aledjo Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 επειδη εχω xp και μου εχουν σπασει τα νευρα με τους φακελους που κανω share στο τοπικο δικτυο, τη μια δε τους βλεπει, την αλλη αργει να μπει, την αλλη τους βλεπει αλλα δε μπενει καν, μεχρι να βαλω windows 7 που τα εχω δοκιμασει και πανε σφαιρα, θελω να μου πειτε αν υπαρχει καποιο αλλο προγραμα που κανει αυτη τη δουλεια αντι για τα windows. δηλαδη να βαλω το προγραμα και στα 2PC, και να μπενω στο φακελου του αλλου pc και να πειραζω τα αρχεια.... δε μπορει, θα υπαρχει καποιο τετοιο προγραμμα.....
nske Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Μια εναλλακτική είναι το NFS. Υπάρχει μία υλοποίηση server και client από τη Microsoft στα Windows Services for UNIX, τα οποία διατίθενται δωρεάν αν έχεις Windows XP Professional. Υπάρχουν και μερικές ανεξάρτητες FOSS υλοποιήσεις server, όπως ο sossnt (δες στο sourceforge).
100 010 00 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Κυκλοφορει ενα πολυ καλο που εχω χρησιμοποιησει αλλα δεν ειναι free........... Network magic
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.