jester7 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Καλησπέρα,μιας και η sony cybershot w30,που διαθέτω άρχισε να τα παίζει λόγω "αλκοόλ" (έχουν κολλήσει τα κουμπιά) και ενόψει διακοπών,θέλω να προχωρήσω στην αγορά νέας φωτογραφικής μηχανής μέχρι 150-170 Ευρώ. Το βασικό που με ενδιαφέρει είναι να έχει τεχνολογία steady shot ή κάτι παρόμοιο ώστε να αποφεύγονται οι κουνημένες φωτογραφίες.Το βίντεο δεν με πολυαπασχολεί, μιας και έχω full hd κάμερα. Θα ήθελα την βοήθεια σας και τις προτάσεις σας.....
dhmak Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Νά ρωτήσω τί διαφορά έχει η "Δυνατότητα εξαιρετικά σταθερής λήψης" απο την "Δυνατότητα Optical SteadyShot" ποιά είναι καλύτερη για σταθερότερη εικόνα ;; Ρωτάω γιατί είμαι ανάμεσα στην DSC-W170 (που έχει "Δυνατότητα εξαιρετικά σταθερής λήψης") και την DSC-W290 (που έχει "Δυνατότητα Optical SteadyShot") Απ' την μία λέω οτι η "Δυνατότητα εξαιρετικά σταθερής λήψης" που έχει η W170 είναι καλύτερη αλλα απ' την άλλη η W290 που είναι ακριβότερη γίνεται να έχει χειρότερα χαρακτηριστικά ;; Για την CANON DIGITAL IXUS 100 IS BLACK (σε σύγκριση με της δύο παραπάνω Sony) τί λέτε, ποιά απ' τις τρείς είναι η καλύτερη ;; Οι φακοί της Canon (στις IXUS) είναι ισάξιοι των Carl Zeiss® Vario-Tessar® φακών (οι οποίοι βγάζουν απίστευτη λεπτομέρεια-ευκρίνεια), που βάζει η Sony ;;
poulinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 http://www.sony.jp/products/overseas/contents/pickup/contents/avchd_hdd_hdr_xr500v/48240hd_2_9_2_optical_steadyshot_active/index.html< και πισω στο θεμα μας χωρις να σε παρω στον λαιμο μου.to steady shot Νομιζω γινεται ψηφιακα να το πω απλα ενω το Optical γινετε απο τον ιδιο το φακο σε συνδυασμο με chip Optical SteadyShot helps you get sharper images by reducing the effects of camera shake. A clever mechanism in your Cyber-shot detects even the smallest movements and shifts elements in the lens to compensate. Optical SteadyShot is far more effective than the digital methods used by other cameras. Optical SteadyShot gives you great pictures in low light conditions or when you zoom in close. Read on to learn more about how it works and for some great tips on keeping your camera steady while shooting.
poulinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 kai den ξερω αλλα θα επαιρνα canon οπως και εχω οχι sony
dhmak Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δηλαδή η "Δυνατότητα Optical SteadyShot" είναι ανώτερη απ' την "Δυνατότητα εξαιρετικά σταθερής λήψης" ;; (κ' εγώ νόμιζα οτι συναίβεναι το αντίστροφο). Νά ρωτήσω και κάτι άλλο, η έλλειψη οπτικού εικονοσκοπίου (στην W290) είναι σοβαρό πρόβλημα ;; (βέβαια γράφει οτι η LCD οθόνη έχει δυνατότητα "Αυτόματης παρακολούθησης φωτεινότητας")
IKARIWTHS Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 η οπτικη ειναι καλυτερη,αν δε πασ σε canon τοτε πηγαινε σε nikon ,η sony εχει μονο καλυτερες οθονες στις φωτογραφικες της
poulinos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δηλαδή η "Δυνατότητα Optical SteadyShot" είναι ανώτερη απ' την "Δυνατότητα εξαιρετικά σταθερής λήψης" ;;(κ' εγώ νόμιζα οτι συναίβεναι το αντίστροφο). Νά ρωτήσω και κάτι άλλο, η έλλειψη οπτικού εικονοσκοπίου (στην W290) είναι σοβαρό πρόβλημα ;; (βέβαια γράφει οτι η LCD οθόνη έχει δυνατότητα "Αυτόματης παρακολούθησης φωτεινότητας") το οπτικο εικονοσκοπιο ειναι αχρηστο πλεον εφοσον εχεις την Lcd οθονη.κανεις δεν κοιταει απο το εικονοσκοπιο εκτος αν ειναι κατι πολυ συγκεκριμενο σε dslr.φαντασου οτι και καταδυσεις που κανω με αδιαβροχη φωτογραφικη δεν μπορεις να καν να δεις το εικονοσκοπιο λογω του housing και βλεπεις απο τηνlcd οθονη.Oi canon που εχω εχει Image stabilizer.πχ τα μοντελα της canon που εχουν Image stabilizer το ανγραφουν στο τελος δηλαδη a650is is=image stabilizer αν και πλεον ολα τα μοντελα δινουν Image stabilizer με τον α η β τροπο.
aggelik Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Όσο περνάει ο καιρός όλο και συμπαθώ τις μικρές με μεγάλο ΟΠΤΙΚΟ ZOOM
poulinos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 πλεον πολλες compact εχουν μεγαλο οπτικο zoom.βεβεα χανουν σε αισθητηρα που εχουν ccd και οχι cmos αν και καποιες εχουν cmos.ενταξει dslr δεν θα γινουν αλλα για τον απλο κοσμο ειναι παρα πολυ καλες και δινουν απειρες ρυθμισεις.και λογικες τιμες.πχ canon sx200 300 ευρω.
dhmak Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Επειδή συμπαθώ την δυνατότητα βίντεο μαζί με τις φωτογραφίες (μίας και έχω μαζέψει 300€, λέω να μάσω κι άλλα 100+) λέω να πάω για την DSC-HX1 τί λέτε ;; Πώς σας φαίνεται ;; ((με εντυπωσίασε η λειτουργία συραφής για πανοραμικές εικόνες κι απο χαρακτηριστηκά: (δέν είναι τέρας αλλα) την κόβω πολύ δυνατή.)) απ' τα καταστήματα που βγάζει ο skroutz ποίο λέτε να προτιμήσω, να πάω σε e-shop,πλαίσιο, ή να προτιμήσω το adorama που την έχει κάπως πιό φθηνή, είναι καλό το adorama, έχει ψωνίσει κανείς απο 'κεί ;;
poulinos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 δεν ξερω αλλα θα προτιμουσα αυτην http://www.adorama.gr/e-shop/Details.php?PrID=3157
dhmak Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Σ' ευχαριστώ poulinos για την άμεση απάντηση, να πώ οτι έχω την miniDV της Canon μοντέλο MVX200 και δέν έχω κάποιο παράπονο απ' την βιντεοκάμερά μου αλλα η χαμένη η Canon στο μοντέλο φωτογραφικής που προτείνεις αλλα και σε άλλα μοντέλα, που βλέπω τα χαρακτηριστικά τους, βάζει ώριο στην διάρκεια του βίντεο (βέβαια εντάξει φωτογραφική είναι, όχι βιντεοκάμερα) αλλα δέν μου αρέσει να μου θέτουν περιορισμούς και μιάς και η Sony δέν θέτει κάποιον περιορισμό και μιάς και είναι σχεδόν πανομοιότυπες στα χαρακτηριστικά τους, λέω να προτιμήσω την Sony.
mimidon Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Να πω την άποψή μου... Το να επιλέγεις μηχανή λόγω ποιότητας φακού, το καταλαβαίνω, αλλά λόγω χρόνου εγγραφής βίντεο..; Συγνώμη, απλά στις μηχανές είμαι καθαρά υπέρ Canon ή Nikon..
poulinos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 γιατι νομιζω οτι στην sx200 Που εχω με αφηνει να τραβηξω οσο video αντεχει η καρτα και μου εβγαζε video apo 200 Lepta se 16 giga Μεχρι μια ωρα περιπου σε 720p.δεν ξερω αν τωρα θα το κανει ενα αρχειο η οχι αλλα και να ειναι αλλο αρχειο δεν με πειραζει.ισως να μην υποστηριζει παραπανω video λογω οτι σε ολες τις καρτες sd ειναι fat32 οποτε δεν μπορει να δεχτει μεγαλυτερο αρχειο απο 4 giga.οποτε ισως σου φτιαχνει αλλο αρχει.το ιδιο θα ισχυει και για την sony
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.