεται κ στα WM και iphone. Απλα αυτο το προγραμμα προφανως πρεπει να το βαλεις ΠΡΙΝ στο κλεψουν. Αυτο που θεωρω πολυ σημαντικο ειναι πως ενα τετοιο προγραμμα που ειχα βρει σου επιτρεπει επισης να κανεις Φορματ στην συσκευη σου μεσω εντολων που θα πρεπει να στειλεις απο προεπιλεγμενο νουμερο. Δηλαδη δεν υπαρχει αγχος μην διαρευσουν τπτα κωδικοι, ο καταλογος η οτιδηποτε αλλο.
nickarmy Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 είπατε για ,στο δικο μου κινητο με δυκτη gps υπαρχει περιπτωσει να βρεθει σε τυχον κλοπη ? (εχω και το συνοδευτικο software εγκατεστημενο) to omnia ειναι ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:14 ---------- επισης το ιμει ειναι μεγάλο νουμερο ? μου βγηκε με 17 νουμερα
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 είπατε για ,στο δικο μου κινητο με δυκτη gps υπαρχει περιπτωσει να βρεθει σε τυχον κλοπη ? (εχω και το συνοδευτικο software εγκατεστημενο) to omnia ειναι ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:14 ---------- επισης το ιμει ειναι μεγάλο νουμερο ? μου βγηκε με 17 νουμερα Αν βαλεις ενα τετοιο προγραμμα λογικα ναι. Το ΙΜΕΙ νομιζω ειναι 15 ψηφια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.