Gary Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2002 Εχω 2 μικρά παπαγαλάκια ... αλλα δυστιχώς εγινε ενα λάθος και οι γονείς τους πέταξαν far away. Και επειδή είναι μικρα ... μήπως ξέρει κανένας πως μπορώ να τα ταίσω ;; ευχαριστώ
ex_tep Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2002 me mpimpero ;pppp ektos an exeis kamia thilikia gata na ta thilasei..To idio kanei.Asteieuomai min me pereksigeis;p Giati den pas sto plisiestero pet shop??Autoi tha kseroun sigoura.
Gary Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2002 LOOOOOOOOOOOOL ... καλή ιδέα φιλέ σε ευχαριστώ ... απ'οτι κοιταξα μπορούν να φάνε μόνα τους αλλα νερό πως τους δίνω αμα καποιος έχει έστω την παραμικρή ιδεα plz να απαντήσει
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2002 Λοιπόν επειδή και εγώ έχω ένα παπαγαλάκι (Melopsitakous ή Μελοψιτάκος ο κυματοειδής) θα ήθελα να σε ρωτήσω αν όντως είναι και τα δικά σου τέτοια. Είναι όπως αυτό στην σελίδα http://www.birdbytes.com/names6.html ; Αν, ναι μπορώ να σε βοηθήσω αρκετά, μέχρι και πως να κάνεις εκπαίδευση ώστε να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι σου!!! Περιμένω απάντηση.....
pyro Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2002 ma xa0hkane skulakia, gatakia? oloi iguana kai papagalakia pernoune! hhahhaa
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2002 Φίλε pyro πρέπει να σου πω ότι ο παπαγάλος δένετε πιο πολύ με τον άνθρωπο από ότι ο σκύλος. Ανάλογα με την εκπαίδευση, μπορεί να γίνει πάρα πολύ κοινωνικός, σε σημείο να μιλάει-σφυράει σαν κουβέντα με όποιο άτομο ξέρει! Ακόμα και να στέλνει φιλάκια όταν βλέπει γνωστό πρόσωπο...
Gary Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2002 pyro> εχω ήδη ένα σκύλο πεκινουά και σου στέλνει χαιρετίσματα timiman> Ναι φίλε μου είναι ακριβώς τα ίδια. Εντάξει, τελικά μπορούν να φάνε και να πιούν, γενικά πιστευω είναι ΟK τώρα. Αλήθεια λές οτι μπορείς να με βοηθήσεις να τα εκπαιδευσω ;; Θα με ενδιέφερε ΠΑΑΑΡΑ πολυ και σε ευχαριστώ για την πρόταση. Φιλικά Gary
pyro Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2002 lol, plaka ekana, mou aresei h idea enos iguana kai se emena! pantos poly plaka auto me to sfurigma, ta fulakia de!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.