Προς το περιεχόμενο

Ιδιωτικη σχολη και ΤΕΙ ταυτοχρονα,γινεται?

greekboy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,εχω αυτη την απορια,γινεται να σπουδαζεις ταυτοχρονα σε Ιδιωτικη σχολη και ΤΕΙ αλλα εντελως διαφορετικα πραγματα?ή υπαρχει καποιο νομικο κολλημα?

Δημοσ.

Δεν νομιζω να υπαρχει καποιο προβλημα, ξερω παιδια που υποτιθεται παρακολουθουσαν μαθηματα σε ΤΕΙ και ηταν μαθητες σε ΙΕΚ.

Δημοσ.

Γινεται. Γνωστος μου φοιτουσε παραλληλα σε ΤΕΙ και σε δημοσιο ΙΕΚ. Αν υπηρχε νομικο κολημα δε θα τον παιρνανε στο ΙΕΚ καθως ηταν δημοσιο.

Δημοσ.
Γινεται. Γνωστος μου φοιτουσε παραλληλα σε ΤΕΙ και σε δημοσιο ΙΕΚ. Αν υπηρχε νομικο κολημα δε θα τον παιρνανε στο ΙΕΚ καθως ηταν δημοσιο.

Αυτό έχω την εντύπωση ότι δεν δουλεύει "από μόνο του", δηλαδή το ένα δημόσιο ίδρυμα (πχ ένα ΑΕΙ, ΤΕΙ) δεν ψάχνει να δει αν είσαι γραμμένος και αλλού αλλά απλά σου δίνει να υπογράψεις Υπ. Δήλωση. Δεν ξέρω αν υπάρχει στην πράξη μηχανισμός που να βρίσκει "διπλοφοιτητές"

Δημοσ.
Αυτό έχω την εντύπωση ότι δεν δουλεύει "από μόνο του", δηλαδή το ένα δημόσιο ίδρυμα (πχ ένα ΑΕΙ, ΤΕΙ) δεν ψάχνει να δει αν είσαι γραμμένος και αλλού αλλά απλά σου δίνει να υπογράψεις Υπ. Δήλωση. Δεν ξέρω αν υπάρχει στην πράξη μηχανισμός που να βρίσκει "διπλοφοιτητές"

Και εγω αυτο ξερω υπογραφει υπευθυνη δηλωση οτι δεν εισαι σε αλλο ΤΕΙ ΑΕΙ τωρα για ΙΕΚ δεν γνωριζω αν και δεν νομιζω να εχεις προβλημα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...