greekboy Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Καλησπερα,εχω αυτη την απορια,γινεται να σπουδαζεις ταυτοχρονα σε Ιδιωτικη σχολη και ΤΕΙ αλλα εντελως διαφορετικα πραγματα?ή υπαρχει καποιο νομικο κολλημα?
snik Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δεν νομιζω να υπαρχει καποιο προβλημα, ξερω παιδια που υποτιθεται παρακολουθουσαν μαθηματα σε ΤΕΙ και ηταν μαθητες σε ΙΕΚ.
yin yang Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Και γω ξερω,ειναι αλλωστε αλλη βαθμιδα τυπικα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Γινεται. Γνωστος μου φοιτουσε παραλληλα σε ΤΕΙ και σε δημοσιο ΙΕΚ. Αν υπηρχε νομικο κολημα δε θα τον παιρνανε στο ΙΕΚ καθως ηταν δημοσιο.
DrLo Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Γινεται. Γνωστος μου φοιτουσε παραλληλα σε ΤΕΙ και σε δημοσιο ΙΕΚ. Αν υπηρχε νομικο κολημα δε θα τον παιρνανε στο ΙΕΚ καθως ηταν δημοσιο. Αυτό έχω την εντύπωση ότι δεν δουλεύει "από μόνο του", δηλαδή το ένα δημόσιο ίδρυμα (πχ ένα ΑΕΙ, ΤΕΙ) δεν ψάχνει να δει αν είσαι γραμμένος και αλλού αλλά απλά σου δίνει να υπογράψεις Υπ. Δήλωση. Δεν ξέρω αν υπάρχει στην πράξη μηχανισμός που να βρίσκει "διπλοφοιτητές"
greekboy Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 ευχαριστω για τις απαντησεις ξερει και καποιος στο πολυ περιπου ποσο πανε οι ιδιωτικες /year?
user12 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Αυτό έχω την εντύπωση ότι δεν δουλεύει "από μόνο του", δηλαδή το ένα δημόσιο ίδρυμα (πχ ένα ΑΕΙ, ΤΕΙ) δεν ψάχνει να δει αν είσαι γραμμένος και αλλού αλλά απλά σου δίνει να υπογράψεις Υπ. Δήλωση. Δεν ξέρω αν υπάρχει στην πράξη μηχανισμός που να βρίσκει "διπλοφοιτητές" Και εγω αυτο ξερω υπογραφει υπευθυνη δηλωση οτι δεν εισαι σε αλλο ΤΕΙ ΑΕΙ τωρα για ΙΕΚ δεν γνωριζω αν και δεν νομιζω να εχεις προβλημα
JERY Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Και γω ξερω,ειναι αλλωστε αλλη βαθμιδα τυπικα. Αφου ειναι ιδιωτικο δεν παιζει ρολο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.