Προς το περιεχόμενο

BlueScreen

Thaninho

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα θελω να πεταξω των pc απο το παραθηρο αλλα δεν εχω λεφτα να παρω καινουργιο:mrgreen:

χθες το μεσημερι αρχισε να βρεχει (με αστραπες κτλ)και ξαφνικα πολυ γρηγορα σαν να εβγαλε μια σπιθα απο το ηχειο μεχρι την οθονη(10cm).Φοβηθικα και τον εκλησα οταν σταματησε τον ανιξα εβλεπα κατι βιντεακια στο youtube κανει εναν περιεργο ηχο σαν να κολαει και μου εμφανιζει μια μπλε οθονη και ελεγε οτι εχει κατι προβληματα στα αγγλικα αλλα μεσα σε 3 sec ξεκινισε να κανει επανεκινηση αλλα χορις αποτελεσμα μετα απο καμια ορα τον επανεφερα στα σιγκαλα του και στιν επιφανια εργασιας ελεγε τα παρακατω

Υπογραφή προβλήματος:

Όνομα συμβάντος προβλήματος: BlueScreen

Έκδοση λειτουργικού συστήματος: 6.0.6002.2.2.0.256.1

Αναγνωριστικό τοπικών ρυθμίσεων: 1032

Πρόσθετες πληροφορίες για το πρόβλημα:

BCCode: 7a

BCP1: FFFFF6FD30009780

BCP2: FFFFFFFFC000000E

BCP3: 000000009E93B860

BCP4: FFFFFA60012F0998

OS Version: 6_0_6002

Service Pack: 2_0

Product: 256_1

Αρχεία για την περιγραφή του προβλήματος:

C:\Windows\Minidump\Mini071209-01.dmp

C:\Windows\Temp\WER-23796-0.sysdata.xml

C:\Windows\Temp\WER7DFA.tmp.version.txt

το κακω εινε οτι μου το ξαναεκανε και σημερα χορις να βρεξει

• Moderators
Δημοσ.

Κατεβασα το dump και θα του ριξω μια ματια για να δω αν οντως φταιει ο driver που αναφερεται στην bsod.Απ οτι βλεπω στο google προκειται για τον processor driver και μαλλον κατι αλλο θα προκαλει corruption,και οχι αυτος.

Αν θελεις ενεργοοπιησε και τα full memory dumps ωστε σε περιπτωση επομενης bsod να παρεις ενα καλυτερο dump απο τωρα(το minidump δεν βοηθαει σε μερικες περιπτωσεις).

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:04 ----------

Δεν βοηθαει δυστυχως το minidump.Θα πρεπει να παρεις ενα full dump.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:05 ----------

Ριξε μια ματια εδω

http://support.microsoft.com/kb/888399

Δημοσ.

Επίσης δοκίμασε με μία μνήμη κάθε φορά να δεις αν σου παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα. Το άρθρο της microsoft σε φορητό υπολογιστή αναφέρεται ή και για σταθερό;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...