Προς το περιεχόμενο

Divx NAI xVid OXI σε τηλεόραση LCD Hyundai HD19872UPV

panian3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδες και καλη εβδομαδα,

την προσοχη σας σε τετοιες περιπτωσεις. Παιζει τα Divx αλλα οχι τα Xvid.

Support για αυτα δεν θα βρειτε ποτεεεεεεε.... εχω ψαξει πολλες ωρες να βρω ειτε απο ξενο site ειτε απο το site του ελληνα αντιπροσωπου (χαχαχαχαχαχα ελληνικες αντιπροσωπειες χαχαχαχαχαχαχαχα) αλλα δεν βρηκα οχι το firmware αλλα ουτε καν το μοντελο! Στην αντιπροσωπεια Αμοιρίδης - Σαββίδης Α.Ε (funai, hyundai, etc) δεν ηξεραν καν οτι το μοντελο παιζει και Divx και φυσικα γιατι δεν παιζει τα Xvid.... Αχ και παλι αχ ελληνικες αντιπροσωπειες!!!!

Ενω εχω δοκιμασει και το AVI FOURCC δυστυχως με ολες τις εναλλαγες το μονο αποτελεσμα που ειχα ηταν UNSUPPORTED FORMAT...

Αν λοιπον δεν κανω recode δυστυχως τα Xvid δεν τα παιζει. Τα παιζει δηλαδη αλλα ειναι ενα τσακ πιο γρηγορα στην ταχυτητα και δεν εχει ηχο.

Να ρωτησω λοιπον και εγω κατι? Πιο προγραμμα προτεινετε για recoding? Ενα προγραμμα γρηγορο και ευχρηστο? Ειχα το Xilisoft και μπορω να πω οτι ειναι μια χαρα αλλα αναρωτιεμαι αν υπαρχει καποιο που να μην χρειαζεται 2 ωρες την ταινια...

Αυτα προς γνωση και συμμορφωση (μου και σας) για να διαλεγουμε προιοντα Branded και δοκιμασμενα!

Καλημερα σας,

Πανος

ΥΓ: τουτο εδω ειναι το καμαρι μου http://www.apothema.gr/Product/5-1-63-62477/Hyundai/HD19872UPV.html

Δημοσ.
Καλημερα παιδες και καλη εβδομαδα,

την προσοχη σας σε τετοιες περιπτωσεις. Παιζει τα Divx αλλα οχι τα Xvid.

Support για αυτα δεν θα βρειτε ποτεεεεεεε.... εχω ψαξει πολλες ωρες να βρω ειτε απο ξενο site ειτε απο το site του ελληνα αντιπροσωπου (χαχαχαχαχαχα ελληνικες αντιπροσωπειες χαχαχαχαχαχαχαχα) αλλα δεν βρηκα οχι το firmware αλλα ουτε καν το μοντελο! Στην αντιπροσωπεια Αμοιρίδης - Σαββίδης Α.Ε (funai, hyundai, etc) δεν ηξεραν καν οτι το μοντελο παιζει και Divx και φυσικα γιατι δεν παιζει τα Xvid.... Αχ και παλι αχ ελληνικες αντιπροσωπειες!!!!

Ενω εχω δοκιμασει και το AVI FOURCC δυστυχως με ολες τις εναλλαγες το μονο αποτελεσμα που ειχα ηταν UNSUPPORTED FORMAT...

Αν λοιπον δεν κανω recode δυστυχως τα Xvid δεν τα παιζει. Τα παιζει δηλαδη αλλα ειναι ενα τσακ πιο γρηγορα στην ταχυτητα και δεν εχει ηχο.

Να ρωτησω λοιπον και εγω κατι? Πιο προγραμμα προτεινετε για recoding? Ενα προγραμμα γρηγορο και ευχρηστο? Ειχα το Xilisoft και μπορω να πω οτι ειναι μια χαρα αλλα αναρωτιεμαι αν υπαρχει καποιο που να μην χρειαζεται 2 ωρες την ταινια...

Αυτα προς γνωση και συμμορφωση (μου και σας) για να διαλεγουμε προιοντα Branded και δοκιμασμενα!

Καλημερα σας,

Πανος

ΥΓ: τουτο εδω ειναι το καμαρι μου http://www.apothema.gr/Product/5-1-63-62477/Hyundai/HD19872UPV.html

Αν και δεν καταλαβα πολλα πραγματα ετσι οπως τα γραφεις.Δεν μας ειπες σε τι dvd player δεν παιζει xvid

Δημοσ.
Φιλε μου δεν ειναι DVD... ειναι τηλεοραση που περνει USB και παιζει mpeg4 αρχεια!

Παλι καλα που παιζει και αρχεια video.Γιατι οταν ειχα παει σε καταστημα και ειχα δοκιμασει USB stick σε τηλεορασεις (Philips,Samsung,LG) δεν το διαβαζε καν.Γιατι να παιδευτεις τοσο για μετατροπες και δεν παιρνεις ενα dvd player να κανεις την δουλεια σου.Εξαλλου οι τιμες ειναι αρκετα χαμηλες.

Δημοσ.

Θα σου πω γιατι... ειναι τηλεοραση δωματιου και την εχω 'κολλησει' στον τοιχο αρα ουτε επιπλακι ουτε τιποτα οποτε δεν ειμαι για να ειμαι ο πρωτος στον κοσμο που θα 'κολλησει' dvd player σε τοιχο!!! ;0)

Δημοσ.
οποτε δεν ειμαι για να ειμαι ο πρωτος στον κοσμο που θα 'κολλησει' dvd player σε τοιχο!!! ;0)

:lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Αν και έχω πολύυυυυ καιρό να ασχοληθώ με transcoding, νομίζω πως μπορείς να κάνεις δουλειά με το Virtualdub. Απλά θα πρέπει να διαλέξεις Direct stream copy στο Video. Λογικά δε θα έχεις πρόβλημα γιατί τα 2 format χρησιμοποιούν ίδια κωδικοποίηση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...