Προς το περιεχόμενο

Man vs Wild

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο τύπος είναι θεός. Έχω δει όλα τα επεισόδια και έχω όλες τις σεζόν μέχρι τώρα

Ένα πράμα όμως δε μου κάθεται καλά. Ρε παίδες όλα τα σκατά που τρώει τα τρώει για να επιβιώσει ή για την θεαματικότητα πάνω από όλα; Είναι ανάγκη δηλαδή να φάει σκατά και σαρανταποδαρούσες για επιβιώσει; Με γρασίδι, φύλλά ή τίποτα άλλο λιγότερο extreme δε θα μπορούσε να τη βολέψει;

Δημοσ.

Όχι βρε συ, τι να επιβιωσει. Αφου το λεει καθε φορα και στην αρχη σε ενα μηνυμα οτι του δινουν βοηθεια οταν χρειαζεται και τον παρακολουθουν

Περισσοτερο τα τρωει για τη θεαματικοτητα αλλα και για να δειξει στον κοσμο τι τρωγεται, τι οχι, και τι μπορει να αντεξει ο ανθρωπος να φαει αν χρειαστει

Προφανως θα μπορουσε να φαει κανενα χορτο αντι να τρωει μεσα σε 5' εντοσθια ζωντανης αρκουδας με τη δικαιολογια "θελω πρωτεινες και λιπος για να ζεσταθω" αλλα αυτο το σκεφτεται κανεις και μονος του

Δημοσ.

Ναι λέω μήπως θα ήταν καλύτερα να δείξει και πιο normal πράματα που θα μπορούσαν ίσως να φαγωθούν όπως χόρτα, φύλλα, ρίζες. Τώρα η κατσαρίδα που είναι ικανός να φάει αυτός ίσως να τρώγεται αλλά πέρα του ότι οι περισσότεροι δε θα τη βάλουν στο στόμα τους που να είναι έτοιμοι να πεθάνουν απο πείνα δεν είναι αρκετή για πάνω από 5 βήματα πορεία. Εντάξει το φίδι είναι μια χαρά, και εγώ θα το έτρωγα(ψητό)..

Respect πάντως

Δημοσ.

Ο τυπος ειναι θεος ... Εχω αγορασει και κατι ρουχα του ... τα επεισοδια ολα τα εχω δει ... δεν υπαρχει ...μεχρι και αυτογραφο μου εστειλε που του ειχα στειλει ενα mail

Δημοσ.

τελικά υπάρχει μεταγλωττισμένο (χλωμό) η με υπότιτλους? δεν ζητάω παράνομα links κλπ απλά ρωτάω.

και εγω ρε παιδια θελω subs υπαρχουν πουθενα??

Υπότιτλους ξεχωριστούς δεν έχει πάρει κάπου το μάτι μου, αλλά σε πολλούς ελληνικούς tracker κυκλοφορούν ripαρισμένα τα επεισόδια από το ελληνικό discovery με καμένους πάνω τους υπότιτλους.

Ο τυπος ειναι θεος ... Εχω αγορασει και κατι ρουχα του ... τα επεισοδια ολα τα εχω δει ... δεν υπαρχει ...μεχρι και αυτογραφο μου εστειλε που του ειχα στειλει ενα mail

Σοβαρά σου έστειλε αυτόγραφο; Αγόρασες κάτι και του είπες να στο υπογράψει;

Κατά τα άλλα τρομερή η σειρά. Ο λόγος που τρώει όλα αυτά τα ζωύφια, όπως λέει και ο ίδιος, δεν είναι επειδή δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτά αλλά για να σε βάλει στη λογική της επιβίωσης (κάνε ότι χρειαστεί για να ζήσεις).

Δόξα και τιμή στον άρχοντα!!!

Δημοσ.

memes_bear_grylls_knife_Meme_base_12-s313x293-155524.jpg

Πάντως, αυτό είναι και κάπως σωστό... :

bear-grylls-meme-generator-construct-fire-eat-lizard-raw-242e2d-225x250.jpg

Υποθετω οτι αν εχεις φωτια το raw ειναι λιγο παπαρια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...