iLiaC Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 παιδια χθες οπως πηγαινα στην παραλια μου εκλεψαν το κιν. το i phone που το πηρα με τοσες οικονομιες πριν λιγο καιρο :devil: πραγματικα γινεται ενα μπαχαλο. . .με τοσους πακιστανους και αλβανους που εχουμε γεμισει!!!δεν ξαναπαω για μπανιο στην αθηνα γιατι νομιζω οτι ειμαι σ αλλη χωρα. . .δεν υπαρχει αυτο. . .τσπ...επειδη δεν εχω ιδεα ΜΗΠΩΣ υπαρχει τροπος να βρεθει???
HackZoR Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 παιδια χθες οπως πηγαινα στην παραλια μου εκλεψαν το κιν. το i phone που το πηρα με τοσες οικονομιες πριν λιγο καιρο :devil: πραγματικα γινεται ενα μπαχαλο. . .με τοσους πακιστανους και αλβανους που εχουμε γεμισει!!!δεν ξαναπαω για μπανιο στην αθηνα γιατι νομιζω οτι ειμαι σ αλλη χωρα. . .δεν υπαρχει αυτο. . .τσπ...επειδη δεν εχω ιδεα ΜΗΠΩΣ υπαρχει τροπος να βρεθει??? σε περιπτωση που ξέρεις τον ενσωματωμένο σειριακο gps κωδικο του iphone σου μονο ετσι θα τον βρεις , νομιζω βρισκεται μεσα στο κουτι του...ι στα πλαγια σε ενα αυτοκολιτο ψαξε και θα το βρεις ...πας στο καταστημα που το αγορασες και το δειχνεις και το βρισκουν αμεσως μεσω του Η/Υ!.... καλη τυχη...!
Moderators Gi0 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 παιδια χθες οπως πηγαινα στην παραλια μου εκλεψαν το κιν. το i phone που το πηρα με τοσες οικονομιες πριν λιγο καιρο :devil: Eκ των υστερων δεν μπορεις να κανεις και πολλα πραγματα.Υπαρχουν διαφορα apps τα οποια μεταδιδουν σημα για ακριβως τετοιες περιπτωσεις,αλλα ηδη ειναι αργα στην δικια σου περιπτωση,εκτος και αν εχεις εγκατεστημενο κατι τετοιο. με τοσους πακιστανους και αλβανους που εχουμε γεμισει!!!δεν ξαναπαω για μπανιο στην αθηνα γιατι νομιζω οτι ειμαι σ αλλη χωρα. . .δεν υπαρχει αυτο. . .τσπ... Αυτο το σχολιο ειναι χρησιμο για να σε βοηθησουμε να το βρεις?
Dimitris1948 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 ερώτηση κρίσεως -> που ήταν το iphone όταν σου το έκλεψαν?
xetasa Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δεν θέλω να το παίξω έξυπνος αλλά εγώ όταν πάω για μπάνιο κάνω το εξής απλό: δεν παίρνω ΠΟΤΕ μαζί μου το nokia 5800 αλλά ένα παλιό sony ericsson (κ700) που έχω (είναι 5ετίας και δουλεύει άψογα). Μάλιστα επειδή βαριέμαι να μπαζοβγάζω τις sim απο το ένα κινητό στο άλλο κάνω μια προώθηση κλήσεων απο το 5800 στο se και είμαι έτοιμος. Ετσι αν ο αλβανοπακιστανός διανοηθεί να μου το κλέψει θα έχει πάρει ένα κινητό σημερινής αξίας περίπου 10 Ευρώ και μια καρτοsim με υπολειπόμενο χρόνο ομιλίας 3 Ευρώ. Χαλάλι του! Υποσημείωση: ενός φίλου που του κλέψανε κινητό μέσα απο το μαγαζί του, μέχρι να το κόψει της επόμενη ημέρα (είχε συμβόλαιο) δεν είχε σταματήσει το κινητό να μιλάει με Πακιστάν, Ιράν κλπ. Ούτε ένα λεπτο δεν το είχανε κλείσει οι @@@@@@!!!!!!!!!
XronisR Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Mην παίρνεις το κινητό στην παραλία άσε την γκόμενα/φίλο σου να σε παίρνει τηλ..Εκεί πας για να χαλαρώσεις όχι να είσαι με ένα την στο χέρι..
mchrisober Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 ρε παιδια, το οτι καποιος δεν εχει να φαει δεν σημαινει οτι κλεβει οτι βρει... ελεος δηλ με καποιους που το παιζουν υπερανω.. οταν βρεθουν ομως στην θεση του θυματος και το παλικαρι που το εκλεψαν τον iphone δεν ηταν κανενας πλουσιος...να δω αντιδρασεις.. και κατι τελευταιο, οταν ολοι η παραλια εχει αλλοδαπους, ποιος λες να το εκλεψε, ο ενας-δυο ελληνες....παρε νομο πιθανοτητων και βγαλε ποσοστο...
alexzzz Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Πρόσφατα πάντως άκουσα μια ιστορία για κλεμμένο κινητό που βρέθηκε με το imei... δεν χάνεις να δοκιμάσεις
Dimitris1948 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Πρόσφατα πάντως άκουσα μια ιστορία για κλεμμένο κινητό που βρέθηκε με το imei... δεν χάνεις να δοκιμάσεις imei δεν είναι ο αριθμός που αχρηστεύει το κινητό?
iLiaC Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 δε μας είπες που το είχες και στο κλεψαν; πριν 30 χρόνια είχαμε έλληνες κλέφτες. σήμερα με την έλευση των αυγοπακιστανοαλβανορουμανογεωργιανό κτλ κτλ, έχουμε, όσες είχαμε, εις τη νιοστή πιθανότητες να μας κλέψουν. φιλε,στο τραμ ημουν...και μου το κλεψαν απ την τσεπη.ημουν καθιστος η τσεπη ανοιχτη το μαγιο φαρδυ και δεν καταλαβα τιποτα...ο αλβανοπακιστανος πηρε ενα i phone και 80euro ...και ειμαι σιγουρος για την προελευση του γιατι ο μονος ελληνας εκει μεσα ημουν εγω...και κατι αλλο ολα τα μερη ειναι επικυνδινα για κλοπες αλλα το χειροτερο το τραμ. . .εχουν κλεψει πολλους φιλουσ μου και τουσ κοροιδευα αλλα ηρθε και η σειρα μου. . .
alexzzz Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 imei δεν είναι ο αριθμός που αχρηστεύει το κινητό? nope... Προσοχή: Από 1.1.2008, μηνύματα γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε ελληνικούς χαρακτήρες στα μηνύματα σας.
iLiaC Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 μπορω να μαθω περισσοτερες πληροφοριες για το imei ??? πρωτη φορα το ακουω...
Dimitris1948 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 με το imei μπορείς και να εντόπισης το κινητό και να το αχρηστέψει, σωστά??
Moderators Gi0 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 με το imei μπορείς και να εντόπισης το κινητό και να το αχρηστέψει, σωστά?? Φανταζομαι οχι ετσι απλα.Θα πρεπει να αποδειξεις πως ειναι δικο σου το κιν με το συγκεκριμενο imei,πως εχει κλαπει και παει λεγοντας. Alex αν εχεις λεπτομερειες,ριξε ενα reply.
Mika Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 imei δεν είναι ο αριθμός που αχρηστεύει το κινητό? Ο αριθμος imei ειναι ενας αριθμος που προσδιοριζει την συσκευη μοναδικα σε παγκοσμιο επιπεδο. Οι εταιριες κινητης τηλεφωνιας βασει νομου εχουν τις λεγομενες γκρι και μαυρες λιστες οπου μπαινουν οι αριθμοι ΙΜΕΙ χαμενων και κλεμμενων κινητων, εφοσων δηλωθει η απωλεια απο τον νομιμο κατοχο. Οι λιστες αυτες δεν επιτρεπουν στην συγκεκριμενη συσκευη να λειτουργησει στο δικτυο καθιστωντας το κινητο αχρηστο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.