harrysvr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Θέλω να πάρω μια ip camera(mobotix) απο US, και ο πωλητής μου λέει οτι είναι NTSC, τι σημαίνει αυτό; οτι δε θα παίξει εδώ; Βασικά τη θέλω για να δίνω εικόνα σε ένα website, ή μπορεί αργότερα σαν security με εγγραφή σε dvr, γνωρίζει κάποιος αν θα υπάρξει πρόβλημα μιας που είναι NTSC;
Ledis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Η συγκεκριμένες κάμερες που αναφέρεις (Mobotix) είναι Megapixel IP κάμερες χωρίς αναλογική έξοδό. Άρα δεν ειναί ούτε NTSC ούτε PAL. Πρόβλημα θα είχες αν η κάμερα σου είχε αναλογική έξοδο Video (Καμία Megapixel IP κάμερα δεν έχει αναλογική έξοδο) και ήθελες να την συνδέσεις σε αναλογικό DVR ή Τηλεώραση.
harrysvr Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Thanks, alλά μόνο απο το cat5 της κάμερας παίρνεις εικόνα, δεν έχουν άλλη έξοδο οι mobo?
Oasisdesign_And Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Thanks, alλά μόνο απο το cat5 της κάμερας παίρνεις εικόνα, δεν έχουν άλλη έξοδο οι mobo? όμως... θα μπορούσες να πάρεις και μία καλή - αναλογική - υπέρυθρη καμερούλα και να τη δώσεις σε dvr να καταγράφει ή να την κάνει δικτυακή, ανάλογα. Νομίζω ότι κάποια dvr δίνουν και embed link. Αυτό, το λέω, γιατί είναι ολίγον τι ακριβές η mobotix :mrgreen:
Ledis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Thanks, alλά μόνο απο το cat5 της κάμερας παίρνεις εικόνα, δεν έχουν άλλη έξοδο οι mobo? Δυστιχός όχι. Η περισότερές (αν όχι όλες) Megapixel κάμερες δέν διαθέτουν έξοδο TV OUT. Η εμφάνιση της εικόνας πραγματοποιήται μόνο σε PC (IE, NVR software) ή σε αυτόνομη συσκευή NVR (πάντα σε οθόνη VGA). όμως... θα μπορούσες να πάρεις και μία καλή - αναλογική - υπέρυθρη καμερούλα και να τη δώσεις σε dvr να καταγράφει ή να την κάνει δικτυακή, ανάλογα. Νομίζω ότι κάποια dvr δίνουν και embed link. Αυτό, το λέω, γιατί είναι ολίγον τι ακριβές η mobotix :mrgreen: Είναι πιο έυκολη και οικονομική λύση, αλλα σε καμία περιπτοσή δεν συγκρίνεται το αποτέλεσμα της αναλογικής κάμερασ με μία Megapixel IP.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.