Προς το περιεχόμενο

πως ταιζω μικρά παπαγαλάκια;

Gary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω 2 μικρά παπαγαλάκια ... αλλα δυστιχώς εγινε ενα λάθος και οι γονείς τους πέταξαν far away. Και επειδή είναι μικρα ... μήπως ξέρει κανένας πως μπορώ να τα ταίσω ;;

ευχαριστώ

Δημοσ.

LOOOOOOOOOOOOL ... καλή ιδέα φιλέ σε ευχαριστώ ... απ'οτι κοιταξα μπορούν να φάνε μόνα τους αλλα νερό πως τους δίνω

αμα καποιος έχει έστω την παραμικρή ιδεα plz να απαντήσει

Δημοσ.

Λοιπόν επειδή και εγώ έχω ένα παπαγαλάκι (Melopsitakous ή Μελοψιτάκος ο κυματοειδής) θα ήθελα να σε ρωτήσω αν όντως είναι και τα δικά σου τέτοια. Είναι όπως αυτό στην σελίδα http://www.birdbytes.com/names6.html ;

Αν, ναι μπορώ να σε βοηθήσω αρκετά, μέχρι και πως να κάνεις εκπαίδευση ώστε να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι σου!!!

Περιμένω απάντηση.....

Δημοσ.

Φίλε pyro πρέπει να σου πω ότι ο παπαγάλος δένετε πιο πολύ με τον άνθρωπο από ότι ο σκύλος. Ανάλογα με την εκπαίδευση, μπορεί να γίνει πάρα πολύ κοινωνικός, σε σημείο να μιλάει-σφυράει σαν κουβέντα με όποιο άτομο ξέρει! Ακόμα και να στέλνει φιλάκια όταν βλέπει γνωστό πρόσωπο...

Δημοσ.

pyro> εχω ήδη ένα σκύλο πεκινουά και σου στέλνει χαιρετίσματα :P

timiman> Ναι φίλε μου είναι ακριβώς τα ίδια. Εντάξει, τελικά μπορούν να φάνε και να πιούν, γενικά πιστευω είναι ΟK τώρα. Αλήθεια λές οτι μπορείς να με βοηθήσεις να τα εκπαιδευσω ;; Θα με ενδιέφερε ΠΑΑΑΡΑ πολυ και σε ευχαριστώ για την πρόταση.

Φιλικά

Gary

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...