Προς το περιεχόμενο

κλοπη i phone. . .

iLiaC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πολύ σωστά λες για το ΙΜΕΙ αλλα νομιζω πως δεν μπορει να λειτουργήσει στο συγκεκριμένο δίκτυο σε άλλα θα λειτουργεί κανονικά .....

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

τι εννοεις θα λειτουργει κανονικα; κλησεις δεν θα μπορει να κανει σε κανενα δικτυο, οι γκρι/μαυρες λιστες ειναι κοινες σε ολους τους παροχους

edit:

εδω (αν και wikipedia) λεει για την ενιαια βαση δεδομενων:

http://en.wikipedia.org/wiki/Central_Equipment_Identity_Register

Δημοσ.

αν και δεν ειμαι 100% σίγουρος το τονιζω, καταρχην θα πρέπει να γίνει δήλωση στην αστυνομία για την κλοπη της συσκευής και μετα με την απόδειξη να πας στην εταιρία στην εταιρία τον πάροχο δλδ για να μπλοκαρουν το ιμει, εαν μπλοκάρουν το ΙΜΕΙ μπορεί αν ο κλέφτης βάλει άλλη sim(άλλου παρόχου είτε αν φύγει στο εξωτερικό) να λειτουργεί κανονικά η συσκευή (τα έχω διαβάσει απο εμπειρίες άλλων σε άλλλα φορουμ) βέβαια δεν χάνεις κάτι να ρωτήσεις και τον παροχέα σου για να είσαι 100% σίγουρος , απο πρωσοπική εμπειρία όταν είχαν κλέψει ένα νόκια του αδερφού μου το οποίο ήταν και με σύνδεση η κοσμοτέ μας είπε δεν μπορούν να το εντοπίσουν παρα μόνο με ένταλμα και μονο εαν συντρέχει σοβαρός λόγος οπως δολοφονία εξαφάνιση κλπ κλπ....

Δημοσ.
(τα έχω διαβάσει απο εμπειρίες άλλων σε άλλλα φορουμ)

αν δεν σου κανει κωπο γραψε που το διαβασες φιλε μου γιατι μου κανει πολλη εντυπωση αυτο που λες

Δημοσ.
αν και δεν ειμαι 100% σίγουρος το τονιζω, καταρχην θα πρέπει να γίνει δήλωση στην αστυνομία για την κλοπη της συσκευής και μετα με την απόδειξη να πας στην εταιρία στην εταιρία τον πάροχο δλδ για να μπλοκαρουν το ιμει, εαν μπλοκάρουν το ΙΜΕΙ μπορεί αν ο κλέφτης βάλει άλλη sim(άλλου παρόχου είτε αν φύγει στο εξωτερικό) να λειτουργεί κανονικά η συσκευή (τα έχω διαβάσει απο εμπειρίες άλλων σε άλλλα φορουμ) βέβαια δεν χάνεις κάτι να ρωτήσεις και τον παροχέα σου για να είσαι 100% σίγουρος , απο πρωσοπική εμπειρία όταν είχαν κλέψει ένα νόκια του αδερφού μου το οποίο ήταν και με σύνδεση η κοσμοτέ μας είπε δεν μπορούν να το εντοπίσουν παρα μόνο με ένταλμα και μονο εαν συντρέχει σοβαρός λόγος οπως δολοφονία εξαφάνιση κλπ κλπ....

το imei δεν έχει σχέση με τι sim με το κινητό έχει σχέση, δεν νομίζω να ισχύει αυτό που λες^^

Δημοσ.
αν δεν σου κανει κωπο γραψε που το διαβασες φιλε μου γιατι μου κανει πολλη εντυπωση αυτο που λες

στο myphone απο αντοιστοιχο thread για κλοπη iphone....

Δημοσ.

δλδ εγω τωρα που εχω το ΙΜΕΙ τι μπορω να κανω?πηγα στο καταστημα που το πηρα και μου λεει ρε φιλε τι να σ πω εγω δν ειμαι αστυνομια. . .

Δημοσ.
πηγα στο καταστημα που το πηρα και μου λεει ρε φιλε τι να σ πω εγω δν ειμαι αστυνομια. . .

Έλεος είναι και αυτοί!!!!

Πάντος αν υπάρχει κάποιος τρόπος για να προλάβουμε καταστάσεις να μας το πει κάποιος! Επίσης έχω ένα htc p3300, μπορώ να βάλω κάποιο προγραμματάκι για να το βρώ αργότερα αν μου το φάνε?

Αν γίνεται θα αφήνω το κιν στην μηχανή οπότε αν μου την φάνε να την βρω :P :-D

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα σε όλους. Φίλε IliaC λυπάμαι για το κινητό σου. Ο ΙΜΕΙ είναι ένας μοναδικός αριθμός που έχει κάθε κινητό και το συνοδεύει σε κάθε κλήση μαζί με τον αριθμό της καρτας SIM. Στο εξωτερικό με μία απλή δήλωση στην εταιρία από όπου αγόρασες το κινητό σου δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Εδώ ακόμα δεν ισχύει κάτι τέτοιο δυστυχώς.

Μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω.

Να περνάς καλά

Δημοσ.

Φιλε μου δες αν στο κουτι του iPhone σου εχει τον imei(λογικα θα τον εχει)

Νομιζω οτι αν πας με την αποδειξη του κινητου στην ετερεια και τους δωσεις τον imei θα αχρηστεψουν την συσκευη.

Λιγο δυσκολο να παρεις πισω το κινητο σου αλλα τουλαχιστον δεν θα μπορουν να το πουλησουν(ουτε να το χρησημοποιησουν)

Αν το καναμε ολοι κανενας δεν θα εκλεβε κινητα.

Παντος πολυ μλκια να σου κλεβουν το κινητο....

Δημοσ.
Επίσης για να δείτε το ιμει του κινητού σας πατήστε *#06#.

Σωστος.

Οσοι εχουν κινητο καλο ειναι να τον γραψουν καπου σε περιπτοση που χρειαστει.

• Moderators
Δημοσ.
Έλεος είναι και αυτοί!!!!

Πάντος αν υπάρχει κάποιος τρόπος για να προλάβουμε καταστάσεις να μας το πει κάποιος! Επίσης έχω ένα htc p3300, μπορώ να βάλω κάποιο προγραμματάκι για να το βρώ αργότερα αν μου το φάνε?

Αν γίνεται θα αφήνω το κιν στην μηχανή οπότε αν μου την φάνε να την βρω :P :-D

Στα symbian γινεται 100%. Οποτε υποθετω πως στανταρ θα γινεται κ στα WM και iphone. Απλα αυτο το προγραμμα προφανως πρεπει να το βαλεις ΠΡΙΝ στο κλεψουν. Αυτο που θεωρω πολυ σημαντικο ειναι πως ενα τετοιο προγραμμα που ειχα βρει σου επιτρεπει επισης να κανεις Φορματ στην συσκευη σου μεσω εντολων που θα πρεπει να στειλεις απο προεπιλεγμενο νουμερο. Δηλαδη δεν υπαρχει αγχος μην διαρευσουν τπτα κωδικοι, ο καταλογος η οτιδηποτε αλλο.

Δημοσ.

είπατε για ,στο δικο μου κινητο με δυκτη gps υπαρχει περιπτωσει να βρεθει σε τυχον κλοπη ? (εχω και το συνοδευτικο software εγκατεστημενο)

to omnia ειναι

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:14 ----------

επισης το ιμει ειναι μεγάλο νουμερο ? μου βγηκε με 17 νουμερα

• Moderators
Δημοσ.
είπατε για ,στο δικο μου κινητο με δυκτη gps υπαρχει περιπτωσει να βρεθει σε τυχον κλοπη ? (εχω και το συνοδευτικο software εγκατεστημενο)

to omnia ειναι

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:14 ----------

επισης το ιμει ειναι μεγάλο νουμερο ? μου βγηκε με 17 νουμερα

Αν βαλεις ενα τετοιο προγραμμα λογικα ναι. Το ΙΜΕΙ νομιζω ειναι 15 ψηφια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...