Προς το περιεχόμενο

Man vs Wild

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με έχουν μπριζώσει άγρια να την ξεκινήσω και την έβαλα για κατέβασμα.

Πρέπει να είναι τέρμα ενδιαφέρουσα και τέρμα γέλιο(με αυτά που κάνει ο τύπος) η σειρά.

Είναι δυνατόν να στίβει την κουρ@ντ@ του ελέφαντα για να ξεδιψάσει;:lol:

Καμμία γνώμη;Την βλέπει κανείς;

Δημοσ.

Την εβλεπα απο το discovery. Αρκετα ενδιαφερουσα σειρα, η οποια ωρες ωρες με αφηνε με ανοιχτο το στομα. "Κοιτα να δεις τι εκανε ο πουστης, ουτε που θα μου περνουσε απο το μυαλο". Ενω αλλες φορες ψοφαγα στα γελια με καποιες καταστασεις σαν και αυτες που περιεγραψε ο nikos21aek

Δημοσ.

ειναι τρελος ο τυπος...τον ειδα σε ενα επισοδειο που εκοψε με το στομα του το κεφαλι ενος φιδιου και το εφαγε...μπλιαχ

Δημοσ.

είναι απεχτος.γ*μάτος.εχω δει παρα πολλά επεισόδια.είναι πολύ ενδιαφέρον .το θέμα της επιβίωσης το έχει καλύψει και με το παραπάνω μάλιστα.ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ!!!!!!

Δημοσ.

οσο υπάρχει ρευμα πιστευω πως θα επιβιωσω αν κοπη τι γινεται αυτο ειναι το θεμα

όταν ειχα δει και εγω ενα επεισοδειο καταλαβα τι περνουσαν οι τοτες προγονοι

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

"Μπερ" Γκριλς μικρη θεοτητα.

Ξυπναγα το χειμωνα πριν παω δουλεια, γυρω στις 7:30-8 και το εβλεπα στο Discovery

Ειναι απιστευτη η επιδειξη του τι αντεχει να κανει ο ανθρωπος και απλα δεν εχει συνηθισει να το κανει

Μια φορα μονο ξερασε, οταν εφαγε το ωμο παπαρι μιας καμηλας

Δημοσ.

τελικά υπάρχει μεταγλωττισμένο (χλωμό) η με υπότιτλους? δεν ζητάω παράνομα links κλπ απλά ρωτάω.

Δημοσ.

τελικά υπάρχει μεταγλωττισμένο (χλωμό) η με υπότιτλους? δεν ζητάω παράνομα links κλπ απλά ρωτάω.

και εγω ρε παιδια θελω subs υπαρχουν πουθενα??

Δημοσ.

Η αγαπημενη μου σειρα απο discovery...Ο Bear Grylls ειναι απιστευτος...Πρεπει να την δεις 100% ειδικα αν σου αρεσει η φυση..!

Δημοσ.

Ο Bear Grylls παντως πρεπει να ειναι τιγκα στα αντιβιοτικα και στους εμβολιασμους για να μην εχει κολησει καμια θανατηφορα αρρωστια μεχρι τωρα..

εντωμεταξυ κατι μου λεει οτι θα την παθει οπως την επαθε και ο Steve 'The Crocodile Hunter' Irwin,και θα πεθανει με ενα τελειως ειρωνικο και αστειο τροπο.

ισως φαει καμια κρητικη ελια και του κατσει στον λαιμο και πνιγει. :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...