Sebastienomnia Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Προσφορά ε-σοπ, 169€. Συμφέρει ρε παιδιά ή είναι πολύ μικρή η οθόνη? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908105
kpartsi Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Προσφορά ε-σοπ, 169€. Συμφέρει ρε παιδιά ή είναι πολύ μικρή η οθόνη? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908105 Πολύ μικρή η οθόνη και ο σκληρός. Το αγοράζεις μόνο αν θέλεις στα ταξίδια σου να έχεις τα e-mails σου... Για τίποτα άλλο!!!!!
haHa Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Αν δεν σε ενοχλει η μικρη οθονη-αναλυση , χτυπα τον! Αυτο ειναι το κυριοτερο μειονεκτημα του. (800x480 αναλυση) Με τον ssd σκληρο που εχει, μπουταρει σε 20 μολις sec, ενω αλλα netbook με κανονικους σκληρους(που ειναι μεγαλυτερης χωρητικοτητα) κανουν 1,5 λεπτο κ γενικοτερα φαινονται πολυ πιο αργα... Ο ssd δινει φτερα στα netbooks.
vasilis_g Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Αν δεν σε ενοχλει η μικρη οθονη-αναλυση , χτυπα τον!Αυτο ειναι το κυριοτερο μειονεκτημα του. (800x480 αναλυση) Με τον ssd σκληρο που εχει, μπουταρει σε 20 μολις sec, ενω αλλα netbook με κανονικους σκληρους(που ειναι μεγαλυτερης χωρητικοτητα) κανουν 1,5 λεπτο κ γενικοτερα φαινονται πολυ πιο αργα... Ο ssd δινει φτερα στα netbooks. στο ιντερνετ πωσ τα παει...? σερνεται.?
xristakits Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 ο σκληρος και η μνημη μπορουν να αλλαχθουν? γνωριζει κανεις?
Nicktgr15 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Εγω είχα το 900 και δεν την πάλευε με τον 16g ssd ο οποιος ειναι ο αργός της υπόθεσης βεβαια. Αλλα και το 701 δεν νομιζω να ειναι σημαντικά καλύτερο. Αστο το 701...εχει και μικρη οθονη και μαπα επεξεργαστη και μαπα σκληρο. Βρες κατι μεταχειρισμενο με atom και κανονικο σκληρο δισκο και θα εισαι μια χαρα. Οσα εχω δοκιμάσει με atom είναι πολυ ευχάριστα στην χρήση μηχανήματα.... Ο ssd εχει δρόμο ακομα....
haHa Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 στο ιντερνετ πωσ τα παει...? σερνεται.? Το "ιντερνετ" δεν ειναι κατι το ιδιαιτερα απαιτητικο. Παντως γενικοτερα δινει την εντυπωση πιο σβελτου μηχανηματος λογω ssd σε σχεση με τα υπολοιπα netbook με κανονικο σκληρο. Αλλα η οθονη του εχει μικρη αναλυση, οποτε δεν βολευει τοσο σε browsing οσο τα μεγαλυτερα netbook.
Nicktgr15 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 ο σκληρος και η μνημη μπορουν να αλλαχθουν? γνωριζει κανεις? Στο 701 ο σκληρός είναι νομιζω στανταρτ κολλημένος(soldered) ενω η μνήμη είναι αλλοτε κολλημένη κ άλλοτε οχι. Οπότε δύσκολο να αλλάξουν.
haHa Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Εγω είχα το 900 και δεν την πάλευε με τον 16g ssd ο οποιος ειναι ο αργός της υπόθεσης βεβαια. Ο ssd εχει δρόμο ακομα.... Βασικα το 900 ειχε μεγαλυτερο ssd στα 16gb , αλλα ηταν πολυ πιο αργος απο τον ssd του 701 που ηταν στα 4 gb. Mεγαλωσαν την χωρητικοτητα, αλλα εβαλαν πιο φθηνο/αργο. http://jkkmobile.blogspot.com/2008/07/asus-eee-pc-ssd-read-and-write-tests.html Ενδεικτικα: .jpg] και εδω ο πολυ πιο γρηγορος κ ποιοτικος 4gb ssd: .jpg] Απλα το δικο σου 900 που εχει 16gb ssd, ειχε σκαρτο-φθηνιαρικο ssd. O 4gb ssd ειναι πολυ πιο γρηγορος κ ιδανικος για netbook. Συγκεκριμενα το asus 701 μπουταρει σε 20 sec, ανοιγει πολυ πιο γρηγορα τον firefox κλπ. Ενα netbook με κανονικο σκληρο θελει γυρω στο 1,5 λεπτο για να μπουταρει, 2+πλασιο χρονο για να ανοιξει ο firefox κλπ.
lagoudakis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 ειναι πολυ μικρη η οθονη,ειδικα για σερφαρισμα οποιος αντεξει πανω απο 10' ειναι ηρωαςεδω με την 10αρα και στην μια ωρα βλεπεις "πουλακια" γνωμη μου ειναι βαλε κατι ακομα και πηγαινε για μεταχειρισμενο με ατομ και 10αρα
vasilis_g Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Το "ιντερνετ" δεν ειναι κατι το ιδιαιτερα απαιτητικο.Παντως γενικοτερα δινει την εντυπωση πιο σβελτου μηχανηματος λογω ssd σε σχεση με τα υπολοιπα netbook με κανονικο σκληρο. Αλλα η οθονη του εχει μικρη αναλυση, οποτε δεν βολευει τοσο σε browsing οσο τα μεγαλυτερα netbook. Σκέπτομαι να αγοράσω netbook και είμαι ανάμεσα σε 2 αν γνωρίζεις μπες και πόσταρε εδω thanks....
Sebastienomnia Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Σας ευχαριστώ πολύ όλους παιδιά. Ίσως τον αγοράσω μόνο για κατεβαστήρι.
haHa Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Σκέπτομαι να αγοράσω netbook και είμαι ανάμεσα σε 2 αν γνωρίζεις μπες και πόσταρε εδω thanks.... Δεν τα εχω χρησιμοποιησει αυτα... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:08 ---------- Σας ευχαριστώ πολύ όλους παιδιά. Ίσως τον αγοράσω μόνο για κατεβαστήρι. Θα πρεπει να κατεβαζει-γραφει σε καποιον δικτυακο-εξωτερικο σκληρο.
lagoudakis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Πολύ μικρή η οθόνη και ο σκληρός. Το αγοράζεις μόνο αν θέλεις στα ταξίδια σου να έχεις τα e-mails σου... Για τίποτα άλλο!!!!! ακριβως τιποτα αλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.