nikos21aek Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Με έχουν μπριζώσει άγρια να την ξεκινήσω και την έβαλα για κατέβασμα. Πρέπει να είναι τέρμα ενδιαφέρουσα και τέρμα γέλιο(με αυτά που κάνει ο τύπος) η σειρά. Είναι δυνατόν να στίβει την κουρ@ντ@ του ελέφαντα για να ξεδιψάσει; Καμμία γνώμη;Την βλέπει κανείς;
Nodoordonotthereisnotry Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Κάτι σκηνές μόνο! Αφήστε με να πεθάνω στο Wild. Εδώ τα φασολάκια δε μπορώ να φάω...
ANHLIKOS Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Την εβλεπα απο το discovery. Αρκετα ενδιαφερουσα σειρα, η οποια ωρες ωρες με αφηνε με ανοιχτο το στομα. "Κοιτα να δεις τι εκανε ο πουστης, ουτε που θα μου περνουσε απο το μυαλο". Ενω αλλες φορες ψοφαγα στα γελια με καποιες καταστασεις σαν και αυτες που περιεγραψε ο nikos21aek
eu@ Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 ειναι τρελος ο τυπος...τον ειδα σε ενα επισοδειο που εκοψε με το στομα του το κεφαλι ενος φιδιου και το εφαγε...μπλιαχ
Iron_man21 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 είναι απεχτος.γ*μάτος.εχω δει παρα πολλά επεισόδια.είναι πολύ ενδιαφέρον .το θέμα της επιβίωσης το έχει καλύψει και με το παραπάνω μάλιστα.ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ!!!!!!
nickarmy Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 οσο υπάρχει ρευμα πιστευω πως θα επιβιωσω αν κοπη τι γινεται αυτο ειναι το θεμα όταν ειχα δει και εγω ενα επεισοδειο καταλαβα τι περνουσαν οι τοτες προγονοι
nicoc89 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 έχει βγει μεταγλωττισμένο η μόνο με υπότιτλους?
DKNI Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 "Μπερ" Γκριλς μικρη θεοτητα. Ξυπναγα το χειμωνα πριν παω δουλεια, γυρω στις 7:30-8 και το εβλεπα στο Discovery Ειναι απιστευτη η επιδειξη του τι αντεχει να κανει ο ανθρωπος και απλα δεν εχει συνηθισει να το κανει Μια φορα μονο ξερασε, οταν εφαγε το ωμο παπαρι μιας καμηλας
nicoc89 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 τελικά υπάρχει μεταγλωττισμένο (χλωμό) η με υπότιτλους? δεν ζητάω παράνομα links κλπ απλά ρωτάω.
timoboll Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 τελικά υπάρχει μεταγλωττισμένο (χλωμό) η με υπότιτλους? δεν ζητάω παράνομα links κλπ απλά ρωτάω. και εγω ρε παιδια θελω subs υπαρχουν πουθενα??
ThanosA Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Η αγαπημενη μου σειρα απο discovery...Ο Bear Grylls ειναι απιστευτος...Πρεπει να την δεις 100% ειδικα αν σου αρεσει η φυση..!
nicoc89 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Στο σκάι έχει web tv όπως ο ΑΝΤ1 που μπορείς να δεις επεισόδια ?
KilliK Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Ο Bear Grylls παντως πρεπει να ειναι τιγκα στα αντιβιοτικα και στους εμβολιασμους για να μην εχει κολησει καμια θανατηφορα αρρωστια μεχρι τωρα.. εντωμεταξυ κατι μου λεει οτι θα την παθει οπως την επαθε και ο Steve 'The Crocodile Hunter' Irwin,και θα πεθανει με ενα τελειως ειρωνικο και αστειο τροπο. ισως φαει καμια κρητικη ελια και του κατσει στον λαιμο και πνιγει.
eu@ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 σε οσα επισόδεια εχω δει παει και ξερναει με αυτες τις βλακείες που τρώει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.