Προς το περιεχόμενο

καμενη μητρικη

titidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδες καλημερα εχω την παρακατω συνθεση την πηρα απο multirama , την πηρα φεβρουαριο τον απριλιο μου εκαψε την motherboard την αλαξα τωρα μου την ξαναεκαψε ειναι δυνατον σε 5 μηνες δυο φορες το ιδιο προβλημα;

overclock δεν εχω κανει εχω πολυπριζο ασφαλειας τι μπορε να φταιει; παιζει να φταιει το τροφοδοτικο;

δωστε μια εξηγηση έχω τρελαθει

Intel Core i7 920 2,66GHz 4,8GT/sec

Gigabyte GA-EX58-UD4P - motherboard - ATX - iX58

NVIDIA GeForce 9600GT

3 gb μνημη

Δημοσ.

To σίγουρο είναι ότι θα στο ξανααλλάξουνε. :-)Τώρα το τί έγινε και γιατί δεν μας λες κάτι?Είχε προηγηθεί κάτι ?Είναι σίγουρο ότι κάηκε η mobo έλεγξες το τροφοδοτικό σου?

Δημοσ.

φιλε δεν σου κρυβω κατι και τησ δυο φορεσ το pc ηταν εκτοσ πριζασ οταν το εβαζα για να το ανοιξω δεν λειτουργουσε

Δημοσ.

Ύστερα από κανονικό κλείσιμο?Τι να πω ισως 2 ελλατωματικές mobo.Κάποτε μου είχε τύχει δεν κάνω πλάκα αν θυμάμε καλά ήταν Gigabyte ή Msi.Πες μας και τι έγινε αν πήγες multirama και τι σου είπανε αυτοί

Δημοσ.

εγινε δυο φορεσ και τησ δυο ηταν εκτοσ πριζασ και το επαθε οταν τον ξαναεβαλα για να τον ανοιξω

στα multirama την πρωτη φορα τον εστειλαν αθηνα γαι να αντικαταστησουν την καρτα(ειμαι απο καβαλα)

τωρα τουσ ειπα να κοιταξουν και το τροφοδοτικο και με κοιτουσαν περιεργα

Δημοσ.

Αν ήταν κάρτα γραφικών θα ξεκινούσε ο υπολογιστής.Η δεν θα είχες καθόλου οθόνη ή θα έπερνες απο την κάρτα που έχει η mobo σου(αν έχει).Δεν ξέρω αν προκλήθηκε τπτ απο το βάλε βγάλε μπρίζα.Έβαλες την μπρίζ του υπολογιστή στο πολυπριζο ασφαλείας η την μπρίζα του πολύμπριζου στην μπρίζα του τοίχου?

Δημοσ.

την μπρίζα του πολύμπριζου στην μπρίζα του τοίχου αλλα με τον διακοπτη του κουτιου κλειστο και τον ανοιξα μετα

Δημοσ.

Μπορεί να υπάρχει πρόβλημα στο τροφοδοτικό μπορεί όμως και στο σπίτι κάποια πρίζα ή κάτι στην ηλεκτρική εγκατάσταση να μην δουλεύει σωστά. Στο δωμάτιό μου, δύο μητρικές έχουν καεί, μέχρι που έβαλα ups και ησύχασα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...