Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

την ιδια απορια εχω κι εγω. μπορει να μην μενω πατησια η ακαδημιας, αλλα εχω την ιδια απορια τι ΣΚΑΤΑ λενε κατι χαζογκομενες τοοοοσες ωρες στα κινητα.

απο την αλλη εχω μια φιλη που ειναι ικανη να ειμαστε μαζι για καφε οι 2 μας και να παρει τηλ και να μιλησει 10 λεπτα. εκεινη τη στιγμη ειναι που θες να φας τα μουστακια σου

Δημοσ.

Χρήσιμα και αποφέρει πολλά κέρδη, απο εκει και περα καθήστε να μπει ο φόρος στα καρτοκινητα και να δειτε για ποτε θα πεσει η χρηση τους...εκει θα πεσει μαυρο δακρυ...

Δημοσ.
Χρήσιμα και αποφέρει πολλά κέρδη, απο εκει και περα καθήστε να μπει ο φόρος στα καρτοκινητα και να δειτε για ποτε θα πεσει η χρηση τους...εκει θα πεσει μαυρο δακρυ...

:devil::devil::devil:

Δημοσ.
Κάτι γκόμενες μέσα στο λεωφορείο που ξεκινάνε να μιλούν στο κινητό από τα Πατήσια μέχρι την Ακαδημίας, μπορείτε να μου πείτε τι συνδέσεις έχουν???

Μάλλον κάνα τύπου What's Up καρτοπρόγραμμα θα χουν και θα θέλουν να φάνε τις μονάδες τους... :-D

Δημοσ.

Όπως είναι διαμορφωμένη η αγορά, η (συντριπτική) πλειοψηφία των χρηστών καρτοκινητής χωρίζεται σε 2 ομάδες: τους μεγαλύτερους σε ηλικία χρήστες, που απλά έχουν καρτοκινητό γιατί δεν το χρησιμοποιούν σχεδόν καθόλου (=ασύμφορη σύνδεση) και την/τον κάθε ανασφαλή γκόμενα/γκόμενο ο οποίος θεωρεί ότι αν δε μιλάει με την σχέση του από απόσταση στην Γουατεμάλα όλη μέρα θα κινδυνέψει να φάει κέρατο!

Ειδικά η β' κατηγορία, είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από το κόλπο της καρτοκινητής. Πολλοί από δω μέσα (συμπεριλαμβανομένου και μένα) έχουν ζήσει κάποια ηλίθια στιγμή στο κίνητο, όπου έχουν εξαντληθεί όλα τα πιθανά θέματα κουβέντας (από το τι έφαγε ο μικρός γατούλης το πρωί μέχρι το γιατί το κεήκ φουσκώνει καλύτερα με φρέσκια μαγιά και από που κλάνει η γοργόνα) και απλά δεν μιλάνε οι συνομιλητές περιμένοντας να φορτίσει αρκετά ο εγκέφαλος για να πεί την επόμενη μ@λ@κί@.....

Και οι 2 αυτές κατηγορίες χρηστών, δεν θα επηρεαστούν τόσο, γιατί ναι μεν η πρώτη δεν πολυβάζει κάρτα έτσι κι αλλιώς, ενώ η δεύτερη είναι πλέον τόσο εξαρτημένη από το κινητό που δεν πρόκειται να μειώσει την χρήση για 6-7 ψωροευρώ.....

Edit: τώρα που καλοδιάβασα το άρθρο είδα αυτό:

Μια άλλη εξέλιξη που εκτιμάται ότι θα πλήξει αρνητικά τον κλάδο σχετίζεται με την περιβόητη ονομαστικοποίηση των καρτοκινητών, γεγονός που αναμένεται και να μειώσει τη χρήση τους αλλά και να επιφέρει ένα επιπλέον κόστος στις εταιρείες για την υλοποίησή του.

Αναρωτιέμαι το επιπλέον κόστος για την υλοποίηση του μέτρου θα το πληρώσουμε εφάπαξ ή θα είναι το πρώτο σκαλοπάτι για να ανέβει η τιμή βάσης των υπηρεσιών αυτών (το ανάλογο της τιμής της βενζίνης....)

Δημοσ.
Δεν μπορώ να καταλάβω όταν βγάζουν τέτοιες ανακοινώσεις σε ποιούς νομίζουν ότι απευθύνονται. Μας λένε για κρίση και αναφέρουν αυτό εδώ

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θα πρέπει κάθε χρόνο να υπάρχει αύξηση στις συνδέσεις? και ακόμα να το θεωρούν σαν στόχο που αν δεν τον πετύχουν να μιλάνε για οικονομική καταστροφή.

Το ύποπτο είναι ότι ποτέ στις ανακοινώσεις δεν μιλάνε για την καθαρά φετινή κερδοφορία τους που σίγουρα όλοι τους έχουν κερδοφορία. Αυτό φυσικά το περνάνε στα ψιλά γράμματα...

Όταν στην εταιρία που εργάζομαι είπαν πως έχουν ήδη πτώση 10%, σε μερικούς μεταφράζεται πτώση στο μίσο..! Κι όταν ρώτησα πως γίνεται αυτό, είπαν.. "έτσι είναι τα νούμερα"! Βγάλτε άκρη... Τώρα, εάν πάει αρκετά πάνω το πάγιο, δύσκολα με βλέπω να κρατάω τη σύνδεση. Και εφ' όσον θέλουν και ονομαστικά τα καρτοκινητά... Με βλέπω.. απελευθερομένο!!!

Δημοσ.

Εγώ πάντως έκοψα το συμβόλαιο και το έκανα καρτοκινητό. Δε μίλαγα που δε μίλαγα, 25 ευρώ το μήνα ήταν σεβαστό ποσό.

Η αύξηση της (απαράδεκτης ήδη) φορολογίας με ταρακούνησε και τους πήρα τηλέφωνο για διακοπή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...