Προς το περιεχόμενο

Psp---hack--τα φοντα σας

mchrisober

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια ο αδερφος μου εχεο το psp 1000 και θα ηθελα να ρωτησω εαν γινετε να παιζει παιχνιδια οχι αυθεντικα? Εχω ακουσει οτι δεν χρειαζεται να πειραξεις ουτε καν την μπαταρια, ισχυει?

Απλα κυκλοφορουν πολλοι οδηγοι και θα ηθελα μια βοηθεια.

και κατι τελευταιο, εχει 5.20 εαν δεν κανω λαθως firmwire, τι πρεπει να κανω για να το παω πισω στο 5.03

?

Δημοσ.
Psp---hack--τα φοντα σας

φαντάζομαι θέλεις να πεις τα φώτα σας και όχι τα φόντα σας

παιδια ο αδερφος μου εχεο το psp 1000 και θα ηθελα να ρωτησω εαν γινετε να παιζει παιχνιδια οχι αυθεντικα?

όσο για αυτό που λες (να πεζή μη αυθεντικά παιχνίδια στο psp) είναι παράνομο :X

Δημοσ.

ok φιλε μου, εαν μπορεις να απαντησεις και σε καμια ερωτηση θα ηταν καλο, απο εξυπναδες εχουμε χορτασει εδω μεσα.

Δημοσ.

Απλα κυκλοφορουν πολλοι οδηγοι και θα ηθελα μια βοηθεια.

υπάρχουν πολλοί οδηγοί?? ε και ποιο είναι το πρόβλημα κάτσε διάβασε τους, θα προτιμούσες να μην υπάρχουν?

ok φιλε μου, εαν μπορεις να απαντησεις και σε καμια ερωτηση θα ηταν καλο, απο εξυπναδες εχουμε χορτασει εδω μεσα.

δεν νομίζω να με κατάλαβες, ζητάς να σου δείξουμε πως να πεζής πειρατικά παιχνίδια στο psp πράγμα που είναι παράνομο, τους κανόνες τους έχεις διαβάσει φαντάζομαι

Δημοσ.
Μπές εδώ και δές περίσσοτερες πληροφορίες...:-(

Aπλά να πω και ότι εκεί απαγορεύετε η πειρατεία και γενικά οποιαδήποτε αναφορα σε πειρατικό υλικό...:shifty:

Δημοσ.

Και ναι και όχι...Με το chickHEN μπορείς να παίζεις να παίζεις εφαρμογές και κανέναν emu...Δεν μπορείς να παίζεις iso κ.α.πολλά...

Δημοσ.
Aπλά να πω και ότι εκεί απαγορεύετε η πειρατεία και γενικά οποιαδήποτε αναφορα σε πειρατικό υλικό...:shifty:

Ναι ναι βεβαια περναμε CFW για να εχουμε homebrew και να πεζουμε iso παιχνιδια απο την μνημη που τα εχουμε μετατρεψει απο τα αυθεντικα δισκακια και τα χρησιμοποιουμε για τον εαυτο μας μονο:rolleyes:

Τεσπα στο θεμα του topic starter ειναι πολλα που πρεπει να μαθεις και αυτα δεν μπορει να καθετε καποιος να γραφει κατεβατα για το τι θα κανεις,οποτε πας στην σελιδα που σου εδωσε ο προηγουμενος φιλος και διαβαζεις τους οδηγους και ρωτας εκει:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...