gtr4460 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Παιδιά πως γίνετε κανένας να μην βλέπει κανέναν δηλαδή ούτε αυτοί που δεν έχω φιλοί να βλεπούν τους φίλους μου Αλλά ούτε και οι φίλοι ο ένας τον Άλλον αυτό γίνετε
ixthy Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Γίνε πιο συγκεκριμένος γιατί δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα!
xolloth Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 τοτε τι το θελεις το facebook; αχρηστο θα ειναι.
gtr4460 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Εννοώ αυτοί που δεν έχω φίλοι να μην βλέπουν την εντολή ενφανισι Φίλων Και αυτοί που με έχουν φίλο να μην βλέπει ο ένας τον άλλον
Erwdios Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Ειλικρινά δεν γνωρίζω, αλλά θα σου πρότεινα αν είναι να παίζεις με πολλές γκόμενες και δεν θέλεις να υπάρχουν ζήλειες και παρεξηγήσεις, να το αφήσεις το FBook, θα σε βάλει σε μπελάδες.
Mika Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 το αν θα βλεπουν οι φιλοι σου ο ενας το προφιλ του αλλου δεν ειναι κατι που θα ρυθμισει εσυ αλλα ο καθε φιλος σου ξεχωριστα στις δικες του ρυθμισεις. υ.γ. γιατι γραφεις ετσι ;
dark_banishing Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Στο Privacy->Search και στο Privacy->Profile έχει επιλογή να μην μπορεί να δει κάποιος την λίστα των φίλων σου.
Physics_Rulez Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 To facebook έχει μενού "Privacy"? ha ha ha Όπως λένε στην τράπεζα ευτυχισμένο και χαρούμενο διακοποδάνειο.
guido Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Για να μην μπορεί να δει κανείς φίλος σου , τους υπόλοιπους φίλους σου στο προφίλ σου κάνε το εξής: Κάνε μία λίστα ( List )και βάλε μέσα όλους τους φίλους σου . Μετά πας Privacy>Profile, και στην επιλογή Friends επέλεξε costumize.. και κλικάρεις το Only friends και στο except these people βάλε το όνομα της λίστας. Κάθε φορά που κάνεις add καποιον θα πρέπει να τον προσθέτεις στην λίστα. Όλα τα παραπάνω βέβαια δεν διασφαλίζουν από το να βλέπει ο ένας τα wall posts, ή comments του άλλου κτλ, και γενικά το βρίσκω λίγο ανούσιο το όλο θέμα. anyway και για να μην βλέπουν τρίτοι τους φίλους σου απάντησε πιο πάνω και ο dark ( Privacy->Search ).
gtr4460 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Ευχαριστώ παιδιά όταν λες λίστα τι μορφή πρέπει να είναι txt
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.