basilis5 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 να σου πω την εμπειρια μου με το 901 η οθονη (8.9) ειναι τελικα μικρη και κουραστικη αν κατσεις πανω απο ωρα πανω του να δουλεψεις ο δισκος (4gb ssd+8gb ssd) ο πρωτος για λειτουργικο και ας πουμε γρηγορος ειναι πραγματικα αργος, και εκνευριστικος καμια φορα καλυτερα να παρεις εναν δισκο της runcore οποτε εκει θα δεις το λαπτοπακι να πεταει για μενα, παρε τουλαχισον 8.9 οθονη,κι οχι 7
Nicktgr15 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Βασικα το 900 ειχε μεγαλυτερο ssd στα 16gb , αλλα ηταν πολυ πιο αργος απο τον ssd του 701 που ηταν στα 4 gb. Mεγαλωσαν την χωρητικοτητα, αλλα εβαλαν πιο φθηνο/αργο. http://jkkmobile.blogspot.com/2008/07/asus-eee-pc-ssd-read-and-write-tests.html Ενδεικτικα: [ATTACH]19133[/ATTACH] [ATTACH]19134[/ATTACH] και εδω ο πολυ πιο γρηγορος κ ποιοτικος 4gb ssd: [ATTACH]19135[/ATTACH] Απλα το δικο σου 900 που εχει 16gb ssd, ειχε σκαρτο-φθηνιαρικο ssd. O 4gb ssd ειναι πολυ πιο γρηγορος κ ιδανικος για netbook. Συγκεκριμενα το asus 701 μπουταρει σε 20 sec, ανοιγει πολυ πιο γρηγορα τον firefox κλπ. Ενα netbook με κανονικο σκληρο θελει γυρω στο 1,5 λεπτο για να μπουταρει, 2+πλασιο χρονο για να ανοιξει ο firefox κλπ. Ναι, την ξέρω την ιστορία με τον 16g ssd που είχε το 900. Μεγαλη πατάτα γι αυτο και το στειλα. Απλα δεν τους εμπιστεύομαι τους φθηνούς ssd μετα απο αυτό. Και τα acer με ssd απ οτι θυμαμαι ηταν πατατούλες. 2 wind που εχω τωρα με κανονικούς σκληρούς είναι κανόνια...
altea6 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Το έχω ακόμα και είναι αυτή ακριβώς η έκδοση ,με 4ssd, καμερούλα,κλπ. Εάν δεν έχεις πρόβλημα με τα μάτια, η μεγαλύτερη έλειψη είναι η χωρητικότητα του δίσκου. Εγώ νομίζω πως είναι πολύ τίμιο εργαλείο,γρήγορο και πραγματικά μικρό. Είναι όμως για "τρίτο" όπως έχει γίνει πια η αγορά των netbook. Το έχω ,με εξωτερικό σκληρό ,για music player και κατεβαστήρι, γιατι την θέση του στην τσάντα την πήρε το msi u100. Αν το θέλεις μόνο για internet εκτός σπιτιού ,και δεν θέλεις να δώσεις τα διπλά για ένα 10" τότε πάρτο.
kpartsi Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Σας ευχαριστώ πολύ όλους παιδιά. Ίσως τον αγοράσω μόνο για κατεβαστήρι. Οπότε θα πρέπει να του κοτσάρεις και εξωτερικό σκληρό γιατί κατεβαστήρι με 4GB σκληρό αδύνατο το βλέπω.....
vasilis_g Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Σας ευχαριστώ πολύ όλους παιδιά. Ίσως τον αγοράσω μόνο για κατεβαστήρι. Πετάς και ένα φορητό σκληρό πάνω και είσαι αρχηγός… μέρα νύχτα download :-D:-D:-D
Sebastienomnia Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δεν το αγόρασα τελικά παιδιά, έχω ήδη το Asus eee pc 1000h και σκέφτηκα ότι είναι λ@κ@μια@ να δώσω κι άλλα για ακόμη ένα φορητό. Αν το πήρε κάποιος συναγωνιστής ας πεί εντυπώσεις..
lagoudakis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 και πολυ καλα εκανες κατα την γνωμη μου,δεν νομιζω οτι εχει να σου προσφερει κατι απο την στιγμη που εχεις netbook
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.