ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 σε μερικους μηνες ληγει η συμβαση εργασιας που εχω και για 12 μηνες θα εχω δικαιωμα σε ενα επιδομα ανεργιας απο τον ΟΑΕΔ. στη διαρκεια του ιδιου ετους υπαρχει η πιθανοτητα να βρισκομαι στο εξωτερικο για ενα μαστερ. λετε να μην εχω δικαιωμα στο επιδομα σαν μεταπτυχιακη φοιτητρια? λετε να υπαρχει περιπτωση να εξουσιοδοτησω καποιον δικο μου να παιρνει το επιδομα για να μην ερχομαι απ το εξωτερικο καθε διμηνο?
Timour21 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Αυτό που γνωρίζω σίγουρα είναι οτι δεν μπορείς να εξουσιοδοτήσεις άλλον να πέρνει το επίδομα για σένα. Ξέρω επίσης οτι μπορείς να κανονίσεις με τον ΟΑΕΔ να εισπράτεις (εσύ - όχι άλλος) το επίδομα απο την Αγγλία για τον χρόνο που το δικαιούσαι. Για το αν προβλέπεται να πέρνεις επίδομα ενώ ταυτόχρονα κάνεις μεταπτυχιακό δεν το ξέρω, αλλά δεν βρίσκω και λόγο να τους το πεις.
DrLo Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Για ποιό λόγο να μη το δικαιούσε άραγε ? Τι σχέση έχει το αν είσαι άνεργη ή όχι με το αν είσαι φοιτήτρια ? Όπως δεν επηρεάζει τα δικαιώματά/υποχρεώσεις σου ως εργαζόμενη δεν θα πρέπει να επηρεάζει και αυτά ως άνεργη. Με την ίδια λογική θα έπρεπε να κόβουν χρήματα από τον μισθό των εργαζόμενων-φοιτητών. ΥΓ : βάζω έναν αστερίσκο/επιφύλαξη γιατί στην Ελλάδα όλα γινονται ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:52 ---------- Αυτό για την εξουσιοδότηση ξέρω και εγώ ότι δεν γίνεται, τουλάχιστον δεν γινοταν μέχρι πριν μερικά χρόνια
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Αυτό που γνωρίζω σίγουρα είναι οτι δεν μπορείς να εξουσιοδοτήσεις άλλον να πέρνει το επίδομα για σένα. Ξέρω επίσης οτι μπορείς να κανονίσεις με τον ΟΑΕΔ να εισπράτεις (εσύ - όχι άλλος) το επίδομα απο την Αγγλία για τον χρόνο που το δικαιούσαι. Για το αν προβλέπεται να πέρνεις επίδομα ενώ ταυτόχρονα κάνεις μεταπτυχιακό δεν το ξέρω, αλλά δεν βρίσκω και λόγο να τους το πεις. wow! το γνωριζεις στα σιγουρα αυτο για αγγλια? αν και προσωπικα ενδιαφερομαι για αλλη χωρα, ειναι μια αρχη
noasgr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 "Ξεθάβω" λίγο το θέμα.. Τελικά Φραντσέσκα (ή όποιος άλλος ξέρει) έβγαλες κάποια άκρη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.